Mil00rad
Veoma poznat
- Poruka
- 12.892
Grešiš,bio sam offline i nekoliko kilometara od kompa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gde ćeš Brat moj? Pa svuda je taj grip...Eee možda u Dominikanu???ONAJ grip....
razmisljam o tome da sve ostavim u PM i da odem odavde zauvek...

ONAJ grip....razmisljam o tome da sve ostavim u PM i da odem odavde zauvek...

Jos 64 sata i I'm back to LondonTown...![]()
Hvata me nostalgija...
Ujak iz Londona sigurno ne bi garantovao za mene,prababa iz Švecke je pokojna,stričeva Bosna mi nije interesantna a ujaka iz Skoplja nikad nisam ni upoznao,kamoli šta više.

^^^ polako,naicice veme kada ces voleti pravu osobu
...o tome kako mi je ovo budjavo vreme pokvarilo odlazak u Akva park u Jagodinu![]()
...da,da kako da ne, lepo meni moja jaca kaže da zbog ljubavi prema pogrešnoj osobi i iškekivanju iste meni prođe život, šta da radim kad nikako da naiđe ona prava osoba...

Sta bre,kukas,nisi ti matora...Tako da polako i samo opusteno...![]()
Valjda dok ne pređeš na trojku...Pa Jopet iz početka.......ko bre kaže da sam matora, ja još uvek pišem godine sa dvojkom, nego pitam dokleeeeeeeeeeee....

Kakvo ce vreme biti u subotu?

razmisljam kako mi treba odmor od samo dva tri dana. kako bi pobegla negde i kako sam grrrrr besna
Da li to znachi da nisi sada u Srbiji? Shto mi ne reche ranije? Trebala sam neshto da poshaljem poznanici u Engleskoj, moj CD, koji nece da prodje carinu kada ga otvore, kazu rezanac, pa mi ga vec jednom vratishe .
)Šta bih dao da u ovako svežem trenutku mogu da koji put zabacim kosu?Hvata me nostalgija...
A najgore mi je kad se zalepi za vrat a nemam načina da je podignem, ovako ni kratku ni dugačku. 
E, posle ovakvog referata, verujem da će svi redom biti suviše smoreni pa niko neće ni hteti da pročita šta sam ja to sve nalupetala. 
Bilo lepo.
Ledi je već dugo u GB, zapravo, pri kraju joj je onih apsolventskih 6 meseci za usavršavanje jezika. (Uh, koja sam ja alapača!)