Novosti: Blokaderi se spremaju da pokvare paradu: Izdajnici sada udaraju i na Vojsku Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice – SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.
izdaje zemlju aljek siftar, jer sta ima predsednik da se sastaje sa obavestajcima? trazi azil, pita sta jos treba da izda? moli da ga englezi zastite, sta traze zauzvrat, da im pokloni srpsko?

"Vojska Srbije je vojska ubica i ratnih zločinaca i mi blokaderi ne želimo paradu Vojske Srbije u Beogradu"​

Blokaderi su saopštili da se protive održavanju vojne parade u Beogradu, pišu mediji.

Blokaderi su saopštili da se protive održavanju vojne parade u Beogradu.

Oni poručuju da Vojska Srbije, kako navode, nosi teret ratnih zločina i da ne žele da je vide na ulicama glavnog grada.

У тим "неким временима" су нека наша "браћа" убијала наше људе и ни пре тога, ни тада, ни сада нису о нама говорили да смо им браћа.

Jesu li one svojim potpisima, od Briselskog sporazuma pa na ovamo - predavale deo po deo nadležnosti Srbije na Kosovu Šiptarima?
Ili je to ipak uradio neko drugi?
Neki Veleizdajnik sa čudnim usnama?
Ne mogu ja to tebi objasniti jer ti imaš izgrađeno mišljenje od kojeg ne odustaješ.Ti ni jednog momenta nisi doveo u pitanje odgovornost zapadnih država koje su dovele do toga.
Za ovo poslednje bih ja tebe na sud,da dokažeš svoje tvrdnje.

1000015029.jpg

izdaje zemlju aljek siftar, jer sta ima predsednik da se sastaje sa obavestajcima? trazi azil, pita sta jos treba da izda? moli da ga englezi zastite, sta traze zauzvrat, da im pokloni srpsko?
Predsednik normalne države se ne sastaje sa šefovima tajnih službi stranih zemalja.
Sem ako i sam nije njihov agent.

Ne mogu ja to tebi objasniti jer ti imaš izgrađeno mišljenje od kojeg ne odustaješ.Ti ni jednog momenta nisi doveo u pitanje odgovornost zapadnih država koje su dovele do toga.
Za ovo poslednje bih ja tebe na sud,da dokažeš svoje tvrdnje.
Dobro je da ne misliš da na sud treba poslati onog ko je svojim potpisima predao Srbe na Kosovu na milost i nemilost Šiptarima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back