U sustini ne mozes nista drugo da dobijes osim da se potajno kresete...
Jadan muz...
Jadan muz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U sustini ne mozes nista drugo da dobijes osim da se potajno kresete...
Jadan muz...
****** ne verujem sta citam ???!!! imas ok brak i tako se glupiras ?
pa kako te i nije sram da napises bilo sta ovde....zaljubila sam se ovo ono..izacices na rucak sa tim likom !!!!! IMAS MUZA ! REKLA SI DA ! KAPIRAS ?
koji si se moj udavala uopshte onda!
uzas..znaci uzas....
Muz ti veruje ????!!! veruje ti jel...a jadnicak nema pojma da bi se kresnula sa tim likom ?
daj bre o cemu ti pricas majke ti....
da si neki karakter...postena i pravedna...nikad ti ne bi palo na pamet ni da pomislis na nesto slicno..
makar zbog cinjenice da ti MUZ veruje.....i verovatno voli.....pretpostavljam da te je zato ozenio.....
znaci..zlo
Izlazimo jer mu ja vracam uslugu (ja placam).
Moj muz zna da ga izvodim na rucak ali ne zna o mojim osecajima.
Ljudmila, to sam isplanirala, mislim o hrani.

Pa dobro sta sad da radim, da se ubijem sto to osecam.
To se jednostavno desi, nema veze sa postenjem i pravednoscu. Kad se zaljubis u nekog onda ga zelis i u fizickom smislu.
Tesko je to nekom objasniti ko je hladne glave.
ti si ta koja ce odluciti sta hoces.........ako ces se vec kresnuti sa njim uzmi u obzir i posledice koje uz to idu......samo jedno znaj da niko nema pravo da te osudjuje
ti si ta koja ce odluciti sta hoces.........ako ces se vec kresnuti sa njim uzmi u obzir i posledice koje uz to idu......samo jedno znaj da niko nema pravo da te osudjuje

LoveSpell znas kako....
izadji sa njim na rucak...doteraj se..posle idite u neki hotel...pojebite se kao zivotinje.....a posle se vrati muzu kuci...koji ti veruje...i kazi mu " jao duso..bezveze je bio rucak...pricali smo o poslu"...
i pogledaj ga u oci....
LoveSpell znas kako....
izadji sa njim na rucak...doteraj se..posle idite u neki hotel...pojebite se kao zivotinje.....a posle se vrati muzu kuci...koji ti veruje...i kazi mu " jao duso..bezveze je bio rucak...pricali smo o poslu"...
i pogledaj ga u oci....

Da i onda sa muzem da se kresne...![]()
LoveSpell znas kako....
i pogledaj ga u oci....
Ako uopste moze da ga pogleda...
Da nije tuzno..bilo bi smesno..
kako ljudi mogu biti tako dvolicni...![]()
vidis da mogu...
mora neko i to..okrutan si
okrutan si