zike
Elita
- Poruka
- 21.673
А историчари не доказују ?"Млаћење празне сламе" ? Појасни.
Šta to istoričari dokazuju? Kako dokazuju? Hoćeš da kažeš da je istorija egzaktna nauka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А историчари не доказују ?"Млаћење празне сламе" ? Појасни.
Не, Акај је. Брана осрбљује.![]()
И једно и друго како ти кажеш "млате празну сламу", не могу увек да докажу оно о чему теоретишу.
Meni uopšte nije problem da prihvatim crnogorsku naciju... hajde, 250 000 ljudi se tako izjašnjava, neću ja nekoga ubjeđivati šta je po nacionalnosti...
Ali ovo za istoriju je druga stvar... ne dam da mi otimate i prekrajate istoriju...
Knjaževina (Kraljevina) Crna Gora je bila srpska... i to 1000 % srpska... sa današnjeg aspekta ultranicionalistička... imaš milijardu dokaza da je Crna Gora bila srpska... to je toliko očigledno i ja se čudom čudim da normalan čo'ek (a ja tebe smatram normalnim) može suprotno tvrditi...
Да се од тога може владати државама и изазивати рат, постојала би и "физика" која би тврдила да атоми не постоје, да вода, пара и лед нису иста супстанца са различитим физичким својствима при различитим температурама, него три различите ствари које мистично мењају облик, а да грми кад се облаци сударе, а киша пада кад од болног судара почну да плачу.
Само једном у историји је постојала политичка олигархија којој је било у политичком циљу да се такве небулозе представљају као равноправне науци и да широке народне масе у то верују. И тад се могао појавити неки тупавац од IQ<100 да тврди како физика није наука, јер има оних који тврде овако и оних који тврде онако, те се на тај начин директно стављао у службу ових залуђивача маса и убица истине.
Мени јесте.
Не волим оне глупе и полуретардиране људе који агресивно и на сав глас истичу своју глупост и њоме се поносе. Могу да схватим државност Црне Горе и могу да схватим да ће неки нпр. натурализовани црнац који је заборавио одакле је дошао или неки мешанац Албанца и Циганина за себе да каже да је по националности Црногорац, јер своје националности нема, па је поистовећује са држављанством. Али прави Црногорац, син Црне Горе и црногорског крша словенске крви и словенског језика, човек са својом историјом и својом државношћу на том тлу, а која избија из сваког камена и сваког извора у њој, да каже такву глупост, такав идиотизам, да јесте Црногорац, али да није Србин и да са Србима нема никакве везе, тај је 100%-тни лудак и ја по дефиницији и у старту са таквима имам проблем.
Ако Зикета сматраш нормалним, грдно грешиш. Жив био па се и сам у то уверио.
Mi povijest ne prekrajamo, već samo brišemo laži (velje)srbskijeh povijestničara. Nećemo mi tebe ništa otet, samo uzimamo svoje. Dosta ste se tuđijem zorili.Ali ovo za istoriju je druga stvar... ne dam da mi otimate i prekrajate istoriju...
Knjaževina (Kraljevina) Crna Gora je bila srpska... i to 1000 % srpska... sa današnjeg aspekta ultranicionalistička... imaš milijardu dokaza da je Crna Gora bila srpska... to je toliko očigledno i ja se čudom čudim da normalan čo'ek (a ja tebe smatram normalnim) može suprotno tvrditi...
Plemena postoje samo kod Crnogoraca i Albanaca.
Ne, ne bi moglo, jer ne razumiješ fiziku na isti način kao što je razumijem ja.
Koje slovenske krvi i slovenskog jezika? Ti misliš da si ti čistokrvni Sloven?U tom slučaju jedino bi mogao biti čistokrvni idiot, ako tako misliš.
Zike je sasvim normalan, al što ne podnosi fukare, pa to je čudo... A onda ti je valjda jasno zašto svarozic i ja imamo sasvim ok komunikaciju.
Libijci su arabski Crnogorci. Ima ih malo, plemenitoga su roda, slobodarski su i ponosan narod, ostale Arabe gledaju s visine (osobito Egipćane), ne vole radit, a vazda imaju. I dijele se na plemena.Postoje i u Libiji . Berberi.
Jeu li i to Crrnogorci?
Kako čujem, neki procjenjuju oko 5% stanovnika koji su se izjasnili da govore crnogorskim jezikom nisu Crnogorci. To je još uvijek manje od čak jedne trećine populacije Crne Gore i predstavlja vrlo malu cifru. To nije mnogo više od jasno izdefinisanih Srba - 29%.
