Hoće li i večeras biti događanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovao ili ne, ja ne mislim da je tuča sa policijom pametan potez, prosto zato što ne postoje nikakve šanse da se bilo koji cilj postigne time, mogu jedino da se dobiju batine. Da ja odlučujem, akcije bi bile potpuno drugačije i mnogo efektivnije. Ali prisutan sam tamo jer poštujem volju većine da se ide na takve akcije.Dok si druge huskao na nasilje u Pancevu , ti si na slobodi
Evo pao ti kolega i jos ce da padaju nasilje se ne isplati to bi trebao neko da vas nauci
Ako ne naucite na tudjim greskama naucicete na svojim
Po pojačanom angažmanu fašističkih falangi, policije, i vas botova, vidi se da Av veruje da je ovako kako sam ja rekao.
Verovao ili ne, ja ne mislim da je tuča sa policijom pametan potez, prosto zato što ne postoje nikakve šanse da se bilo koji cilj postigne time, mogu jedino da se dobiju batine. Da ja odlučujem, akcije bi bile potpuno drugačije i mnogo efektivnije. Ali prisutan sam tamo jer poštujem volju većine da se ide na takve akcije.
Naravno, mi stariji snimamo kelvin klajn inspektore i policajce u civilu kako bi se pokrenule krivične prijave.ajd videcemo veceras oko 12
ti neces biti u valjevu
bices ovde ko i ja i huskaces druge da dobijaju batine dok ja pozivam narod da odbaci nasilje i gledaju svoje porodice svoje kuce
Sta mislis sto su studenti u blokadi pozvali sve da stave fantomke? Pa zato sto znaju da su to na sta vas pozivaju da radite - teska krivicna dela za koje se dobija od 1 do 10 godina robije. Zato
E sad ako si ti glup pa hoces da rizikujes do 10 godina zatvora, da bi Vucica i Sinisu Malog na vlasti zamenili Dragan Djilas, Dinko Gruhonjic , Mila Pajic i Marinika Tepic sa Jovom Bakicem - sta da ti kazem - sam pao sam se ubio.
Jer obican covek kad pogleda Vucica koji je izdao pokrao i sve redom sta jos ne, i vidi vas nasilnike ,razbijace, huligane - kaze sebi, cuti bolje da ostane ovaj Vucic jer ovi ako dodju najebali smo svi skupa.
U pravu si Tihi.nece
njega ce da puste jos neko vreme da vas prevozi da pravite huliganske odvale , onda ce sva ta krivicna dela na gomili da mu natovare na ledja, ponudice mu 20 godina robije ili da pocne da radi za vlast tj da vas druka.
Mnogi blokaderi su drukare za policiju . 90% ovih sto su uhapseni su da ne bi bili biveni pristali da budu cinkarosi policijski .
A ovih ostalih 10% su dobili takve batine da narednih pola godine nece moci posteno da sednu na zadnjicu.
Polako, bićemo i kontrolori, samo da tvoj mili Acika pronađe mudašca i raspiše izbore.pametnije vam je bilo sto puta - da ste obucili 10.000 kontrolora za izbore da sprece kradju , nego sto ste obucavali ljude da motkama kamenicama i topovskim udarima napadaju na policiju
al vas ubedili vasi mentori da ce vucic da padne samo ako se okrenete nasilju
i sta bi? jel pao?
Dosadniji si od avovih istorijskih obrćanja narodu. Besmislice koje nemaju veze sa starnoću.Vucic vam nista nije mogao dok ste mirno demonstrirali.
On je zeleo da se okrenete nasilju al ti nisi dovoljno pametan da to vidis.
Tako gubite simpatije normalnih gradjana, plus mu dajete mogucnost da vas pohapsi i odvali od batina.
Bukvalno vi takvim nasilnickim akcijama odrzavate VUcica i dalje na vlasti.
Jer obican covek kad pogleda Vucica koji je izdao pokrao i sve redom sta jos ne, i vidi vas nasilnike ,razbijace, huligane - kaze sebi, cuti bolje da ostane ovaj Vucic jer ovi ako dodju najebali smo svi skupa.
Što onda pucate vatrometom po građanima? Nemoj posle da kukate kada vas narod bude hapsio.Vucic vam nista nije mogao dok ste mirno demonstrirali.
Što onda pucate vatrometom po građanima? Nemoj posle da kukate kada vas narod bude hapsio.
