nezna_i_neizbezna
Primećen član
- Poruka
- 543
ma jest katastrofa, znam
a i ja imam savrsen brak![]()
Izvini sta je to tacno savrseno u tvom braku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jest katastrofa, znam

...sve su zzene sad ljubomorne na nju zato shto ide sa kolegom na ruchak, tako da tju je smatrati krajnje lakovernom ako poslusha neki od vashih saveta u te ubrajam i savete nekih " mushkih" registrovanih chlanova...![]()

Jel ti znas od kad vuces ovu slicnu temu..koliko imas godina..ne ponasaj se ko dete.
Ako vec imate porodice samo mozete pricati o cenama jednokrevetnih soba sa doruckom.
Kod njega...a gde ce deca i zena?
![]()

Nasmejao si me.
Ma ja bi zelela da se odljubim. Borim se protiv toga vec godinama.

...ja bi' te kao kolega forumash zamolijo , ako vetj ne poslushash moj savet, da kad te otkachi zbog glupog nastupa koji si imala jer si poslushala neke pogreshne ljude, da mu makar kazzesh shta sam ti ja predlozzijo i da ga pitash za mishljenje u vezi toga...hahaha e da znas![]()

Izvini sta je to tacno savrseno u tvom braku![]()
...mi bi' se mudraci prepoznali medju 'iljadu, shtos' ono kazze...bash si pravi mudrac
![]()

...ja bi' te kao kolega forumash zamolijo , ako vetj ne poslushash moj savet, da kad te otkachi zbog glupog nastupa koji si imala jer si poslushala neke pogreshne ljude, da mu makar kazzesh shta sam ti ja predlozzijo i da ga pitash za mishljenje u vezi toga...![]()
...ja bi' te kao kolega forumash zamolijo , ako vetj ne poslushash moj savet, da kad te otkachi zbog glupog nastupa koji si imala jer si poslushala neke pogreshne ljude, da mu makar kazzesh shta sam ti ja predlozzijo i da ga pitash za mishljenje u vezi toga...![]()

...a, mozzesh i onu moju o analnom sexu, da provuchesh, chisto da chovek kazze shta misli o tome...ma znas sta cu, isprintacu ovu temu i dati mu da procita , bar necu morati da pricam![]()

...hvala prijatelju, ali kad bi' samo znao koliko si zakasnijo sa kletvom, jedna je majka...PIČVAJZE!!!![]()
![]()
Dabogda ti prdnula keva na roditeljskom sastanku![]()

o kreditima?
eto, suptilnog nacina da ga pitas sta planira za narednih 30 godina...![]()

Eeeeeeej ima ovde jedna tema za tebe a zove se Živeti s mužem/ženom a...ma jest katastrofa, znam

Вала баш.![]()
) ... trep trep... (
)Mislim da je vreme da se upises na aerobik, kurs heklanja, uclani se u drustvo koje se bori za prava zivotinja ili Roma itd...

Ne bre ti, nego autorka teme.![]()