o cemu pricati sa devojkama?

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim...stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...

pa kupi neku od onih knjiga za ljubavne savete pa primeni onda u praksi.lol

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim...stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...

Udjes na forum Krste i pogledas podforume redom... eto ti :)

To znaci mali da nisi vise aktuelan.

Zavisi ima i tupavih neobrazovanih i bistrijih...A opet ni te bistrije neće da pričaju samo o filozofiji,književnosti nauci...Nešto opušteno uostalom počneš razgovor o jednom pa vas nešto prekine i pređete na nešto sasvim drugo i više se i ne sećaš od čega ste krenuli.

Back