О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo lepo. :)

Jaco, aj' se dogovorimo da se nađemo na jedan vikend u Bogutovačkoj banji! ;)

tek sad sam videla ma moze ma moze u kojoj hoces banji jer za nesto drugo i nisam

...a ja a ja, oću i ja, i ja sam za banju odavno, al' ako može neka gde leče i reumu i živce :mrgreen: jer sam pukla skroz...

Veseli, skrljala sam se u petak prepodne, i to je samo jedan stepenik, ispred onog salona nameštaja iza Kifle. Hebiga, sama sam kriva, kad sam pustila dete da povremeno pomazi ponekog psa, pa je htela da budi Sivku da je gnjavi i...

ŽeMske, Bogutovac je dušu dao za sve vrste odmora, voda sadrži veeeliku količinu litijuma, ma ima sličan sastav kao ona u Trepči, samo je 2-3 stepena hladnija. A litijum... Ako niste znale, leči živce. Posle par dana ti sve bude leeepooo... :manikir:

Nego, razmišljam kako me mrzi i nemam vremena da šibnem link na FB a obećala sam kumi, slatka forica, rešiš testić i dobiješ odgovor na koju pseću rasu ličiš. A meni deluje i kao OK pomoć oko izbora rase.

I razmišljam o tome kako treba biti vrrrlo pažljiv pre nego što nešto poželiš jer ti se to možda i ostvari. :mrgreen: Moj muž rek'o da mu treba terijer na placu zbog eventualnog tamanjenja pacova i krtica koje su prevelike za našeg mačka Bilija, a oni iz Čistoće nam "izručili" mešanku nemačkog lovnog i ona sad neće da ide, lepo joj kod nas iako je ne hranimo. :zcepanje:

Veseli, skrljala sam se u petak prepodne, i to je samo jedan stepenik, ispred onog salona nameštaja iza Kifle. Hebiga, sama sam kriva, kad sam pustila dete da povremeno pomazi ponekog psa, pa je htela da budi Sivku da je gnjavi i...

ŽeMske, Bogutovac je dušu dao za sve vrste odmora, voda sadrži veeeliku količinu litijuma, ma ima sličan sastav kao ona u Trepči, samo je 2-3 stepena hladnija. A litijum... Ako niste znale, leči živce. Posle par dana ti sve bude leeepooo... :manikir:
Nije valjda da ne utiče i na muške ganglije?:think:

...da li mi se čini ili ti hoćeš sa nas u banju :), e pa neće da može :zplez: samo žene...

...o tome kako ću sve da završim i dal' ću uspeti, a ako uspem ima sve majmune da pošaljem u lepu p.m....
Xe,xe,xe...Ja ako sam se prvi setio za banju,ne znači da žene ne mogu sa mene,da ako ste se posle mene setile mogu samo JA Vas da primim,a ne vi mene... :whistling::hahaha::per::hvala:

Xe,xe,xe...Ja ako sam se prvi setio za banju,ne znači da žene ne mogu sa mene,da ako ste se posle mene setile mogu samo JA Vas da primim,a ne vi mene... :whistling::hahaha::per::hvala:

....:zplez: :zplez: :plez: to je sve što ću reći :zplez:......

topic:
....o tome ko je uticajna osoba u ovoj državi koja se založila za mene i moju firmu to jest ko mi iz senke čuva leđa, pošto su velike aždaje počele da me se boje :mrgreen: volela bih da saznam da znam kome da se zahvalim.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back