Novi protesti širom Srbije: Demolirane prostorije SNS-a u Novom Sadu

1755258102717.png

pa ovi koji vas biju nisu mirotvorci kao ja

oni ako se nadjes u masi koja na policiju baca topovske udare, baklje, kamenice - kad krenu u napad - gaze lome koga uhvate - pa tek posle traze licnu kartu

znaci pametan covek nece dozvoliti sebi da se nadje u toj razularenoj masi to je lekcija koju sam naucio jos 1998 prilikom gledanja utakmice Zvezda Partizan na stadionu JNA kad je murija mlatila sve redom koji su cekali da udju na severnu tribinu
Ko je bacao u Vrbasu u Beogradu topovske udare,ko nosi maske i ko nosi motke?I na sve to policija gleda i štiti.
Da blokaderi to rade bili bi pohapšeni.
A ti cutis i to podrzavas.
Evo sad da stavim fantomku i da izađem napolje sa motkom sta bi bilo?
Policija je dno dna.
5 oktobra su se provukli ovog puta nece.Pobedice narod bez podrške navijaca,kriminalaca i Evrope.

Ko je bacao u Vrbasu u Beogradu topovske udare,ko nosi maske i ko nosi motke?I na sve to policija gleda i štiti.
Da blokaderi to rade bili bi pohapšeni.
A ti cutis i to podrzavas.
Evo sad da stavim fantomku i da izađem napolje sa motkom sta bi bilo?
Policija je dno dna.
5 oktobra su se provukli ovog puta nece.Pobedice narod bez podrške navijaca,kriminalaca i Evrope.

druze potpuno je nebitno ko je prvi poceo

Pametan covek nece dozvoliti sebi da se nadje u masi koja moze da strada od batina

Samo glup.

Gde su vasi ideolozi nasilja i terora - Jovo Bakic, Miran Pogacar, Brajan Brkovic, Mila Pajic, Dinko Gruhonjic, Marinika Tepic, Sudija Majic?

Jel si cuo za nekog od njih da je snimljen kako se tuce sa murijom, da baca kamenice ili da je prebijen ili uhapsen.

Ne burazeru. Oni su na sigurnom .Tamo su samo kad treba da huskaju druge da za njih dobijaju batine.

niko nikome nije upao u kucu da ga bije, batine dobijaju samo oni koji se okupljaju na poziv Dinka Gruhonjica, Mile Pajic, Marinike Tepic da ruse grad i unistavaju tudju imovinu.

Ko sedi kuci mirno i gleda svoja posla kao ja , niko ga ne dira.
Da sedecemo kuci,oni da se bogate,kradu,prodaju drogu a ti uzivas u zvezdi i partizanu i gledas crnce kako se bori za tvoj omiljeni klub.I povecavas decibele i Diviš se kako se Evropljani dive atmosferi u Areni.

Prebili ga pa onda kažu priznao....Tixi...kad ti djeca odrastu i budu te pitala ns kojoj strani si bio u orosvjedima 25te....što ćeš im reći....na krivoj ili?

bio sam na strani sopstvene porodice .

Mojoj porodici nista ne fali, zivi smo zdravi smo, niko nas ne dira, ne bije, sto bi dobijao batine da bi mesto jednog lopova drugi zaseo na njegovo mesto.

Gledam svoja posla. A budale nek dobijaju batine i nek pisaju krv posle narednih godina kad su glupi pa ih manipulise i majmunise hrvatska obavestajna sluzba da zavrsavaju njihov prljav posao.

sacuvaj slobodno

Ja ne mogu da verujem da vi verujete da ste nasiljem na ulicama mogli da oborite Vucica i SNS .

Da iko od vas to veruje da to moze da uspe.

Dal ima 2 pametna coveka tamo kod vas da vam kazu da tako ne moze da se obori vlast u Srbiji ? OSIM ako mu njegovi mentori i sa istoka i sa zapada ne okrenu ledja. A nisu mu okrenuli ledja podzavaju ga.

Krv ove premlacene dece nose takvi kao ti , Jovo Bakic, mario80, S1MCRO , vi druge huskate na nasilje , a vas nigde nema kad se dele batine i hapsi posle.

Vi ste na sigurnoj distanci , sedite u kaficima pozadi a huskate decurliju da napada policiju zbog cega ta omladina posle dobija batine.

