TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
Pa verovatno negde oko 9, ili 10 sati... nisam sigurna... moram da pitam brata, on je tamo po ceo dan... bla, bla... a i ja bih bila da nije ovoga na licu
zashtooooooo??!!!
zashtooooooo??!!!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zashtooooooo??!!!
Ništa se nije promenilo! Bazen i dalje radi od 11,00 do 18,00 časova svakog dana dok traje sezona!ee..toga se i ja secam,da je od 11,ali to pre 4-5 godina.. sad nemam pojma..

Eeee sretna vremena i bazen na Transportu....Eehh...Glupo radno radno vreme. Bazen na "Transport"-u je radio od 9 do 19 h. Ovako idesh kada je najgora zeravica![]()
Nigde ne piše da je prisustvo na bazenu u 11,00 obavezno!Od 11????! a shtetni sunchevi zraci, a opekotine, a... a... a.... ?!

) a nemam nameru da do 5-6 ostajem na bazenu... Ma shaliJo sam se...Naravno da sam te skapirao odmah.Ne mogu ranije da otvore zbog škole plivanja koja,uzgred budi rečeno,košta dva soma po detetu...Ne, nisam mislila tako, mislim da je loshe to shto se otvara tako kasno..... Bolje negde oko 10, jer se lepo iskupash dva sata, jer od dvanaest, suncheva insolacija i radijacija se poklapaju i tada je sunce najjache....(ovo sam uchila iz geosa) a nemam nameru da do 5-6 ostajem na bazenu...
![]()
A dece ima katastrofa. Nema više mesta za novu decu...Čisto dranje
Si ti to jeo g.ovna na Politici, crni sine?! Koj' moj si tražio tamo, ono ti je mesto gde odeš kad 'oćeš da popiješ ban.
Da li će moj dragi stvarno da mi vrati te parice koje smo se dogovorili...:
Da li će moj dragi stvarno da mi vrati te parice koje smo se dogovorili...

Xe,xe...Pa hvala Bogu kad voli. Pa pusti je,kako ti nije žao....'pavalica mala...Vratio al' ost'o kratak 300 kinti. Ma naplatiću ja to već, ovako ili onako.
...dal' da je budim il' da je pustim... Uh, kako to dete voli da spava!![]()

Rešiš se muža bez svedoka......kako najbrže i najefikasnnije da saniram tahikardiju i aritmiju...![]()

Šta te sprečava?...o tome da budem kreativna....