О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^^ ma imam ja vec auto ali sam hteo bolje...i naravno da ga NISAM uzeo jer sam baksuz...

...kako nemam pojma koji mi je krasni,cim je neka promena vremena nisam nizsta,nervozan sam kao papricica,ujedam...:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
jos covek koji je trebao da kupi moj auto odustao,tako da ne mogu da uzmem ovaj novi dok ne prodam moj...dodje mi da odustanem...a Alfa je zlo...:worth::worth::worth:

Fenser, fenser?!
Evo, danima preispitujem tu rech u mojoj glavi, svi bi hteli da budu neshto posebno, svoji ili nichiji, gleam ovaj Grand sa babom, j.bt svi liche jedni na druge, a onaj Milan Stankovic, dedchko klosharijana, sad se tripuje da je neshto... fenserski?! Shetam ulicama Beograda, lik se obukao j.ebeno kao on, kao mora kaish da se vidi, majica roza, ili neshto drechavo...arrrghhh.......
Onda tu ja nailazim sa svojom prichom, kupim kao neku "firmiranu" garderobu (MADE IN CHINA) ofc, i kao ja sam fenser, shta?!!! sve je to konfuzno, bzv....
Kao, moji vrshnjaci kazu kul, a moj bratic 91 god, Teodora keve ti...fenseraj.....

Da znaš da i ja o njima sada kontam.Istrč'o ja danas 12 krugova oko stadiona i stao pored da malo dođem k' sebi,vidim neku cicu par godina stariju:kratka majičica,extra trenerka(kako lažem,gledao sam u nešto drugo),patike samo što ne mogu da polete...Rek'o u sebi da će minimum duplo više istrčati od mene,i ostao da brojim.Cura je 'ladno sporim tempom istrčala 3 kruga i jedva dolazeći do vazduha produžila kući!:eek:Al' da bude vrhunac,takvi sebe nazivaju dojajnim sportistima.:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back