О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O cimanju koje me čeka sutra, preksutra... dok pozavršavam sve što mi je ostalo da mogu da idem u KG da definitivno i podignem lekiće. :dash: Jes' da su skupi k'o đavo al' bre, mnooogo ga komplikuju. :besna: I ne razumem, ako su mi skoro svi ostali rezultati savršeni a obećala sam da ću otići kod hematologa zbog niskog Fe, što im ne valja lab. štitnjače od nove godine?! :rida: Jutros (uz potezanje debeeele veze) izvadila preko reda krv za gro analiza koje su mi preostale (samo dve epruvete, šta je to posle onih 1 000 000 od subote?! :mrgreen:) a sutra, ako uspem da na'vatam nekog hematologa i posle njega dr Roganovića, idem po rezultate i da vidim šta je još ostalo da se iskešira u Panlabu (tamo ću u petak ili subotu) pa onda do poliklinike, drugi sprat, da vidim ako mogu da se ubacim kod mog doce a ako ne, da ga lovim po odeljenju. Računam da ću, uz malo više cimanja, uspeti sve da završim do kraja nedelje i da u ponedeljak ili utorak idem opet u KG...

Koga mrzi, ne mora da čita. Samo, da mi slučajno neko nije rek'o da sam no-lifer! :azdaja:

Uh, mimi's mom, ne bih se trenutno nikako menjala sa tobom.
I sama pomisao na silna čekanja i šetanja od vrata do vrata u domovima zdravlja je dovoljna... :sad2:
Nadam se da će sve to na kraju biti dobro kod tebe, ili bar u granicama kontrolisanog. :)

Ma ne d'o bog nikome da njima dopadne šaka, mogu misliti kako je tek onim ljudima koji idu sve regularno jer nigde nemaju nikakvu vezu...

...o mom neurologu. :eek: Danas je definitivno bio dr Džekil. Viđala sam i mister Hajd izdanja a mnogo više sam i slušala o njima (BIIIP, mali grad...) al' ova dr Džekil definitivno vrše kompenzaciju, nemam nameru da ga menjam.

Raspust, Teice, raspust...

...o kolaču koji treba da spremim... Zapravo, ne treba, samo sam odlučila i evo, ljuštim i seckam jabuke. Na šta mi liči tastatura, ne pitajte. :sad2:

Na ugnječene jabuke...valjda! Sad samo otkači kabal od tastature i istu pravac u
124c3h0.gif
:hahaha1:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back