Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Generalno nemam ništa protiv vojnih parada ali jasno je da sad apsolutno nije ni vreme ni mesto za tako nešto i da je Vučić (kao i svaki put u prethodnih 10 meseci) promašio čitav fudbal.
Mislim vojna parada bi pre svega trebalo da je jedna fešta i praznik na ulicama (jer zato se i zove parada) a kakva sad crni praznik i fešta u ovakvoj naelektrisanoj, toksičnoj i patološkoj atmosferi kada evo već 10 meseci smo maltene na ivici građanskog rata, pritom i jasno je da onaj ko organizuje tu paradu (kao neki vid sopstvene promocije i propagande zarad što dužeg opstanka na vlasti) odavno već nema legitimitet kod većine ljudi i građana ove zemlje, pa prema tome kome on to sad pokazuje te tenkove, oklopna vozila, avione i šta ti ja znam i da li je to možda neki subliminarni vid pretnje onima koji protestvuju protiv ove vlasti (mislim ajde da kažemo da nije ali mnogi to tako doživljavaju), mislim kome on to putem te parade pokušava da pošalje poruku (verujem njegovim sendvičarima i botovima).
Pritom svemu tome ide u prilog i činjenica da sam datum parade apsolutno je nasumice izabran i da nema nikakve veze sa mozgom, recimo sve te parade širom sveta održavaju se na neki nacionalni praznik, istorijski značajan datum ili tako nešto, čak i ona vojna parada održana kod nas 2014. (koja je uzgred bila veoma lepa) je bila za 20. Oktoba , Dan oslobođenja Beograda (iako je iz nekog razloga održana par dana ranije), tako da ajde da su recimo opet izabrali datum za paradu 20. Oktobar (recimo da su održali prošle godine bilo bi super i taman na 80 godina od oslobođenja Beograda) ili recimo da su je održali na Sretenje kada je i Dan državnosti ili recimo na Vidovdan koji je isto istorijski i simbolički značajan datum za nas pa bi još i imalo nekog smisla (iako ni tad zbog situacije u zemlji, atmosfere u društvu i vanrednih okolnosti ne bi bilo vreme i mesto za to) a ovako jasno je da to veze s vezom nema.
Tako da to nije nikakva državna ili narodna vojna parada ili vojna parada za narod već obična zloupotreba vojske i režimska propaganda i pokušaj manipulacije koji naravno opet svi plaća narod iz sopstvenih džepova i od ono malo sirotinje što ima (jer održavanje vojne parade košta).
Tko ne zna, tome se mora prstom pokazati što i kako mu je raditi. Ipak to se radi na nekom poligonu izvan grada, a ne da se uništavaju ceste i pucaju zgrade od vibracija.
To sam i ja hteo da kazem.Ko ti je ovaj imbecil?
Не очекујеш ваљда разумно понашање жвалеге? Индивидуе која је у стању изјавити да нам не требају студије изводљивости. Не треба нам ни устав, а ни остало...Generalno nemam ništa protiv vojnih parada ali jasno je da sad apsolutno nije ni vreme ni mesto za tako nešto i da je Vučić (kao i svaki put u prethodnih 10 meseci) promašio čitav fudbal.
Mislim vojna parada bi pre svega trebalo da je jedna fešta i praznik na ulicama (jer zato se i zove parada) a kakva sad crni praznik i fešta u ovakvoj naelektrisanoj, toksičnoj i patološkoj atmosferi kada evo već 10 meseci smo maltene na ivici građanskog rata, pritom i jasno je da onaj ko organizuje tu paradu (kao neki vid sopstvene promocije i propagande zarad što dužeg opstanka na vlasti) odavno već nema legitimitet kod većine ljudi i građana ove zemlje, pa prema tome kome on to sad pokazuje te tenkove, oklopna vozila, avione i šta ti ja znam i da li je to možda neki subliminarni vid pretnje onima koji protestvuju protiv ove vlasti (mislim ajde da kažemo da nije ali mnogi to tako doživljavaju), mislim kome on to putem te parade pokušava da pošalje poruku (verujem njegovim sendvičarima i botovima).
