Novi protesti širom Srbije: Demolirane prostorije SNS-a u Novom Sadu

dojadili ste vise svima

Sta da ti kazem kad mi drugar koji je inspektor u UKP-u , inace uvek opoziciono orijentisan kaze juce, brate nisam mogao da verujem da to kazem, al ovi blokaderi su 10 puta gori od cacija.

Znaci svima ste se popeli sa vasim huliganizmom terorom nad normalnim gradjanima na onu stvar.

A kad drzavnim organima dojadi , onda oni krenu da biju. I vama se to obije o bubrege i o glavu.

Lepo sam vam govorio da budete strpljivi i cekate izbore al vi ste odlucili da se okrenete nasilju , po nalogu mentora iz hrvatske obavestajne sluzbe, CIA , BNDa i MI6a

I sad se to svima obija o glavu

Овакве сцене гледао сам на снимцима из Сирије 2014-5

Ovakve scene gledam svakodnevno na propalestinskim demonstracijama u Londonu, Berlinu, Parizu i drugde.

Al ti volis kad se biju podrzavaoci Palestinaca, pa tamo cutis.

Pogledaj kako bije i gazi tebi omiljena nemacka policija tj GESTAPO

Pa zar nisi pozivao na mir,kad je bilo gusto..poceo si da postiš,..pozivao boga...a sada ratnohuškaške parole.
:think:

pa ovi koji vas biju nisu mirotvorci kao ja

oni ako se nadjes u masi koja na policiju baca topovske udare, baklje, kamenice - kad krenu u napad - gaze lome koga uhvate - pa tek posle traze licnu kartu

znaci pametan covek nece dozvoliti sebi da se nadje u toj razularenoj masi to je lekcija koju sam naucio jos 1998 prilikom gledanja utakmice Zvezda Partizan na stadionu JNA kad je murija mlatila sve redom koji su cekali da udju na severnu tribinu

meni nista ja se drzim po strani i gledam svoja poslaa ako ti kazem da ne radis nesto , i da ces ako to radis najebati - ja ti nisam neprijatelj. Ja sam ti najveci prijatelj kojeg imas jer ipak ja imam malo vise informacija nego sto ih vi imate i znam sta ce da se desi ako se okrenete a okrenuli ste se nasilju

FGXSCjyXoAMTAyR
Zašto su ovi tvoji uhitili Hrvata/turistu sinoć???

Hoce i njega da streljaju?

nece

njega ce da puste jos neko vreme da vas prevozi da pravite huliganske odvale , onda ce sva ta krivicna dela na gomili da mu natovare na ledja, ponudice mu 20 godina robije ili da pocne da radi za vlast tj da vas druka.

Mnogi blokaderi su drukare za policiju . 90% ovih sto su uhapseni su da ne bi bili biveni pristali da budu cinkarosi policijski .

A ovih ostalih 10% su dobili takve batine da narednih pola godine nece moci posteno da sednu na zadnjicu.

Back