A vidi, ja se ne sećam da je Tihi ikada ranije ovako pretio nasiljem.U pravu si Tihi.
Ja ti za razliku od drugih ljudi na temi verujem, jer znam koliko su te ubice i teroristi jaki, i koliko ih nasa teroristicka policija cuva, i time krsi Ustav.
Streljace za pocetak nekoliko ljudi.
Pa kada vide da im to ne polazi za rukom da uplase narod, ubijace hiljade Srba, pa ce da otvaraju logore za Srbe itd.
Te SNS ustase i nacisti su toliko opasna banda ubica, sve ja to znam, i verujem ti koliko su jaki. Opasno jaka organizovana teroristicko-mafijaska grupa, nevidjena na ovim prostorima do sada, sa najvise kapitala i para od bilo koga ikad ovde.
Za to vreme, samo vi pazite da se to vas ne dotice.
Preti zato što su u frci, pucaju po šavovima i biće im sve gore i gore. Na kraju neće smeti iz svojih kuća i stanova da izlaze.A vidi, ja se ne sećam da je Tihi ikada ranije ovako pretio nasiljem.
Nešto se desilo, ili se dešava, pa je počeo.
Verovao ili ne, ja ne mislim da je tuča sa policijom pametan potez, prosto zato što ne postoje nikakve šanse da se bilo koji cilj postigne time, mogu jedino da se dobiju batine. Da ja odlučujem, akcije bi bile potpuno drugačije i mnogo efektivnije. Ali prisutan sam tamo jer poštujem volju većine da se ide na takve akcije.
A vidi, ja se ne sećam da je Tihi ikada ranije ovako pretio nasiljem.
Nešto se desilo, ili se dešava, pa je počeo.
Neko je ljudima u glave ubacio tu ideju tuče sa policijom. Onomad su i opozicioni poslanici blokirali sud u NS pa se nešto kao gurali sa žandarmerijom i to predstavljali kao neko svoje herojstvo i borbu za narod. Ali obični ljudi ne shvataju da oni nisu poslanici tj. javne ličnosti i da njih neće tako da miluju, nego će da ih polome i niko neće ni da zna za to. Međutim, ne možeš da objasniš.Три дана смо били у фул акцији одбране од мафијашке багре, полицији ни у једном моменту нисмо дали повода да крене на нас.
Али, ми смо мала средина. У три питања, три човека, сви се познајемо.
У великим срединама је много теже контролисати клинце усијаних глава, и препознати убачене провокаторе.
U pravu si Tihi.
Ja ti za razliku od drugih ljudi na temi verujem, jer znam koliko su te ubice i teroristi jaki, i koliko ih nasa teroristicka policija cuva, i time krsi Ustav.
Streljace za pocetak nekoliko ljudi.
Pa kada vide da im to ne polazi za rukom da uplase narod, ubijace hiljade Srba, pa ce da otvaraju logore za Srbe itd.
Te SNS ustase i nacisti su toliko opasna banda ubica, sve ja to znam, i verujem ti koliko su jaki. Opasno jaka organizovana teroristicko-mafijaska grupa, nevidjena na ovim prostorima do sada, sa najvise kapitala i para od bilo koga ikad ovde.
Za to vreme, samo vi pazite da se to vas ne dotice.
Recimo, onaj pokušaj da se probije policijski kordon 28.6. da bi se ušlo u Ćacilend je bio nenormalno besmislen.Три дана смо били у фул акцији одбране од мафијашке багре, полицији ни у једном моменту нисмо дали повода да крене на нас.
Али, ми смо мала средина. У три питања, три човека, сви се познајемо.
У великим срединама је много теже контролисати клинце усијаних глава, и препознати убачене провокаторе.
Neko je ljudima u glave ubacio tu ideju tuče sa policijom. Onomad su i opozicioni poslanici blokirali sud u NS pa se nešto kao gurali sa žandarmerijom i to predstavljali kao neko svoje herojstvo i borbu za narod. Ali obični ljudi ne shvataju da oni nisu poslanici tj. javne ličnosti i da njih neće tako da miluju, nego će da ih polome i niko neće ni da zna za to. Međutim, ne možeš da objasniš.
Evo suštine zašto ne treba ići sa sukobe sa policijom
Ljudi ih gađaju, udaraju i sprdaju dok su ovi pasivni, ali čim krene juriš, ljudi se daju u paničan beg.