- Poruka
- 132.842
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je zanimljivo da skoro svi napisu da nisu nudisti ali da su bili na nudistickoj plazi..
isli ste obuceni na nju?
zasto ste isli na nudisticku ako niste planirali da se skidate?
ili ste se skidali tad i zakljucili da ipak niste nudista i da vam to ne prija.
a oni? jel su se oni bar obukli?![]()
e pa to.. to je onda cool
i ja sam sa drustvom kao mali jedrio tj. camcio (jel se tako kaze kad se vozas camcem? )pored nudisticke..vala bilo je svasta lepo videti
![]()
meni je zanimljivo da skoro svi napisu da nisu nudisti ali da su bili na nudistickoj plazi..
isli ste obuceni na nju?
isli ste obuceni na nju?
Bračni par šokirala poruka koju su dobili od komšija: „Kako se usuđujete?“
Karin i Džej Stoun iz Njukastla nedavno su ostali zaprepašćeni nakon što su primili ručno napisanu poruku od nepoznatog pošiljaoca kojem je zasmetalo to što supružnici Stoun u svom stanu najčešće ne nose odeću.
![]()
Dosta nam je velikih gu***a, s**a i malih penisa. Prijavićemo vas oboje zbog nedoličnog ponašanja – piše u pismu koje je potpisano rečima “Vaše komšije“.
Iako ne zna ko su komšije kojima smeta golotinja, Džej, koji inače radi kao DJ, rekao je kako na to gleda kao na smešno iskustvo, kao i da će ga sada svi znati kao “onog DJ-a s malim“. Supruga Karin takođe je ovo doživela kroz šalu, rekavši da joj ipak nije drago da neko vređa veličinu “ponosa“ njenog supruga.
![]()
Meni je to presmešno, iako malo uvredljivo za njegovu muškost. U tom trenutku pomislila sam ‘Kako se samo usuđuju?’ – rekla je Karin kroz osmeh.
Da bi se našalili sa komšijama, na prozor su zalepili poruku: “Prestani da gledaš kroz naš prozor, voajerčino.“
– Ili će im to biti smešno ili ćemo dobiti udarac na ulici – zaključio je bračni par Stoun.
kad kazes da nisi nudista a da si isao na nudisticku plazu..to znaci da si tamo bio obucen ili si se skidao?

Sta mislite o nudizmu?
Da li ste i sami nudista?
Da li ste ikad bili na nudistickoj plazi?
Evo blizi se leto pa se mozda spremate i za takve aktivnosti?
Da li je nudizam samo prikriveni i zakonom odobren egzibicionizam ili stil zivota?
Meni je to ruzno..treba cucnuti, sagnuti se, namestiti peskir, sesti, leci i razmisljati dal te neki manijak gleda i zagleda tvoje intimne regije...niti sam bila, niti blizu prisla, niti cu...
Ma jok bre, niko ne gleda, veruj mi.
Šta tu ima da se vidi? Sise, dupe, genitlije, to sve poseduje i ostalih nekoliko milijardi ljudkih bića.
A sve i da gleda - nećeš od toga umreti.

znaci ti si ta koja bi gledala druge a ne obrnuto![]()

Ma jok bre, niko ne gleda, veruj mi.
Šta tu ima da se vidi? Sise, dupe, genitlije, to sve poseduje i ostalih nekoliko milijardi ljudkih bića.
A sve i da gleda - nećeš od toga umreti.