Ko to lomi prostorije SNS po Novom Sadu 14.08.2025?

kapetanmark

Legenda
Poruka
59.021
autorska tema

Znamo da psoeldnjih devet mjeseci studenti igradjani nikada nisu nosili pakice, motke, pirotehniku...
Znamo da su prvi veliki protest u novom sadu pokusali da ocrne ubaceni elementi u protest koj isu pokusali da predvode brkovic mila pajic pogacar baculov i da se pred gradskom kucom pojavila grupa od 50 ak batinasa sa palicama i naravno kapuljacama , koji su lomili stakla na prozorima gradske kuce...

znam oda ej to pokusano potom i 28.06na Vidovdan da bi se ocrnuli protesti

ko to veceras lupa stakla u prostorijama sns ?
ko pali tye prostorije ?

to niakda nije bila odlika studenata i gradjana!

opet maskirani tipusi sa palicama ? toboz lome prostorije sns pa kao i kamere da ih ne bi snimile jel a sve to pomno snima telefonom neko iz sluzbe ?

ovo je po meni providno

usporedite one jucerasnje majmune batinase koji su ubaceni u strazilovsku ulicu u novom sadu kao pristalice sns , imali su svi palice... sa kapuljacama kacketima...
veceras takvi lome prostorije sns ali sada toboz pristalica sns snima

niej li vam cudan ovaj snimak ?

dobro pogledajte ove olose , sa kacektima kapulajacama i majicama preko glave sa palicom u ruci?

to su batinasi gospodo dabi ocrnuli blokadere i narod koji pdorzava studente

ovi niakda nisu bili medju blokaderima

autorska tema

Znamo da psoeldnjih devet mjeseci studenti igradjani nikada nisu nosili pakice, motke, pirotehniku...
Znamo da su prvi veliki protest u novom sadu pokusali da ocrne ubaceni elementi u protest koj isu pokusali da predvode brkovic mila pajic pogacar baculov i da se pred gradskom kucom pojavila grupa od 50 ak batinasa sa palicama i naravno kapuljacama , koji su lomili stakla na prozorima gradske kuce...

znam oda ej to pokusano potom i 28.06na Vidovdan da bi se ocrnuli protesti

ko to veceras lupa stakla u prostorijama sns ?
ko pali tye prostorije ?

to niakda nije bila odlika studenata i gradjana!

opet maskirani tipusi sa palicama ? toboz lome prostorije sns pa kao i kamere da ih ne bi snimile jel a sve to pomno snima telefonom neko iz sluzbe ?

ovo je po meni providno

usporedite one jucerasnje majmune batinase koji su ubaceni u strazilovsku ulicu u novom sadu kao pristalice sns , imali su svi palice... sa kapuljacama kacketima...
veceras takvi lome prostorije sns ali sada toboz pristalica sns snima

niej li vam cudan ovaj snimak ?

dobro pogledajte ove olose , sa kacektima kapulajacama i majicama preko glave sa palicom u ruci?

to su batinasi gospodo dabi ocrnuli blokadere i narod koji pdorzava studente

ovi niakda nisu bili medju blokaderima
Pitaju se ljudi - gde su Vučićevi batinaši da brane prostorije?
Pa evo ih - lome te iste prostorije, da bi Svinjformer mogao da optuži "Blokadere" i studente, da su oni to učinili.
Kako god - lepo je gledati kada se rastura pacovski brlog.

Sve je naravno moguce u monstruoznom mozgu Vucica, pa i ovo da su sami razbili svoje prostorije.

Zsto bi oni to radili?

Po meni pravo pitanje je zasto bas sad? Pa AV zna da ide jesen. Prolaze vrucine, prolaze godisnji. Septembar mesec najlepsi u godini mozes demostrirati i setati 10 sati... Osim toga pocetak i nove skolske godine koja je takodje pod znakom pitanja. Ova je vec pukla. Znaci on zna da ce protesti biti masovni.

On ovim hoce da predstavi studente kao nasilnike i da masu odvoji od njih. TO prvo. A kao drugo, ovaj haos trajace par dana i onda ce stati.

Posle krece kampanja AV gde ce danima snimati sta su sve izlupali, ukrali, odneli....

Osim toga on hoce da po ko zna koji put ubije masu u pojam. Tipa - evo lupali ste jurili ste nas i opet nista. NISTA MI NE MOZETE.

ALI,

ja se nadam da se zjb ovog puta i to bas dobro. Jer rubikon nenasilnih protesta je predjen. Masu i studente konacno zabole kako ih AV krsti. Cak su i sami studenti pozvali na proteste i rekli da se ne vode deca (to sam ja jos od ribnikara govorio) i da se SPREME. Jbg ponesi sta imas bice gadno. Slem, palicu, neki stit.

То су СНС убачени бандити.

То је било јасно чим нигде није било униформисане полиције.

Али, није то, у суштини, више ни битно.

То је прича која не може да прође више ни код кога ко има трунке мозга, и што је још важније, трунке људског поштења.

Насиље је модус операнди ове мафијашке багре од самог старта, и тек ће да жању то што су све ове године сејали и гајили.

То су СНС убачени бандити.

То је било јасно чим нигде није било униформисане полиције.

Али, није то, у суштини, више ни битно.

То је прича која не може да прође више ни код кога ко има трунке мозга, и што је још важније, трунке људског поштења.

Насиље је модус операнди ове мафијашке багре од самог старта, и тек ће да жању то што су све ове године сејали и гајили.

Treba videti kojem broju ljudi nije bitno.

Demonstranti, blokaderi, do sada su isli mirno. I glavna poenta bila je nenasilje. Mislis da Vucic nije istrazio i prebrojao i ukalkulisao.

Ja sam 100% ubedjen da on razmislja ovako. Sad je doslo 500k na nesasilne demonstracije. Hajde da ih narajcamo da budu nasilni jer onda ce ih izaci 100K.

Demonstranti, blokaderi, do sada su isli mirno. I glavna poenta bila je nenasilje. Mislis da Vucic nije istrazio i prebrojao i ukalkulisao.

Ja sam 100% ubedjen da on razmislja ovako. Sad je doslo 500k na nesasilne demonstracije. Hajde da ih narajcamo da budu nasilni jer onda ce ih izaci 100K.
Коначно упис са мало здравог разума и реалности. Ево, Драгиња тему отворио да нас убеди како су ћаци лупали а има скоро и видео са устанак тетоважом на дупету. Ок, устаници се спремили за фајт, скроз ок али су комичне те палестинске форе удара а јауче у помоћ.

Видео сам синоћ коликом није битно.

Све већем, пошто је тај неко мудар ко смишља те њихове форе са криминалцима, батинашима и ватрометом по људима по малим местима, успео да скупи људи колико их никад није било више у историји Врбаса. И то људи свих фела и опредељења, осим СНС багре. То још никоме овде није успело.

Што се његовог размишљања тиче, заболе ме, тај његов "шаховски" мозак више не сматрам битним фактором. Тај да има шаховски мозак, урадио би после пада надстрешнице исто што и Ердоган у Турској после земљотреса, или Македонци после пожара у дискотеци. Одмах оптужиш јавно своје, похапсиш их...за неколико месеци нико више неће ображати пажњу. Уместо тога, ти шаљеш батинаше да бију испред ФДУ, организујеш багру и олош да глуми нереде на мирном протесту грађана у НС...и добијеш све ово у држави што имамо.

Пишам се ја њему и њима у њихове калкулације.

Back