- Poruka
- 6.984
A imam i osecaj da je ZORO pogodio istinu, zato si onako reagovao
poltron
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A imam i osecaj da je ZORO pogodio istinu, zato si onako reagovao
spreman sam da nosim posledice ako se ista desi, mozda nista nece biti
mozda cu ostati verna
pazi sad...necu ti reci da si sa ovim komentarom ispao SHABANCINA NEKULTURNA jer nisam takav...znaci kako mozes da tvrdis nesto sto ne znas ? jedini kompleks ovde moze da se rodi kod tebe ne kod mene...ja sam to napisao shodno mom vidjenju teme o kojoj se pricalo....
kapis ?
ako mislis na mene kako sam reagovao ? molim te objasni mi...
pazi sta ces da napises zato sto si mi se vec popela da ti ne kazem gde sa tvojim stavovima i misljenjima...
Pa i ta vidjenja nesto govore zar ne. Nacin razmisljanja i nacin ponasanja koji ti prezentujes ovde uopste nije zdrav u glavi.Ja tebe kapiram da si ti protiv prevara i to je ok, svako ima pravo da ima svoje misljenje povodom toga ali to tvoje pa moze se slobodno reci "shabansko i nekulturno"
osudjivanje i teranje na lomacu i giljotinu nekog ko ne razmislja kao ti je prevazidjeno. Cak i da si u pravu svako ima svoj zivot i svako ima pravo da ga vodi kako on/ona hoce i zeli i kako misli da je najpametnije, bez da ih ti kamenujes i vesas po ulici.
Takodje pisanje o sexu na nacin na koji si ti pisao govori dosta o tvojim pogledima na sex i na vodjenje ljubavi uopste.
Inace takva razmisljanja koja imas te nigde dobro nece odvesti osim u samocu... i plakanje pored reke... cmizdrenje. I nemoj da budes neka placipicka nego budi covek svestan svih stvari koje te okruzuju ali i dovoljno pametan da donosis ispravne odluke i dovoljno tolerantan da umes lepo sa svima da se ponasas.![]()
mozda cu ostati verna
aj stvarno objasni, da neces da kazes da je agresivnije nego sto treba reagovao?
Pa i ta vidjenja nesto govore zar ne. Nacin razmisljanja i nacin ponasanja koji ti prezentujes ovde uopste nije zdrav u glavi.Ja tebe kapiram da si ti protiv prevara i to je ok, svako ima pravo da ima svoje misljenje povodom toga ali to tvoje pa moze se slobodno reci "shabansko i nekulturno"
osudjivanje i teranje na lomacu i giljotinu nekog ko ne razmislja kao ti je prevazidjeno. Cak i da si u pravu svako ima svoj zivot i svako ima pravo da ga vodi kako on/ona hoce i zeli i kako misli da je najpametnije, bez da ih ti kamenujes i vesas po ulici.
Takodje pisanje o sexu na nacin na koji si ti pisao govori dosta o tvojim pogledima na sex i na vodjenje ljubavi uopste.
Inace takva razmisljanja koja imas te nigde dobro nece odvesti osim u samocu... i plakanje pored reke... cmizdrenje. I nemoj da budes neka placipicka nego budi covek svestan svih stvari koje te okruzuju ali i dovoljno pametan da donosis ispravne odluke i dovoljno tolerantan da umes lepo sa svima da se ponasas.![]()
da ti nisi mozda njega napao da bi se uvio u du.pe potencialnoj "sajber" zenski zato sto nemozes da nadjes u stvarnosti pa se stekas kod ovih ako ti nesto daju, izgleda bezuspesno, posto te konstantno vidim kako se stekas stekeru

mozda cu ostati verna

au....ala smo nacitani...
aj da ti predlozi nesto ova placipicka kako ti kazes....
da mi lepo popijemo kafu pa da mi sve to kazes u lice ? jel moze ? bas bih voleo da ovu temu malo ozbiljnije razradimo...

znaci...ti nemas skrupula ni malo..nista ti nije sveto....zamisli da imas decu...i da im se mama J*** sa drugim cikom ! uzas ***....
.
no...ne zelim da polemisem vise zaista...
vidis koliko ti je losa tema ? ujebala si meni dan...i jos nekome ovde...i sve to zbog ovoga...u neku ruku...
Beograd...
dacu ti i adresu i fiskni i sve samo da se vidimo.....
Da se cimam za BG zbog tebe bas i nemam toliko vremena, a i malo mi je smesno. 
Ti nisi vjerna zena, jer vjernoj ne padaju na pamet ideje toliko bliske sprovodjenju u djelo.......vjerna cim nasluti opasnost, ona ugusi 'gresna' osjecanja..........
Zene koje rade to sto ti radis ce prije ili kasnije prevariti, ali, nije to smak svijeta, opusti se.
Muski su te napali, jer njih je strah, sta ako i njihova razmislja kao ti, sta ako se i sa njihovom neko igra dok on misli da je na aerobiku.......
ajde molim te prestani da se proseravas..lepo joj trazi broj..posto vidis da je laka zenska i probaj da bocnes i nema problema...posto mi se cini da je ovo poenta
smeshno > vidis meni nije...dolazim nadam se za vikend...i gorim od zelje da te upoznam

da u pravu si, nikad nisam bila blize prevari
razumem ja njih, hteli bi da budu sigurni u vernost a to je cesto nemoguce
tebi ne...radi sta hoces....
jebi se i sa celim fudbalskim timom ako hoces...tvoja stvar