Pritom svemu tome ide u prilog i činjenica da sam datum parade apsolutno je nasumice izabran i da nema nikakve veze sa mozgom, recimo sve te parade širom sveta održavaju se na neki nacionalni praznik, istorijski značajan datum ili tako nešto, čak i ona vojna parada održana kod nas 2014. (koja je uzgred bila veoma lepa) je bila za 20. Oktoba , Dan oslobođenja Beograda (iako je iz nekog razloga održana par dana ranije), tako da ajde da su recimo opet izabrali datum za paradu 20. Oktobar (recimo da su održali prošle godine bilo bi super i taman na 80 godina od oslobođenja Beograda) ili recimo da su je održali na Sretenje kada je i Dan državnosti ili recimo na Vidovdan koji je isto istorijski i simbolički značajan datum za nas pa bi još i imalo nekog smisla (iako ni tad zbog situacije u zemlji, atmosfere u društvu i vanrednih okolnosti ne bi bilo vreme i mesto za to) a ovako jasno je da to veze s vezom nema.
Tako da to nije nikakva državna ili narodna vojna parada ili vojna parada za narod već obična zloupotreba vojske i režimska propaganda i pokušaj manipulacije koji naravno opet svi plaća narod iz sopstvenih džepova i od ono malo sirotinje što ima (jer održavanje vojne parade košta).
Ovaj ****** ti je isti kao vucic mozda nje toliko zao i pokvaren kao on, jer realno tesko da to neko moze biti, ali nije nista ni bolji.
блокиша/тикси бот? Ма нема шансе.Ako ja tebe sada nazovem sendvičarskim botom, hoćeš li prijaviti uvredu?
ovakvi likovi uopste ne trebaju studentskoj listi, samo nas blate koji podrzavamo studente, pod uslovom da je istina sto pise
Болест је олакшавајућа околност. Немојте бити престроги.On ima bezbroj profila i radi to što radi, potpuno neometano.
И усташе, нацисти...Da vidimo sta nam je Tihi sve podelio kao etikete...
Nama Srbima patriotama...
A on mrzi neke druge Srbe ne Srbe patriote..
Dakle mi smo teroristi, mi smo izdajnici , mi smo placenici , mi smo provokatori , to poslednje mozda i jesmo....
Bukvalno je tako.„Ови бедни остаци остатака протеста – у Новом Саду пре свега – немају благе везе са „нашом децом“, већ са најгорим другосрбијанским шљамом и са британском обавештајном службом.”
Проф. др Срђа Трифковић
Pogledajte prilog 1783639
али ви нисте народ
ви сте народни непријатељи
34 године једете говна о "бацању цвећа на тенкове који иду на Вуковар" уз ову слику.
34 године нисте научили да разликујете борбено возило пешадије М-80 од тенка.
34 године ћутите да је ЈНА послала снаге тек кад су мерчеповци, ХДЗ-ова паравојска, опколили вуковарску касарну са циљем да побију младе војнике на одслужењу војног рока.
34 године вас брига што су сукоби у Вуковару почели убиством Србина (63) који се враћао са првомајског уранка од стране хрватског полицајца и активисте ХДЗ-а.
34 године вас боли ћошак од Авале што је ЈНА имала право да делује у Вуковару, јер је Хрватска као независна држава у том тренутку није постојала и ушла је у УН тек 7 месеци након ослобођења Вуковара.
Pogledajte prilog 1783635
Болест је олакшавајућа околност. Немојте бити престроги.![]()
Љубомора на шта паметнице наша мала? На њасра из жвалегиних дезинформера? На оправдавање убиства 16 људи у НС? На удружене фашистичке фаланге, кримосе и полицију? На разарање друштва? Обесмишљавање свега, почевши од устава? На ружење земље у иностранству ( Флорида трип)?Koja neprikrivena ljubomora vrišti iz vas nekolicine, neverovatno.
Da nije Tiksija i još par ljudi ovde, ko bi vas čitao, sasvim sam ozbiljna.![]()
ma, pazi imas ljudi, zena, koji su usemljeni u rezim da mi nemamo pojma koliko... i onda badava pozivanje na razum., logiku, radi se o nevidjenom interesu koji nam ona ne bi otkrila ni za zivu glavuЉубомора на шта паметнице наша мала? На њасра из жвалегиних дезинформера? На оправдавање убиства 16 људи у НС? На удружене фашистичке фаланге, кримосе и полицију? На разарање друштва? Обесмишљавање свега, почевши од устава? На ружење земље у иностранству ( Флорида трип)?