Novosti: Blokaderi se spremaju da pokvare paradu: Izdajnici sada udaraju i na Vojsku Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma, pazi imas ljudi, zena, koji su usemljeni u rezim da mi nemamo pojma koliko... i onda badava pozivanje na razum., logiku, radi se o nevidjenom interesu
Знам. Гледам их. Пази тикси интересантан? Интресантан ко летећи др Жекс или врати коњу главу Драгане. И још то прогласи љубомором. :namcor:

Знам. Гледам их. Пази тикси интересантан? Интресантан ко летећи др Жекс или врати коњу главу Драгане. И још то прогласи љубомором. :namcor:
naravno, ali mi nikada necemo saznati koji je tacno njihov interes, ja npr. iz amerike, meni ni iz dzepa, ni u dzep, znaci tvrdim da mogu da budem nepristrasan, a sta ona sa dedinja smrducka, macku o rep, jasno da ima vajdu od rezima, kao i policajci sto biju jer ce da izlete iz stanova nepravedno dobijenih u pola ili za trecinu cene

a sta bi od ovoga, sarena laza? narabno da je laza, zasto studentima da se dele stanovi, nece valjda da biju sami sebe posle, ili cacijima nepismenim?

Потпуни фијаско пројекта субвенционисаних стамбених кредита за младе

naravno, ali mi nikada necemo saznati koji je tacno njihov interes, ja npr. iz amerike, meni ni iz dzepa, ni u dzep, znaci tvrdim da mogu da budem nepristrasan, a sta ona sa dedinja smrducka, macku o rep, jasno da ima vajdu od rezima, kao i policajci sto biju jer ce da izlete iz stanova nepravedno dobijenih
Прика, добили су места која им по квалификацијама не припадају. Купили су дипломе. Позиције користе за лични интерес. Свесни су да их чека робија и губитак опљачканог. Зато она виче "Не дамо Србију!" Јбт, погледај колико грађевинских радова/објеката који се по изградњи/реновирању одмах требају реновирати. Па зар то не говори да је нешто труло у држави "Данској"? Који год део система узмеш у разматрање, девастиран је. Полуприучени, али спремни да газе. Немају моралних дилема.

Ваљда преЦедник зна? Победили смо шиптаре. Сад побеђујемо за Р.Српску. Победили смо народ у Источној Србији коју су следбеници "брата" Сија раскопали. Победићемо и домороце "терористе" у Западној Србији и копаћемо литијум. Победилаи смо Енглезе 5:0. Победили смо на европском првенству у кошарци, Све побеђујемо! :namcor:

Ваљда преЦедник зна? Победили смо шиптаре. Сад побеђујемо за Р.Српску. Победили смо народ у Источној Србији коју су следбеници "брата" Сија раскопали. Победићемо и домороце "терористе" у Западној Србији и копаћемо литијум. Победилаи смо Енглезе 5:0. Победили смо на европском првенству у кошарци, Све побеђујемо! :namcor:

Србија побеђује!

Има ли нешто што у "златном добу" блокадери нису покварили? А и какво је то "златно доба" кад га "шачица" блокадера успе сје*ати? :namcor:
Pa još davno pobedjenih, još za Vidovdan izašla knjiga o tome.

Spremaju se da mi urade , uvodjenjem sankcija Rusiji i Kini unistice ekonomiju moje zemlje i stotine hiljada ljudi ostaviti bez posla

Do blokada je doslo jer su mentori blokadera kojinih placaju resili da iskoriste slucaj jedne velike nesrece sa ciljem drzavnog udara
Znaš li šta je "Državni udar"?

4+1 aviona...nije to lose....mislim dovoljno...veca mi briga kako ce da maknu cacilend da bi pravili susret klinkica i vojne opreme, to je uvek najzanimljiviji deo , opipati cev klinkici, , neverovatno uzbudjenje...moje skolske su pucale iz kalasnjikova, zato sto sam imao direktora skole koji se lozio na odbranu , pa je sa svojim vezama organizovao gadjanje...ali i rucak u garnizonu....to nema vise nigde, mozda samo moze u valjevu i sapcu...ovako nigde vise..
Nekada je postojalo gadjanje iz M48 na vojnim poligonima, za srednjoškolce.

U BG je bila jedna parada jaka, ne secam se koje godine, ali je bila jaka za Srpske pojmove, posle toga nije , mozda je medju prvima...
Znaci transporteri , kolone, pa natovarene jedinice, pa zenske, pa muski , pa marsevi jos nekih jedinica, ne secam se ali je bilo dosta dugo...i kamiona isto ...
Negde na bulevaru se formirala paradna kolona, pa dok dodje do skupstine...a bilo je i preleta, meni se cini vise od 5 aviona...secam se bilo i bojica...

