О чему размишљате сада? званична чет тема пдф Краљево

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^^ polako,naicice veme kada ces voleti pravu osobu :)

...o tome kako mi je ovo budjavo vreme pokvarilo odlazak u Akva park u Jagodinu :(

...da,da kako da ne, lepo meni moja jaca kaže da zbog ljubavi prema pogrešnoj osobi i iškekivanju iste meni prođe život, šta da radim kad nikako da naiđe ona prava osoba...

topic:
...o tome šta ću reći investitorima i kako izvući svoje parice...

:confused: Kakvo ce vreme biti u subotu?

Bilo lepo. :)

razmisljam kako mi treba odmor od samo dva tri dana. kako bi pobegla negde i kako sam grrrrr besna

Jaco, aj' se dogovorimo da se nađemo na jedan vikend u Bogutovačkoj banji! ;)

Da li to znachi da nisi sada u Srbiji? Shto mi ne reche ranije? Trebala sam neshto da poshaljem poznanici u Engleskoj, moj CD, koji nece da prodje carinu kada ga otvore, kazu rezanac, pa mi ga vec jednom vratishe .

Ledi je već dugo u GB, zapravo, pri kraju joj je onih apsolventskih 6 meseci za usavršavanje jezika. (Uh, koja sam ja alapača! :rumenko:)

Šta bih dao da u ovako svežem trenutku mogu da koji put zabacim kosu?:sad2:Hvata me nostalgija...

Tell me about it! :aha: A najgore mi je kad se zalepi za vrat a nemam načina da je podignem, ovako ni kratku ni dugačku. :histericna:

...o svojim postradalim ligamentima i kako od prvog osnovne izvrćem tu istu nogu, taj isti zglob... I o blamu koji sam doživela, ne kad sam se skrljala na onom stepeniku iza kifle, nego kad sam se vratila na ortopediju sa snimkom u rukama a tehničar koji mi je bio "veza" upravo mužu mamine kume, inače vrlo visoko pozicioniranom na hijerarhijskoj lestvici ZC Studenice, referiše preko telefona u kakvom mi je stanju noga. A lepo sam joj rekla, "Hvala, nema potrebe, pre mesec dana je naš dobavljač robe rekao da mu kum radi na ortopediji i ponudio se da ga zove ako išta zatreba..." ...i o kumu našeg dobavljača. Samo nemojte nikom da kažete, pošto, naravno, nisam ozbiljna. :rumenka: E, posle ovakvog referata, verujem da će svi redom biti suviše smoreni pa niko neće ni hteti da pročita šta sam ja to sve nalupetala. :mrgreen:

..razmisljam o sredjivanju jednog oldtajmera...iako sam finansijski zakovao do decembra,dok ne isplatim auto i kredite i kazne itd... to je definitivno stvar koja mi se muva u mislima...mislim,nekih 2500-3000e uloziti u auto star 40+ godina je suludo,ali sta cu kad volim to...jos sam i nasao jednog lepog BMWa- 1970.godiste,lepa osnova za sredjivanje...samo da li smem da se upustim u takvu avanturu...oko limarije sam nikakav,za to ce morati majstor da se plati,dok oko mehanike pomalo znam,a ai cemu sluze drugari mehanicari... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back