Ti si zensko???!!! Ti moras da podlegnes inicijaciji, i da das svoju dusu i telo za ovaj idealpassenger:Bas sam to htela da ti predlozimKako ce se zvati?Imas neki predlog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si zensko???!!! Ti moras da podlegnes inicijaciji, i da das svoju dusu i telo za ovaj idealpassenger:Bas sam to htela da ti predlozimKako ce se zvati?Imas neki predlog?
passenger:Bas sam to htela da ti predlozimKako ce se zvati?Imas neki predlog?

passenger:Ali mi ne pada na pamet nijedan naziv a i ne moze tako,prvo da osmislimo politiku kluba pa da krenemo sa prosvecivanjem![]()
Dobro,ovo je za visi cilj
Dobro,to ne mora,ali slazemo se oko srzi programa.
Ne moras da citas,koliko sam ja videla,slicno razmisljamo.Gazdarica:Probala bih s momkom i jos jednom djevojkom, kada bi me neka djevojka sexualno privlacila... Medjutim, to mi se jos nije desilo...![]()
Mr X:Gazdarica:Probala bih s momkom i jos jednom djevojkom, kada bi me neka djevojka sexualno privlacila... Medjutim, to mi se jos nije desilo...![]()
Pa dobro ako se tebi nije desilo ne mora da znaci da neke druge devojke ne privlaci to.A da budes sa dva muskarca jesi li razmisljala o tome?
sto si me pitao za "Borilacki klub"?Zaboga, ko je rekao da, ako se meni nije desilo, to znaci da druge djevojke ne privlaci to...???Mr X:Gazdarica:Probala bih s momkom i jos jednom djevojkom, kada bi me neka djevojka sexualno privlacila... Medjutim, to mi se jos nije desilo...![]()
Pa dobro ako se tebi nije desilo ne mora da znaci da neke druge devojke ne privlaci to.A da budes sa dva muskarca jesi li razmisljala o tome?
Gazdarica:Zaboga, ko je rekao da, ako se meni nije desilo, to znaci da druge djevojke ne privlaci to...???Mr X:Gazdarica:Probala bih s momkom i jos jednom djevojkom, kada bi me neka djevojka sexualno privlacila... Medjutim, to mi se jos nije desilo...![]()
Razmisljala sam o obje kombinacije i u masti izgledaju privlacno, ali za prvu, kao sto rekoh, nedostaje mi to sto me zena nikad nije privukla (ko zna mozda se jednom i to desi), a za drugu mi mozda nedostaje sirina, ili nazovi to kako hoces... Uglavnom, osjecala bih se kao meso, a ne kao osoba s integritetom, ma koliko to mozda nekom suludo zvucalo...
passenger:Bice nesto sigurno,samo ovako malo sporo idesto si me pitao za "Borilacki klub"?
Ali to nije cilj,nego da se sto vise ljudi oslobodi i bez ustrucavanja bude ono sto jeste.Gazdarica:Mr X, ovo sto navedoh, naprosto znaci da nisam raskrstila sa predrasudama...
A, ako psihicki nisam spremna za tako nesto, znaci da se ne bih ni mogla nositi s tim, ma koliko to mozda donijelo dobar fizicki ugodjaj...
A sa zenom bih, bas me golica kakav je to osjecaj...
Samo jos da sretnem neku, zbog koje cu, prsto receno, ovlaziti...![]()
Ili cemo samo kad vidimo da se neko lomi,da ga uvedemo u pricu,"Join the club".Mislim da ima jako puno takvih ljudi koji zele da se oslobode.passenger:Jeste,film je super a i glavni lik je sizofrenicar.Mislila sam da mozda hoces isti princip,uzi krug ljudi,prvo pravilo"Nikad ne pricaj o borilackom klubu"Ali to nije cilj,nego da se sto vise ljudi oslobodi i bez ustrucavanja bude ono sto jeste.