To bi značilo da u Crnoj Gori oko 32% stanovništva smatra sebe nacionalnim Crnogorcima sa crnogorskim jezikom kao maternjim. To je skok sa 17% (odbijanje 5% od 22% manjina koji su se izjasnili da govore crnogorski) na popisu iz 2003, na čak 32% ovog.
Za sve vrijeme postojanja Crna Gora je bila crnogorska.
Šta to istoričari dokazuju? Kako dokazuju? Hoćeš da kažeš da je istorija egzaktna nauka?
Kakova je ovo papazjanija?Studija crnogorskog naroda, tj. zajedno svih Crnogoraca i Srba,
Naravno da ne, da je tako lako bismo, postoji istorija koja tvrdi i sasvim suprotno, ne bi mi bio problem da nju propagiram.
Ko umije (mislit) taj razumije. Ostali nek se smiju.Ova rečenica je toliko besmislena da je prosto smiješno...![]()
Strogo gledano, "smisleniče", ne postoje egzaktne nauke. Samo načini na koje mi vidimo svijet.O ovome smo već raspravljali.
Jedina egzaktna nauka jeste matematika, i to stroga matamatika u užem smislu. Nijedna više.
O ovome smo već raspravljali.
Jedina egzaktna nauka jeste matematika, i to stroga matamatika u užem smislu. Nijedna više.
Koji si ti manipulator!Kako čujem, neki procjenjuju oko 5% stanovnika koji su se izjasnili da govore crnogorskim jezikom nisu Crnogorci. To je još uvijek manje od čak jedne trećine populacije Crne Gore i predstavlja vrlo malu cifru. To nije mnogo više od jasno izdefinisanih Srba - 29%.
To bi značilo da u Crnoj Gori oko 32% stanovništva smatra sebe nacionalnim Crnogorcima sa crnogorskim jezikom kao maternjim. To je skok sa 17% (odbijanje 5% od 22% manjina koji su se izjasnili da govore crnogorski) na popisu iz 2003, na čak 32% ovog.
Svaka čast za to! Ja sam izlazio na takmičenja iz prirodnih nauka, matematika, fizika, hemija... Istoriju nikad nijesam volio, jesam ja bio lučaš (vukovac) i sve to, ali sam te predmete tipa istorije i geografije učio samo za ocjenu i ništa više.Гледај... У средњој сам излазио на републичка такмичења из историје, физике и математике, а на докторским сам студијама из техничке струке, из којих сам завршио студије, тако да мислим да по том питању нисам једностран. Историја ми је увек била љубав и хоби, само нисам хтео њу да студирам јер ме не занима да будем историчар.
Али говорити да историја није наука... то може да говори једино неко за чији би опис била искоришћена нека реч за коју бих добио Ц1.
Tako ti kažeš, a IQ test i neki drugi ljudi za koje bih ipak rekao da su kompetentniji tvrde drukčije. No dobro, imaš pravo na svoje mišljenje
Као прво, што се тиче "крви" то је метафора која се односи на порекло, јер је крв из крвотока карактеристична за сваку индивидуу по крвним групама и нема везе са нацијама. "Чистокрвне нације" су будалаштина, још више када су у питању групе народа попут Словена, али се ту мисли на порекло и идентификацију. Ти ако си Петровић, ти се идентификујеш са Петровићима иако ниси чистокрвни Петровић - мајка ти је из друге породице. Исто тако и баба по оцу итд.
A možda je stvar samo u tome što svarozic sa mnom komunicira na jedan kulturan i normalan način, a ne da mi na jedan izuzetno podmukao način za pola porodice kažu da su idioti? Razmisli i o tome...Сварожић је ОК, ти ниси. Наравно, Сварожић ти то неће у лице рећи јер се можда није још у то уверио, или види да је то тако, али неће да те чачка. Има и тога, када некој будалетини у друштву кажеш да је добар човек и да имаш високо мишљење о њему, па те не дира...
Нормални људи не псују мајке као најгори простаци и не прете убиством... још поготово празним претњама. Ти би се у најмању руку могао сматрати неурачунљивим, ако је истина оно што си сам за себе писао, где си за себе рекао да си луд и да би могао да убијеш човека а да не трепнеш, и да ћеш мене заклати као кокошку, и шта си већ лајао...
O ovome smo već raspravljali.
? A zašto ne bi bio problem?