O cemu razgovarati

****** ne verujem sta citam ???!!! imas ok brak i tako se glupiras ?
pa kako te i nije sram da napises bilo sta ovde....zaljubila sam se ovo ono..izacices na rucak sa tim likom !!!!! IMAS MUZA ! REKLA SI DA ! KAPIRAS ?
koji si se moj udavala uopshte onda!

uzas..znaci uzas....

Pa eto, da je meni ko ovo rekao pre nekoliko godina, isto bi mislila.

Na rucak sam ga ja pozvala a pre toga sam pitala muza da li se slaze. Muz mi veruje.

Muz ti veruje ????!!! veruje ti jel...a jadnicak nema pojma da bi se kresnula sa tim likom ?
daj bre o cemu ti pricas majke ti....
da si neki karakter...postena i pravedna...nikad ti ne bi palo na pamet ni da pomislis na nesto slicno..
makar zbog cinjenice da ti MUZ veruje.....i verovatno voli.....pretpostavljam da te je zato ozenio.....

znaci..zlo

Muz ti veruje ????!!! veruje ti jel...a jadnicak nema pojma da bi se kresnula sa tim likom ?
daj bre o cemu ti pricas majke ti....
da si neki karakter...postena i pravedna...nikad ti ne bi palo na pamet ni da pomislis na nesto slicno..
makar zbog cinjenice da ti MUZ veruje.....i verovatno voli.....pretpostavljam da te je zato ozenio.....

znaci..zlo

Pa dobro sta sad da radim, da se ubijem sto to osecam.

To se jednostavno desi, nema veze sa postenjem i pravednoscu. Kad se zaljubis u nekog onda ga zelis i u fizickom smislu.

Tesko je to nekom objasniti ko je hladne glave.

Izlazimo jer mu ja vracam uslugu (ja placam).

Moj muz zna da ga izvodim na rucak ali ne zna o mojim osecajima.

Ljudmila, to sam isplanirala, mislim o hrani ;).

Ja svoje devojke ne bi pusti da idu sa nekim drugim na ruckove. Da se drugovima svojim druze i da ih sticu bih, prijatelje da imaju, bilo muske ili zenske, ali ruckove... stvarno brate mnogo je.Zamisli sad da ja odem sa curom od mog oldgoodfriedn Vuka na primer na rucak? Ustvari, sto da ne:ok:

ocu da kazem, kako bi to bilo da ja sa zenom od mog brata B. od tetke izadjem na rucak? ***... dal se i dekoltiras kad izadjete to je manje bitno, bitno je to da je on budala koja te pusta da izlazis i slep je.

Pa dobro sta sad da radim, da se ubijem sto to osecam.

To se jednostavno desi, nema veze sa postenjem i pravednoscu. Kad se zaljubis u nekog onda ga zelis i u fizickom smislu.

Tesko je to nekom objasniti ko je hladne glave.

ti si ta koja ce odluciti sta hoces.........ako ces se vec kresnuti sa njim uzmi u obzir i posledice koje uz to idu......samo jedno znaj da niko nema pravo da te osudjuje

LoveSpell znas kako....

izadji sa njim na rucak...doteraj se..posle idite u neki hotel...pojebite se kao zivotinje.....a posle se vrati muzu kuci...koji ti veruje...i kazi mu " jao duso..bezveze je bio rucak...pricali smo o poslu"...

i pogledaj ga u oci....

i posle mu kazi: "ja se uvek trudim da ti se dopadnem" ustvari se trudis da se dopadnes kolegi a ne muzu. Jer, zena koja "se trudi da se dopadne" to jest, nespontana, moze da se prilagodi "samo jednom". TAko da, ti njega ne varas, ti njega lazes, sto je jos gore od prvare...

Back