Nudizam

meni je zanimljivo da skoro svi napisu da nisu nudisti ali da su bili na nudistickoj plazi..
isli ste obuceni na nju?
zasto ste isli na nudisticku ako niste planirali da se skidate?
ili ste se skidali tad i zakljucili da ipak niste nudista i da vam to ne prija.

meni je zanimljivo da skoro svi napisu da nisu nudisti ali da su bili na nudistickoj plazi..
isli ste obuceni na nju?

moj otac je spasio devojcicu koja je jedrila sa ocem ...
reagovao je na vreme da ne udari u stene
u znak zahvalnosti pozvali su nas na rucak
nudisticki kamp u Sloveniji
bila sam u haljini jer ne mogu za stolom u kupacem , prvi put kod ljudi na rucku

e pa to.. to je onda cool :)

i ja sam sa drustvom kao mali jedrio tj. camcio (jel se tako kaze kad se vozas camcem? ) :rotf: pored nudisticke..vala bilo je svasta lepo videti :lol:

e pa to.. to je onda cool :)

i ja sam sa drustvom kao mali jedrio tj. camcio (jel se tako kaze kad se vozas camcem? ) :rotf: pored nudisticke..vala bilo je svasta lepo videti :lol:

jedrio nisi ....oni su bili na daskama za surfovanje koja imaju jedra ...zato su je struja i vetar vukli ka stenama
p.s. verujem da u to lepo spadaju boja vode, flora i fauna podneblja ...nisi valjda zevao u nudiste kao u vanzemaljce

isli ste obuceni na nju?

ja sam isla da vidim adu bojanu.obucena,jer po kampu mozes da ides obucen,sto niko ne radi.recimo mirjana karanovic ide ko od majke rodjena izmedju sojenica.nij lep prizor,al ok,kamp je njihov,pa idu kako vole
na plazi koja je bila skroz pusta nam nisu dali da lezimo u kupacem,tako da smo otisli.ne volim nista sto se mora,pogotovo ne gace da skidam

isli ste obuceni na nju?

Skidala sam se iako nisam nudista. I to u vise navrata.
Kod mene uopste nije pitanje da li mi prija ili ne ili me je stid (tu fazu razvoja sam uspesno prosla, kao i sve ostale) nego stvar trenutne situacije.
Drug koji je nudista je isto tako isao u kupacem na ovu "regularnu" plazu.

vidis zanimljivu temu si otvorila...da li je nudizam iskljucivo vezan za nudisticku plazu?

da li postoji kucni nudizam?

https://www.krstarica.com/zabava/za...su-dobili-od-komsija-kako-se-usudjujete-foto/

Bračni par šokirala poruka koju su dobili od komšija: „Kako se usuđujete?“

Karin i Džej Stoun iz Njukastla nedavno su ostali zaprepašćeni nakon što su primili ručno napisanu poruku od nepoznatog pošiljaoca kojem je zasmetalo to što supružnici Stoun u svom stanu najčešće ne nose odeću.

19884229_1066539356811287_7879477167511466357_n.jpg

Dosta nam je velikih gu***a, s**a i malih penisa. Prijavićemo vas oboje zbog nedoličnog ponašanja – piše u pismu koje je potpisano rečima “Vaše komšije“.

Iako ne zna ko su komšije kojima smeta golotinja, Džej, koji inače radi kao DJ, rekao je kako na to gleda kao na smešno iskustvo, kao i da će ga sada svi znati kao “onog DJ-a s malim“. Supruga Karin takođe je ovo doživela kroz šalu, rekavši da joj ipak nije drago da neko vređa veličinu “ponosa“ njenog supruga.

31890381_1268362839962270_9088201496129961984_n.jpg

Meni je to presmešno, iako malo uvredljivo za njegovu muškost. U tom trenutku pomislila sam ‘Kako se samo usuđuju?’ – rekla je Karin kroz osmeh.
Da bi se našalili sa komšijama, na prozor su zalepili poruku: “Prestani da gledaš kroz naš prozor, voajerčino.“
– Ili će im to biti smešno ili ćemo dobiti udarac na ulici – zaključio je bračni par Stoun.

tema: bila, i ok mi je bilo..to su uglavnom malo divlje plaze, gde nema guzve samim tim je lepse.
ali su uglavnom i dalje, sto mene smara.

Mislim da negde vise nije zabranjeno uci obucen na nudisticku plazu..

.tako da ne morate da se zavlacite po grmlju...

planski nisam isao na nudisticke plaze jer mi nije prijatno da go sedim ni na fotelji, a ne na nekom kamenju ili pesku.

Bio sam neplanski par puta, pa mi je bilo neprijano da se kupam u slip gacama, pa da ih svlacim kada se oblacim i onda je lakse skinuti ih.

Nikad mi nije smetalo da se drugi kupaju goli i nikad mi nije bilo neprijatno da se i ja svucem, ali te ograde

mi vrlo smetaju. Sta me briga da li idu goli ili obuceni, ako me ne diraju ...

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?

Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti? :)

Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?

Sve najbolje
Jesam
Jesam

Nema šta da se spremam, svaki drugi dan sam na velnesu (sauna, bazen i td.), nošenje gaća je zabranjeno, tj. dozvoljeno samo zaposlenima. Kad smo na moru, nosimo kupaće gaće samo kad moramo, uvek se trudimo da nađemo neko mesto gde možemo da se razgaćimo. Ko jednom oseti koliko je lepo kupati i sunčati se gologuz, taj gaće više ne oblači.

Nema nudizam veze sa egzibicionizmom, kad si gologuz među gologuzima, vrlo brzo se navikneš i prestaneš da obraćaš pažnju na to. Ne treba zaboraviti da žene erotičnije izgledaju kad imaju nešto na sebi, nego kad su skroz gole.
Preduslov za egzibicionizam je odskakanje od ostalih. Na nudističkoj plaži je egzibicionizam ako si obučen, dok su svi oko tebe goli, tako da: Ne, nudizam nema veze sa egzibicionizmom.

Meni je to ruzno..treba cucnuti, sagnuti se, namestiti peskir, sesti, leci i razmisljati dal te neki manijak gleda i zagleda tvoje intimne regije...niti sam bila, niti blizu prisla, niti cu...

Meni je to ruzno..treba cucnuti, sagnuti se, namestiti peskir, sesti, leci i razmisljati dal te neki manijak gleda i zagleda tvoje intimne regije...niti sam bila, niti blizu prisla, niti cu...

Ma jok bre, niko ne gleda, veruj mi.
Šta tu ima da se vidi? Sise, dupe, genitlije, to sve poseduje i ostalih nekoliko milijardi ljudkih bića.
A sve i da gleda - nećeš od toga umreti.

Šta tu ima da se vidi? Sise, dupe, genitlije, to sve poseduje i ostalih nekoliko milijardi ljudkih bića.

Ne verujem ti...:lol:

Zamisljam sliku..taman pozelim da se zagledam u pucinu i zalazak sunca kad mi se pogledu prepreci neka veelika...tudja intimna regija...:rotf:
Znaci fuj...

pa naravno,tako se i gubi zelja za seksom kad je sve na izvolte i kad sise vise nisu sise,i ona stvar nije ona stvar...ja jos uvek racunam,kad skinem brus,muzu skoci,i sad posle 31 godine kako smo zajedno,a juce nam je bilo 24 godine braka.
sta sad,mi na plazi,ja skinem gornji deo
1.treba da me opali na licu mesta?
2.ne dize mu se ,jer su sise svuda oko nas,pa moje vise nisu zanimljive?

ne znam sta mi je gore

Back