o cemu najradije

Losa sam na prvim sastancima, nervozna, koliko god da poznanjem decka.
Ocekujem mnogo, pa ako se moja ocekivanja ne ispune, razocaram se.
Ako mi se bas dopada, onda radim sve ono sto ne treba, kuckam prstima po stoli, igram se secercicima koje dobijem uz kafu, vrtim telefon kao sumanuta, skrecem pogled, zacrvenim se.................ma strasno!
Nisam uspjela prevazici tu pocetnu tremu.
Obicno su to momci koje vec poznajem, tako da i sam razgovor lagano tece, bez frke da mora da me odusevi, nasmije, posto vec zna ko je, kakav je.

Hm. Zavisi od osobe. S nekim pricam o nebitnim stvarima - izlascima, filmovima, drustvu. Bilo je par ljudi koji su me toliko utupili da sam cutala skoro sve vreme ( i to je bio prvi i poslednji izlazak). Najvise volim kad sve bude spontano i kad i on ume da prica! Pa onda krene cavrljanje ;) a povremeno ubacimo i neku bitnu stvar u razgovor... Tako najvise volim.

Ti si se bas otvorila za teme....:lol:

Dugo nisam bila na prvom sastanku...ali, dok sam bila mladja to su obicno bile te smaracke teme i znam da sam vecito morala da odgovaram na jedno pitanje....Zasto Rusija ? I to me je smaralo da se ponavljam....:roll: Posle sam ja gusila ljude sa mojim kucnim ljubimcima....a kako su godine prolazile, to je sve bilo u nekoj guzvi i frci, nije bilo vremena za pricu...samo se delalo....:lol:

....pa zavisi od osobe,probam da nametnem temu a posle je pustim da se ispriča....
...obično volem da slušam,jer tako najlakše utvrdim o kakvoj se osobi radi....
.....teme su razne,od političkih stavova pa do ekonomskih tema,teme o sexu nisu baš prikladne za prvi susret,ali nikad se ne zna....:roll:

He...prvi sastanci...uf pa ne gotivim ih skoro uopshte...chesto me smara to prvo upoznavanje sa nekim...
Postoji samo jedna stvarna kojoj uvek insistiram....tachnije insistiram na izbegavanju iste...a to je da odem u kafic ili na pice sa nekim koga ne poznajem. Nekako mi ta situacija deluje tako formalno, i toliko mi ubija spontanost, da mislim da bi u tom sluchaju zaspala usred "dejta"...Sada kad zamishljam situaciju, kao upoznala sam se sa nekim, osetila mozda na tren neku napetost, i pochela da pricham, i odemo u kafic. Taj odlazak u kafic me asocira kao da mi je neko postrojio,uperio mi reflektor u lice, i rekao, aj sad prichaj. Uzas...:-?
Kad upoznajem prvi put nekog, volim da se shetam jer se na taj nachin izbegavaju one frozne situacije neprijatne tishine. Kada shetamo, chak i da ostanemo bez teme, to uvek moze da se nadomesti nekom situacijom(npr), koja se deshava u datom trenutku ...npr...pored nas...Napravish foru ili shta god...ali u svakom sluchaju mi deluje 100 puyta opushtenije i zanimljivije.
I tako...sve u svemu...kad malo premotam ...iako nisam nikad imala losh prvi sastanak...zaista ih ne podnosim...
A da, i nikada nisam prichala o svojim kucnim ljubimcima...i nalazim da je to strashno dosadno. :lol:

pricate pri prvom izlasku sa nekim?
o svom kucetu? o mami i tati i tetki iz donjeg orasja? o autu koji planirate da kupite? o ormaru punom takve i takve garderobe? o zelji da operisete klempave usi? o ambicijama da postanete "to i to" al vam treba dobra veza? o prolapsu i kamenu u zuci? o zapaljenju zdrela?
jel dajete komplimente, onako, kao iz rukava, ili ste malo uzrdzaniji u tome? koliko budete drski? koliko napadni? koliko, jednostavno prirodni i uctivi? koliko ste uopste nesigurni ako nekoga dovoljno ne poznajete? sta tada radite? jel cupkate nogom ispod stola? brisete maramicom oroseno celo i vrpoljite se? koliko lazete pri prvim susretima? i o cemu? vezano za sebe kao osobu ili vezano za konkretne stvari iz vaseg zivota? koliko ste u stanju da pocnete da se zalite na lose komsije, tetku-vesticu sto vas gusi, na cene goriva..

spontano pa gde stignemo.....3 x pivo 1 x loza + 2 x pivo i eto ti tema koliko hoces...
pade mi na pamet jedna M........ i neki gavrani

Back