Sad cete reci , nije to bilo u Srbiji nego u Moskvi , ali nije, bio sam napolju , bili cak i satori sa nekim snajperskim puskama, ali posto ne treba cackati djavola, to sam zaobisao...ja u vojsci vecito gadjao u tudje mete, mojih je prva 4, ostalo smestam u tudje mete, da se ne bi omako cin, ili da me ganjaju u snajperiste...sad za to nema opasnosti...kokos necu promasiti , ali vise snajperista ne mogu da budem..
Eh...a otkada to najbolje strelce odvajaju u snajperiste?
Sem ako ne misliš na one domaće skrndelje, koje su dodeljivali po četama?

Полако само са ултимативним начином размишљања.

Те форе волим Исток 100%, а Запад 0% није добра за Србију
и није реална.

Наш пут је ка ЕУ, си заборавио ?

И ја сам скептик да смо на нивоу да уђемо у то друштво,
али никакви ултиматуми, полако бре !

Ништа се специјално неће десити и да уведемо санкције Русији.
Имају они да једу и пију и без нас !
Tako je, Staroviću.

Pošto je Kosovo u nadležnosti snaga UN,obrati se njima prigodnom porukom i pozovi ih da deluju.
Jesu li one svojim potpisima, od Briselskog sporazuma pa na ovamo - predavale deo po deo nadležnosti Srbije na Kosovu Šiptarima?
Ili je to ipak uradio neko drugi?
Neki Veleizdajnik sa čudnim usnama?

Neverovatno mi je da ne shvataš da južna srpska pokrajina,u širokim narodnim masama poznata kao Kosovo,nije u nadležnosti države Srbije,nego u nadležnosti snaga UN koje su tamo raspoređene.
Zašto je onda izvesni Veleizdajnik sa čudnim usnama, svojim potpisima na raznim sporazumima predavao deo po deo nadležnosti i vlasti Srbije na Kosovu - Šiptarima?

Svrha je da se komšijama koji prave saveze pokaže sa čim če se suočiti ako se odluče na neke sulude poteze. 10000 vojnika u paradi je više nego šro oni skupa imaju. Dakle , svrha svih parada je odvraćanje, a ne slavljenje bilo čega.
Zar zaštita Srba na Kosovu ne bi bila mnogo bolji "pokazatelj"?

„Ови бедни остаци остатака протеста – у Новом Саду пре свега – немају благе везе са „нашом децом“, већ са најгорим другосрбијанским шљамом и са британском обавештајном службом.”

Проф. др Срђа Трифковић

Pogledajte prilog 1783639
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice – SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Један од лидера Пицулића има нешто да изјави за дневник

Pogledajte prilog 1783822
Bas sam se razocarala u njega, a branila sam ga od mnogobrojih napada ranije najvise zbog Rio Tinta.

Ali nemu ni Kosovo nije "sveto" tako da...ono, totalna bruka.

Inače sve što Vučić radi u prethodnih 10 meseci je kontraproduktivno i izaziva kontra-efekat pa tako i ovo, ova vojna parada kad joj zaista vreme i mesto nije je samo još jedna stvar koja dodatno stvara podele među narodom i nepotrebno dodatno podiže tenzije, inače tu postoji ozbiljna opasnost da i vojsku okrene protiv naroda i stvori jaz i neprijateljstvo između vojske i naroda kao što je to uradio sa policijom, jer opet kakvu poruku i vojska šalje time što pristaje da učestvuje u njegovoj propagandi.

Mislim generalno nemam ništa protiv vojnih parada i one postoje širom sveta ali to je svuda stvar neke tradicije i simbol nacionalnog jedinstva, ne znam Rusi svake godine za 9. Maj prave veliku vojnu paradu, ne znam Amerikanci za 4. Juli , Francuzi 13. Jula kada slave Dan pada Bastilje, neki peti obeležavaju tako neki peti datum, itd i tu jednostavno postoji neki smisao kao i neki red i protokol, zna se parada se održava svake godine na taj i taj datum kada se obeležava taj i taj istorijski događaj bez obzira ko je na vlasti (ili da li napolju pada kiša), pa sad ako i mi hoćemo vojnu paradu onda to treba da se održava svake godine na neki nama istorijski bitan i simboličan datum ali makar na veliku godišnjicu nečega (recimo sad prošle godine je bila idealna prilika da se 20. Oktobra obeleži 80 godina od oslobođenja Beograda) a ne tako nasumice kako se nekom digne ona stvar pa ajde pravi paradu i izvodi čitavu vojsku u centar grada zarad lične promocije i skupljanja jeftinih političkih poena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back