Nudizam

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.822
Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?

Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti? :)

Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?

10 god sam letovala na adi bojani dok je bila ono sto treba da bude i dok su dolazili normalni ljudi
Posle je sve otislo u tri lepe pa i ada
Za nudizam, meni bar, potrebno je da imas svoj mir i svoje prostranstvo, zato mi je nezamislivo da budem nudista npr na nudistickom delu ade ciganlije ili bilo kojoj nacickanoj plazi... to mi je grozozo
Ne znam, ada bojana je stvarno bila nesto specificno, posle nje ja ne nadjoh mesto da budem nudista

Не, могла бих да будем нудиста само на својој приватној плажи.

Nudista sam od rodjenja, posetim ponekad tekstilnu plazu kad drustvo nije raspolozeno za nudisticku, ali ne preferiram tekstilne nikako, i retko kada se kupam na tekstilnoj.
Ne volim da se kupam obucen, ne volim nista mokro na sebi kad izadjem iz vode - uzasan osecaj.

Nudizam nema apsolutno nista sa egzibicionizmom ni voajerizmom - nudizam je prirodno stanje coveka, jer goli smo rodjeni.

Ne kapiram da je jos uvek, u 21. veku, velikoj vecini ljudsko telo taboo :roll:

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?

Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti? :)

Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?

sloboda, priroda
ne
da

kao u ostali sferama (zivotu, forumu) ...nekom mozda i jeste skriveni egzibicionizam

Back