kosa_u_svim_bojama_duge
Domaćin
- Poruka
- 3.187
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rešiš se muža bez svedoka...![]()
Uostalom, aritmiju i tahikardiju mi je izazvala mama telefonom, prekinula mi je dremež u najgorem trenutku.

Komš'o gde ti Štrumpf?Sviđa mi se status domaćina(uklapa se u avatar),nem' ništa protiv da takav i ostane.

Bio je prekjuče i roditelji su mu kupili skoro metar dugačak sportski auto na daljinski i šta god da mu ja sad kupim, on se neće obradovati. Mama je došla na ideju da to bude neka knjiga primerena za osmogodišnjaka ali oni stvarno nisu literarni tipovi, niko od njih...
A moram to sad, čim Milica ustane.
Nego...
Koliko li kod Kineza koštaju skejtovi i oni howerboard-ovi?...Pošto iz iskustva ličnog ne da znam,nego je to katastrofa koliko, (Imam u kući taj uzrastBanovan ti komšija, jeo što se ne jede na pf-u sa gadnim modovima. (On nikako da shvati da su ostali tinejdžeri obični-klinci, makar u poređenju s njim, da je on mnooogo star-mali.) Al' eto njega nazad ovih dana čim ga nema sa novim nalogom, mora da je nešto privremeno, i to kratkkotrajno.
Šta da kupim malom komšiji za rođendan?!Bio je prekjuče i roditelji su mu kupili skoro metar dugačak sportski auto na daljinski i šta god da mu ja sad kupim, on se neće obradovati. Mama je došla na ideju da to bude neka knjiga primerena za osmogodišnjaka ali oni stvarno nisu literarni tipovi, niko od njih...
A moram to sad, čim Milica ustane.
Nego...
Koliko li kod Kineza koštaju skejtovi i oni howerboard-ovi?...
), svako davanje para (koliko god) za bilo kakvu knjigu za koju smatramo da je primerena njihovom uzrastu, JE ČISTO BACANJE PARA.Iz iskustva takođe mogu ti preporučiti ono čemu se oni najviše obraduju. Na primer,Motor sa moćnim rendžerom,kome hauba dok se motor pokreće,skače gore-dole,a i blago je nazubljena da izgleda moćno,slično ajkulinim čeljustima. Kod Pandra u "Borcu" košta oko 450-500 kinti.Zatim set plastičnih malih vojnika u različitim pozama,sa sve džipovima i mitraljezima (to mislim da imaš i kod Kinaca).Dalje: Torbica za čuvanje diskova u obliku velikog Hamburgera. Veliki gusarski brod,sa gusarima, palmama,plastičnim stenama i palmama (stvarno prelepo).Taj brod je negde oko 1.200 dindži (mislim u onoj prodavnici igračaka preko puta stare Muz. škole,a ja sam kupio u Borjaku na Pampuli)...To su ti ideje ukratko za početak...Znači šta god da kupiš,dobro je,samo knjigu nikako ne...
Kupila sam mu u Fantaziji fotelju-košarkašku loptu na naduvavanje. Verujem da u Fantaziji ima i fudbalska ali sam ja previše vremena potrošila na razgledanje kod Kineza pa nisam imala vremena da svraćam i u treću prodavnicu, i to još bez mob. mreže.
(A i pretpostavljam da je tamo ista takva fotelja bar 50% skuplja.) Inače, bila sam se zapalila za skejt kod Kineza ali sam onda skontala da ću, ako se skemba, ja biti kriva, mada znam da bi se mali upiškio od sreće, onda sam htela da mu kupim mali stoni fudbal ali u poslednjem preostalom (indikator da je već dobio to isto od drugova iz odeljenja pošto je juče pravio žurku za klince) nije bilo loptice, i onda sam sišla u Familiju, u startu odustala od knjiga, mada imaju jako lep rečnik engleskog, proćaskala sa drugaricinim muže koji je tamo security-officer i, pošto mi je rekao da su oni nekom klinčetu za prvi ili drugi rođendan odneli onu montažnu kućicu (Mimi ima istu takvu u dvorištu i sva deca, bez obzira na uzrast je obožavaju), ja prođem pored mesta na kom stoje te kućice i snimim fotelju... Dva minuta razmišljanja su bila mnogo!Komš'o gde ti Štrumpf?![]()
Komšija is back!Banovan ti komšija, jeo što se ne jede na pf-u sa gadnim modovima. (On nikako da shvati da su ostali tinejdžeri obični-klinci, makar u poređenju s njim, da je on mnooogo star-mali.) Al' eto njega nazad ovih dana čim ga nema sa novim nalogom, mora da je nešto privremeno, i to kratkkotrajno.

Komšija is back!![]()

Jel mnoogoo čagrlja?Jeeej!
...o pokvarenoj klimi na trećem spratu u pošti i glavobolji koju imam zbog nje.![]()

Da nije bušan hebo te,pa vuče negde falš vazduh?Zašto li mi komp zviždi?![]()

Jel mnoogoo čagrlja?![]()
Ionako me drma
pa mogu da se vadim "Sorry, darling, hormones!" 

Komšija da ti nije malkice rano za takve filozofske artikulacije?Shodno tvojim godinama,a i vremenu i mestu u kojem živiš,da bi koliko-toliko normalno funkcionisao u psihološko-mentalnom smislu onda kada ti bude najpotrebnije, najiskrenijeg sam mišljenja da POTHITNO se načisto preorjentišeš na žeMsku populaciju,primerenu tvojim godinama i potrebama.Jutrima,odlazeći po Kornijev burek i prolazivši kroz Cara Lazarevu(po meni najlepšu ulicu)gledam zgažen narod(i ne,ne mislim na Cigane koji prose).Gamadi sa trona osmeh ne silazi gledavši u svakome izvor novca.Sitan,ali pomnožen sa hiljadama ljudi veoma važan i profitabilan.Upravo me ti ološi drže religioznim,ulivaju mi nadu da ću nakon smrti napokon biti na višem položaju od njih.Nadu da ću biti u moći nezavisnoj od njihovog odgovora,gde će im svaki pokušaj podmićivanja biti bezobrazno nizak i neprihvatljiv nama,tada već bivšim mučenicima.
P.S.Najedoh se ovde onoga čega ne trebam diskretno,idem sad da tražim drugu zabavu.![]()

Shodno tvojim godinama,a i vremenu i mestu u kojem živiš,da bi koliko-toliko normalno funkcionisao u psihološko-mentalnom smislu onda kada ti bude najpotrebnije, najiskrenijeg sam mišljenja da POTHITNO se načisto preorjentišeš na žeMsku populaciju,primerenu tvojim godinama i potrebama.

Najedoh se ovde onoga čega ne trebam diskretno,idem sad da tražim drugu zabavu.![]()

Mislim, nadam se da grešim...