Novi popisi stanovnistva 2011. godine (CG, HR, BiH, Kosovo) - vase procene?

Za Podgoricane muslimane ne bi ni rek'o da se izjasnjavaju Bosnjacima (vecina), cujem price kako veliki dio njih na popisu su se pisali drugacije, ta bagra glupa ne shvata da nacionalnost ne mora da zavisi od gradjanstva.

Čekaj malo... Za mene je Bošnjak neko ko je došao iz Bosne u Crnu Goru. Ali neko ko ama baš nikakve veze sa Bosnom nema, ko čak nijednog rođaka u Bosni nema, nego su mu svi korijeni iz Podgorice, i to baš iz grada, to su staro-Podgoričani i taj neko je, logično, Crnogorac islamske vjeroispovijesti.

Cuj jedno, puca mi ona stvar kako ce ko da se izjasni, ali po mom misljenju onaj Bosnjak koji se odrice bosnjastva i kaze da je Crnogorac za mene je budala jer je zaboravio sta se sve dogadjalo tim istim ''Crnogorcima islamske vjere'' u proslosti.

Onaj koji ne zna proslost ne zasluzuje ni buducnost.

Pa kakvog bošnjaštva da se odrekne, kad on veze s Bosnom nema? :hahaha:

Nijesam zna da ima 4% Srba u opstinu Cetinje (stara Crna Gora)! Okle ih tamo? Dobro da ih ima u Sandzak i u Herceg Novi, to su djelovi koji nisu nikad pripadali Crnoj Gori, ali na Cetinje da ih ima i to punih 4%, to mi nije jasno.

Da nijesu to one porodice iz Bijelog Polja koje su selile na Cetinje zbog posla onda kad je Obod radio?

Nijesam zna da ima 4% Srba u opstinu Cetinje (stara Crna Gora)! Okle ih tamo? Dobro da ih ima u Sandzak i u Herceg Novi, to su djelovi koji nisu nikad pripadali Crnoj Gori, ali na Cetinje da ih ima i to punih 4%, to mi nije jasno.

Pa Srba ima svukuda po Crnoj Gori, iz istih razloga zbog kojih ima Crnogoraca svukuda po Crnoj Gori.

Evo i prve karte za popis:

498px-Crna_Gora_-_Jezicki_sastav_po_opstinama_2011_1.gif

Ostali Srbi su verovatno prešli u Srbiju tražit posla pošto kao Srbi u Crnoj Gori će se teško zaposlit :)

U pravu je bio Reckless.

Vikali kradja unapred i baratali izmisljenim podacima, samo kako bi sada MONSTAT optuzivali neopravdano za popisnu toboznju kradju...

Monstat je odradio svoj posao profesionalno, i nema govora o tome da je popis namjesten. Pogrijesio sam u procjeni za nekih 5 procenata, a ostalo sam koliko toliko uspio da predvidim.

Ti si za procenat Crnogoraca tacno pogodio cini mi se :)

Cuj jedno, puca mi ona stvar kako ce ko da se izjasni, ali po mom misljenju onaj Bosnjak koji se odrice bosnjastva i kaze da je Crnogorac za mene je budala jer je zaboravio sta se sve dogadjalo tim istim ''Crnogorcima islamske vjere'' u proslosti.

Onaj koji ne zna proslost ne zasluzuje ni buducnost.

Mrdo,
ti si malo pošašavio,
A šta su drugo nego Crnogorci, koji su prešli na islam? Ko drugačije reče je budala i rob politike.
Šta se to posebno desilo tim "Crnogorcima islamske vjere"?- NIŠTA VIŠE I NIŠTA MANJE NEGO OSTALIMA.

Ne slušaj odžine laži i laži poremećenih mozgova.

Istraga poturica je izmišljena i stvar je pjesničke mašte - DOKAZANO.
Svakako da je bilo u zadnjih 100-200 godina problema ali đe ih nije bilo?
Koliko su se svađala crnogorska plemena između sebe i krvila pa tada nije bilo muslimana?
Koliko je bilo krvi i ratova između bivših njemačkih državica ili italijanskih ili nama najbližih srpskih. Pa zar nijesu srpski vladari između sebe ratovali vjekovima a za rat su koristili isti ta srpski narod.
Niko tebi nemože biti bliži od onoga sa kim si odrastao i živiš. Mogu pomoći neki plaćenici za kratko vrijeme - platiš im, dođu i odu a vi ostajete zajedno tamo da živite.
Zato ne tupi o nekim prošlostima i pamćenjima, jer će ti to zauzeti i to malo prostora na mozgiću.
.

Misliš na sudbinu i budućnost CG?

Otkud ti to?! CG je jedna prosperitetna državetina, potencijala kojima se ne nazire kraja. Sa demografskom konstitucijom na kojoj bi joj i Kina pozavidila, pravnim sistemom a la Njemačka, ljubaznim ugostiteljima i turističkom ponudom, sa poljoprivredom koja može hraniti pola kontinenta plus Lovćen-mislim da tu je pitanje bespredmetno.

Znaci u Podlovcensku Crnu Goru nema dileme, osjecaj crnogorstva je prejak! Tolko jak da ce se prosirit na cijelu Crnu Goru ka prije 100 godina sto su se drzavne granice prosirile s Podlovcenske Crne Gore na danasnju Crnu Goru.

To je i meni uvek bilo pomalo smesno,sta da se ta mala oblast mesto Crne Gore zvala Tuki,Kukavica ili Gejevica i posle se naziv prosiri na Brdjane i ostala srpska plemena po dansnjoj Crnoj Gori...koja bi to smejurija bila...mada je i ovako pomalo smesno "Crnogorac"...vise zvuci kao neka rasa pasa,stvarno ste mogli da nadjete neki drugi naziv kada vec hocete da stvorite naciju...

To je i meni uvek bilo pomalo smesno,sta da se ta mala oblast mesto Crne Gore zvala Tuki,Kukavica ili Gejevica i posle se naziv prosiri na Brdjane i ostala srpska plemena po dansnjoj Crnoj Gori...koja bi to smejurija bila...mada je i ovako pomalo smesno "Crnogorac"...vise zvuci kao neka rasa pasa,stvarno ste mogli da nadjete neki drugi naziv kada vec hocete da stvorite naciju...

Srbi nemaju plemena. Plemena postoje samo kod Crnogoraca i Albanaca.

Back