- Poruka
- 42.301
Čuje se svašta, na žalost sam bolesna pa kod kuće, ne mogu da izađem, ali smo čuli buku!
Dršte se komšije !!!!!!!!!!!!!!!
Dršte se komšije !!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ovde vidim da policija napada narod, a štiti kriminalce sa fantomkama.
Nigde u svetu nema ništa slično.
Daće Bog da ovom tvom Veleizdajniku, zločincu, lopini i ludaku što pre vidimo ledja.
Editovali Tihiju CAPS LOCK naslov![]()
Tihi sebi otvorio novu temu.
Zainteresovanih na stotine!
Čim stignu kažeš?!ja sam gledao na snimku sa sajta novosti prenos direktan sa N1 televizije gde neki gradjani udaraju i gadjaju policajce cim stignu
Da naglasim N1 televizija prenosi kako blokaderi napadaju na policiju koja se pasivno brani stitovima i ne reaguje tj ne hapsi i ne batina izgrednike.
Čim stignu kažeš?!
Jesu neorganizovani! To se pripremi na vrijeme, donesu kamenice, petarde, jaja, šipke...
Треба испунити дневну квоту и зарадити крух свагдашњи.Tihi sebi otvorio novu temu.
Zainteresovanih na stotine!
Sef teroristicko mafijaske organizovane grupe, jos i zajebava narod.
To u normalnoj državi i treba i jeste da je tako. Kada se unormali država i građani će da prate zakone i propise. Do tada...tako je kako je!gadjanje i udaranje policajaca na duznosti je krivicno delo napada na sluzbeno lice za koje se izrice kazna zatvora od 1 do 5 godina
Ne tepaj, slobodno se izrazi.Mafijaske SNS jajare i ljige.
Samo vi i vaša N1 (isto gov.no kao i Veleizdajnikove gov.novizije) i dalje radite svoj posao.ja sam gledao na snimku sa sajta novosti prenos direktan sa N1 televizije gde neki gradjani udaraju i gadjaju policajce cim stignu
Da naglasim N1 televizija prenosi kako blokaderi napadaju na policiju koja se pasivno brani stitovima i ne reaguje tj ne hapsi i ne batina izgrednike.
тиксоглу је ту најкомпетентнији. Он спрема своје "комитаџије" за обрачун са шиптарима и нови "косовски бој".Kako se kaze ostavka na siptarskom ? Trebace mi nesto uskoro....
Nju to ne dotiče ona samo pali masu sa bezbedne daljinegadjanje i udaranje policajaca na duznosti je krivicno delo napada na sluzbeno lice za koje se izrice kazna zatvora od 1 do 5 godina
Sve je tu samo sluzi nema...gadjanje i udaranje policajaca na duznosti jekrivicno delonapada na sluzbenolice za koje se izrice kazna zatvora od 1 do 5 godina
Naravno da me se dotiče, i ne samo mene. Komentarišu svi u mome okruženju da je pretjerao.Nju to ne dotiče ona samo pali masu sa bezbedne daljine![]()
Ovi kao da su izašli iz Kristalnacht-a