Ajde kazi posteno jesi upalio jednu baklju, bacio jedan topovski udar na policiju ti De Sisti, @mario80 , @S1MCRO , @Alter_Ego_ , @38imak ? Da vas cujem misevi

Kazi jasno bacao sam kamenice i pirotehnicka sredstava na policiju ili nisam pa da dalje pricamo.
Vidi, mačak.
- Brojnost je na srpskoj strani ubedljivo, a ne na Vučićevoj.
- Kvalitet ljudi je na srpskoj strani. Bore se nenaoružani bez pomoći policije. Vučićevi beže čim neko krene prema njima.
- Zna se gde su kuće zlikovaca, koji će biti izolovani kad bude glavni događaj.
- Brojnost, pokazalo se, omogućava zauzimanje gradova, potiskivanje policije i batinaša. Kad dođe trrenutka, odjednom će nestati sedišta sns-a, biće zauzete policijske uprave i gradske uprave u mnogo gradova po Srbiji. To smo videli ovih dana da se može.
- a onda se ide na bunkerisani ćacilend i na hapšenje Vučića.

To se ne može zaustaviti.

To su smotane srpske zastave, to tismeta? Ti bi šiptarsku vučićevu?

Одма ћу ти ја рећи да нису.

Мотке су.

У Лас Врбас, после уторка, нико више не долази неспреман.

А да ти кажем како је то тек полицији јасно, пошто су исти прошли поред кордона жандармерије, без да се ико крије, и без да жандармерија и покуша да реагује.

Знају жандари шта је било у уторак, знамо ми шта је било, а тек ћаци мафијашка багра зна шта је било.

Нема више изненађења.

Vidi, mačak.
- Kvalitet ljudi je na srpskoj strani. Bore se nenaoružani bez pomoći policije. Vučićevi beže čim neko krene prema njima.
- Brojnost, pokazalo se, omogućava zauzimanje gradova, potiskivanje policije i batinaša. Kad dođe trrenutka, odjednom će nestati sedišta sns-a, biće zauzete policijske uprave i gradske uprave u mnogo gradova po Srbiji. To smo videli ovih dana da se može.

Nista od toga sto ti kazes nece se desiti. Vi ste slabi , i izolovani. Svakim danom vas je sve manje jer ce svaki normalan roditelj svoje dete povuci sa ulice i zakljucati ga ako treba, nego da rizikuje da mu dete ostane sa posledicama za ceo zivot od batina

Vidis, to sto ti pricas je obicna mantra

Realna brojnost se pokazuje na izborima i to je jedino legitimno mesto gde se odlucuje u demokratijama ko vlada zemljom

a poslednji izbori kazu da ste vi blokaderi manjina

kad budu sledeci videcemo novu realnost i to je to.

tako funkcionise demokratija , izbori se raspisuju kad im je vreme , ili ako vlast oceni da treba da ih raspise pre tog roka.

Vidi, mačak.

Nista od toga sto ti kazes nece se desiti. Vi ste slabi , i izolovani. Svakim danom vas je sve manje jer ce svaki normalan roditelj svoje dete povuci sa ulice i zakljucati ga ako treba, nego da rizikuje da mu dete ostane sa posledicama za ceo zivot od batina

Realna brojnost se pokazuje na izborima i to je jedino legitimno mesto gde se odlucuje u demokratijama ko vlada zemljom

tako funkcionise demokratija , izbori se raspisuju kad im je vreme , ili ako vlast oceni da treba da ih raspise pre tog roka.

bio sam na strani sopstvene porodice .
Mojoj porodici nista ne fali, zivi smo zdravi smo, niko nas ne dira, ne bije, sto bi dobijao batine da bi mesto jednog lopova drugi zaseo na njegovo mesto.Gledam svoja posla. A budale nek dobijaju batine i nek pisaju krv posle narednih godina kad su glupi pa ih manipulise i majmunise hrvatska obavestajna sluzba da zavrsavaju njihov prljav posao.
Ti si pukao skros....jedino si ti i tebi slični izmanipulirani od Vučićevih da su među prosvjednike ubačeni strani elementi koji žele srušiti Srbiju.

To što prdiš izgleda deluje suprotno? Šta će biti večeras? Šta misliš hoće li narod doći goloruk da ga policija šutira u jaja?

Nemoj posle da kukate "nemojte mi smo vaši"

ajd videcemo veceras oko 12

ti neces biti u valjevu

bices ovde ko i ja i huskaces druge da dobijaju batine dok ja pozivam narod da odbaci nasilje i gledaju svoje porodice svoje kuce

Sta mislis sto su studenti u blokadi pozvali sve da stave fantomke? Pa zato sto znaju da su to na sta vas pozivaju da radite - teska krivicna dela za koje se dobija od 1 do 10 godina robije. Zato

E sad ako si ti glup pa hoces da rizikujes do 10 godina zatvora, da bi Vucica i Sinisu Malog na vlasti zamenili Dragan Djilas, Dinko Gruhonjic , Mila Pajic i Marinika Tepic sa Jovom Bakicem - sta da ti kazem - sam pao sam se ubio.

Po pojačanom angažmanu fašističkih falangi, policije, i vas botova, vidi se da Av veruje da je ovako kako sam ja rekao.

Back