o cemu pricati sa devojkama?

Или су ти пријатељи ограничени ко струјомер, или си тежак давитељ. :p

Пријатеља гледаш да не смараш оним што га не занима, не фураш зајебанцију због које ћеш да попијеш леви кроше (с девојком је опуштеније, буде само шамар)...

ne,prijatelji mi nisu peederi,a ja sam tezak davitelj......ne pricamo o glupostima...o picckama i fudbalu...i zajjebavamo se konstantno...nije to ta tvoja demokraticno-peederska varijanta drugovanja...pricacemo o temama koje tebe zanimaju,a pri tome cu da postujem tvoja osecanja...toga nema ni u gej barovima...

razgovaramo mi naravno,pa nisam ja neki indijanac,nego jednostavno ja se slabo kotiram u zenskom drustvu,pa pitam koje su njihove glavne teme i to...

karmin, puder, ulozak, sex i grad, Kompanjerosi, Nestasne godine, cipele, klot frket vs. sitan bod a la G.L. vilerovi gobleni u ranoj fazi (1953-1956), hortikultura, kvantna fizika, a da i nikako ne zaboravi da pomenes "mast hev" esarpe... to ako propustis ode sve u tri lepe muškatle :mrgreen:

o Kjerkegorovom egzistencijalizmu

Mislim da je ovo pravi trenutak da se kaže da po Kjekegoru, samo u čoveku, u, njegovoj unutrašnjoj beskrajnosti, ispoljava se ličnost svojom čitavom unutrašnjom stranom i iskrenošću, a njegovo se biće prečišćava dovođe­njem u neposredan odnos prema večnoj sili koja svojom prisutnošću na svim mestima prožima čitavo postojanje.

A ako to ne upali, pitaj kolikog je đoku imao prethodni fraer. Ima takav jedan na forumu.

Poslednja izmena:
pa pricaj o tipovima...uloscima,ogovaraj muskarce,o faksu...o buducnosti,o pizddi materini...najjeb'o si ti,jeebace te da pricas sa njom o zenskim temama..bices papuca...ako vec nisi...

hahahaha...

@Zene pricaju ko zmajevi i bez tebe...samo klikci glavom i govori da,mhhm i slusaj njima valjda to tako 4 sata pricanja dnevno mora se odradi(zene bez uvrede) :), ako provali da je ne slusas puko si...ubacis tu i tamo neku svoju temu da ne budes bas mula...sta ti se danas desilo,gde ima dobar popust, dzaba kokteli,nesto zajednicko...nesto sto moz da joj bude korisno tj zanimljivo..bolje da pricas manje nego da brbljas ko navijen...ispricas nesto napravis od toga zezanje...npr...u bg ima neki brodic(bar je bio) platis nesto smesno i picis po savi 4 sata sva domaca pica dzabe...i opet posle toga mozete da pricate kako vam je bilo il sta ja znam..gde ste zavrsili;)

hahahaha...

@Zene pricaju ko zmajevi i bez tebe...samo klikci glavom i govori da,mhhm i slusaj njima valjda to tako 4 sata pricanja dnevno mora se odradi(zene bez uvrede) :), ako provali da je ne slusas puko si...ubacis tu i tamo neku svoju temu da ne budes bas mula...sta ti se danas desilo,gde ima dobar popust, dzaba kokteli,nesto zajednicko...nesto sto moz da joj bude korisno tj zanimljivo..bolje da pricas manje nego da brbljas ko navijen...ispricas nesto napravis od toga zezanje...npr...u bg ima neki brodic(bar je bio) platis nesto smesno i picis po savi 4 sata sva domaca pica dzabe...i opet posle toga mozete da pricate kako vam je bilo il sta ja znam..gde ste zavrsili;)

u principu to i jeste tako...klimanje glavom i mhm su dve odlicne stvari...realno,koga boli tuki sto ti je na faksu tesko i sto je decko tvoje drugarice pazljiviji od mene...pa idi onda budi s'njim...to je klasicna zenska prozivka...

u principu to i jeste tako...klimanje glavom i mhm su dve odlicne stvari...realno,koga boli tuki sto ti je na faksu tesko i sto je decko tvoje drugarice pazljiviji od mene...pa idi onda budi s'njim...to je klasicna zenska prozivka...

Mda, samo mladitji ne zaboravite da ima i ženskih što su tabula raza, mo'š ti da ćutiš i da je pustiš da priča, samo što će ona da ćuti uvek više od tebe.

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim...stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...

ko se s kim muva
ko se s kim 'ebe
ko je kome dao nogu
oglasile smo se
nema na cemu

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim... stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...
stvarno ti je potrebna pomoc.... al' ne ovo na forumu :neutral:

znaci ova tema nema veze sa muvanjem ili sa prvim sastankom,imam pitanje,o cemu devojke razgovaraju tj. koje su im zanimljive teme za pricu znaci posle par meseci veze devojka insistira da vise razgovaramo,ali da to ne budu prazne price,mislim moze i to ali znate na sta mislim...stvarno mi je potrebna pomoc!! devojke oglasite se,hvala...

pa ne znam koji model si kupio, mislim, procitaj u uputstvu sigurno pise :rumenko:

Back