О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hm, pre tachno godinu dana, prilikom povratka s posla omaknuh kod jedne shahte i uganuh levu nogu. Odgeljala sam kuci , malo masirala natechenu i ultra tegetnu nogu, sutra dan sam vec geljala ponosito na posao iako je bolelo kao u oketu da imam neshto. Oterali su me kod nekog lika u Metikoshe da mi to kao namesti. Mrdnuo je zglob levo - desno i zavio zavojem. Bolerlo je i dalje. Tri dana kasnije se zavrzoh o neki djavo i ljuljnuh na sred puta ka poslu. Uganuh desnu nogu, ali sam i dalje shepeljala ka poslu i nazad po sedam kilometara. Bolelo jeste, ali se moze! Stoga, vini se iznad bola. Sve shto boli mora da prodje!!! SAMO NAPRED!!! :D

Aman, ljudi, skinite mi se više s q... sa tim Metikošima, neću da idem i tačka! :ljutko: Jedan od glavnih razloga što se nisam tetovirala, što imam samo jedno dete i za još masu stvari je što sam kukavica i ne trpim bol. Evo mi je Burova obloga na nozi i čekam da deluje. A sve je mnogo lakše kad se ljuljne onako, s nogu, jedan Tuborg sa limunom. :rumenka:

Ma šalim se, samo me već 3 dana spopadaju svi redom da idem kod njega pa mi je malo dosta svega... ;) I živim ja sa bolom od uganuća itekako efikasno, samo će ovim tempom oporavak da mi traje dve nedelje umesto jedne. No dobro, daće mi šef valjda slobodan ovaj i sledeći vikend, inače nema da mu kuvam čaj i spremam večeru! :twisted: A mogu i da ga smenim, jeste on šef al' ipak sam JA gazdarica! :zcepanje:

O svojoj jadnoj nozi. :sad2: Jeste da je manje otečena i da se podlivi polako smanjuju ali me ti prvi jutarnji koraci i dalje užasno bole. A od nepravilnog gaženja je počelo i koleno da me bolucka, kanda sam zaHebucnula tetive i tu. Ima na kraju da završim u gipsanom koritu, sa kateterom i lopaticom, da ne moram ni u wc da ustajem! :besna: I još sinoć onaj moj kreten kuka što za musaku od tikvica nisam svaki kolutić pojedinačno ispohovala! :dash: E pa ješće ih sutra samo malkice popravljene, sviđale mu se ili ne! :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back