- Poruka
- 6.984
udata...ja cu da ti kazem !
i luda za kolegom?...hm,da je muz dobar, ne bi ni ludovala za kolegom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
udata...ja cu da ti kazem !
E ovako, ja sam pre postavila temu kako sam do usiju zaljubljena u kolegu na poslu. E sad sticajem okolnosti idemo zajedno na rucak, samo on i ja.
Mene vec hvata panika od svega. Dajte predloge o cemu da razgovaramo, sta da ga pitam.
Ja sam luda za njim i to je otezavajuca okolnost, mozak mi blokira kad je u mojoj blizini. Ne znam da li on zna, ali obadvoje nismo slobodni tako da i nema veze da li zna ili ne zna,
Uglavnom mislim da ce mi biti lakse ako otprilike osmislim razgovor..
Ne poznajemo se puno, mislim privatne stvari i interesovanja a ne zelim da pricam o poslu.
Eto ako ko ima ideju....
Izblamiracu se svakakao a![]()
Dragantaur
jesi li ti ozenjen ?
Pricaj mu o svom oziljku na gornjem delu butine... pa mu ga onda pokazi i onda mu reci da te povremeno tu boli i da dobijas kao neke grceve i da se zato mora non stop masirati tu.![]()
Ma sta ima da pricate, zagrli ga, poljubi ga i zavrsila si posao.![]()
e a druze....kad ti bude zena uradila isto sto ce i ova svom muzu onda se javi i podrzavaj....
haha rekla sam ja nesto slicno muzu ali ne masira koliko bi ja htela![]()
pojebite se kao zivotinje....
Hmm deluje mi kao da se ti nikad nisi ebao onako malo divljije,jace i strasnije.... pa su ti se stvorili kompleksi da drugi to rade zesce od tebe.

Hmm deluje mi kao da se ti nikad nisi ebao onako malo divljije i jace.... pa su ti se stvorili kompleksi da drugi to rade zesce od tebe.
![]()
E sad zamisljam nekoga ko po ceo dan razmislja gde mu je cura sad i sa kim se sad trenutno ebe kao zivotinja.![]()
imam osecaj da bi prica skroz bila druigacija da je u pitanju muskarac
A imam i osecaj da je ZORO pogodio istinu, zato si onako reagovao