Noz u ledja

Имам пријатеља који ме никада не би издао,али сваки дан ми мало по мало забија нож у леђа.Шта год ме је занимало,у свему што сам волио радити покушавао ми је доказати да нисам за то,да немам појма.Кроз своју арогантну "шалу" омаловажава на све начине,као да се труди да се осјећам попут ништарије.Наравно,то обично ради у друштву.Има ли још неко сличног?

Takve nisam imala al jednom noz u ledja i gotovo je.

To mi vise nije prijatelj, odstranim ga iz zivota.

"Izdati prijatelja je zlocin
Jer prijatelj se ne moze izdati
Nste mogli izdati prijatelja
Mogli ste se samo pretvarati da ste prijatelj
A to je zlocin."

Ko to jos nije doziveo??... mozemo o tome vasa razmisljanja...

Doziveo sam jednu izdaju u skorije vreme, ali sam tom tipu naneo 1000 puta vecu stetu od koje se nikad nece oporaviti.

Naravoucenije. Ne ogovarajte, jer ako se nekom zamerite znajte da ce to sto ste nekog ogovarali stici bas do onoga do koga ne sme da stigne.:lol: A kada vam od tog nekog zavisi buducnost i shvatite da se steta meri u desetinama hiljada evra :cool::lol:, onda steknete vazno zivotno iskustvo.:cool::lol:, ali ostanete goli i bosi.;)

jelte a el ima razlike izmedju noza u ledja ili u grudi :lol:

posto je poznato da su najaci nozevi u ledja upravo oni koji vam se serviraju dok vas gledaju u oci i lazu..a?

jelte a el ima razlike izmedju noza u ledja ili u grudi :lol:

posto je poznato da su najaci nozevi u ledja upravo oni koji vam se serviraju dok vas gledaju u oci i lazu..a?

Koji ti je veceras nista ne razumes?
Njoj je sve jedno da li je prijatelj ili neprijatelj, vazno da se bode, a posle lazi koliko hoces.
Pravi si azilant, srecom je zabranjen arapski na forumu.:)

paz vako boljarine da te marlon nesto nauci posto vidim da si skucen u glavi...

zena barem ona zena koja je vredna po nekim merilima, takvu nikad neces od sebe oterati vec ces uciniti stvari da ona sama ode i stekne utisak da te je ona odhebala..zasto je tako najbolje duga je prica a slutim da zene uopste na prvu loptu ne kontaju sta im se desilo...znaci, posto si pomenuo neku ribu :lol: ta riba je bila moja zena sa kojom sam proveo sasvim pristojan broj godina i divnih trenutaka pre no sto sam video da se njena ljubav spram mene ugasila..a kao covek koji ne moze da bude sa nekim gde ne vlada medjosbno slican patos osecanja, na prethodbni nacin sam je oterao, tj ona mene...

a stop se tice riba :lol: iz mog zivota isto pravilo i za one koje mi nesto znace ili su znacile... za drolje i fuqse koje raspredaju price i lazi iza ledja, samo noga u doope.. nadam se da si sad shvatio da ja nisam kreten iz tvoje price vec si to ti, jer samo kreten pored ovoliko srba moze da se lize sa jevrejima i mudzama a svoje da zapostavlja

Poslednja izmena:
"The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends." - Friedrich Nietzsche
"Rejoicing in our joy, not suffering over our suffering, makes someone a friend." - Friedrich Nietzsche

Jedino onaj kome si ukazao poverenje i koga si pustio blizu te moze izdati. Zar i ti, sine Brute !??!? Isto tako, samo onaj ko je sposoban da se raduje nasoj sreci je prijatelj. Uspeh se tesko prasta. Ljudi obicno misle da onaj ko se nadje blizu kad je tesko predstavlja prijatelja, ali to nije obavezno tako, cak verovatno uopste nije tako. Ljudi se okupe da cuju tvoju muku da umanje svoju muku tvojom, ili da cuju sta se desilo da se to isto ne desi i njima.

Ja cesto citiram Nietzsche-a, jer sto god sam stariji njegovi tekstovi imaju sve vise i vise smisla.

"The man of knowledge must be able not only to love his enemies but also to hate his friends." - Friedrich Nietzsche
"Rejoicing in our joy, not suffering over our suffering, makes someone a friend." - Friedrich Nietzsche

Jedino onaj kome si ukazao poverenje i koga si pustio blizu te moze izdati. Zar i ti, sine Brute !??!? Isto tako, samo onaj ko je sposoban da se raduje nasoj sreci je prijatelj. Uspeh se tesko prasta. Ljudi obicno misle da onaj ko se nadje blizu kad je tesko predstavlja prijatelja, ali to nije obavezno tako, cak verovatno uopste nije tako. Ljudi se okupe da cuju tvoju muku da umanje svoju muku tvojom, ili da cuju sta se desilo da se to isto ne desi i njima.

Ja cesto citiram Nietzsche-a, jer sto god sam stariji njegovi tekstovi imaju sve vise i vise smisla.

Da, tako je uspeh se tesko prasta....

Takodje samo onaj ko je sposoban da se raduje nasoj sreci je prijatelj

Back