Novi popisi stanovnistva 2011. godine (CG, HR, BiH, Kosovo) - vase procene?

Svaki je 100% iskrvario do smrti. Svi su poumirali od naprasno izazvane anemije. Kao da su ih napali vampiri, a ne ljudi.

:rotf::rotf:

I svaki ispustio baš po 5 litara krvi. Do poslednje kapi.
Da ste bili preduzimljivi pa da ste tu tursku krv flaširali da je koristite za godišnjice bitaka. Tek da se podsetite šta je to osmanlijska krv.
Hbt koji likovi. Da se pravi rang lista najvećih gluposti na ovom forumu ovo bi bilo na samom vrhu.
Sračuno čovek koliko su Turcima pustili krvi. Ha,ha,ha... ludnica.

:bye:

Poslednja izmena:

Da ste bili preduzimljivi pa da ste tu tursku krv flaširali da je koristite za godišnjice bitaka. Tek da se podsetite šta je to osmanlijska krv.
Hbt koji likovi. Da se pravi rang lista najvećih gluposti na ovom forumu ovo bi bilo na samom vrhu.

Ma zeza se čo'ek, šta ste se navrzli na Moračanina!

Al na moje pitanje odakle su rezultati nije odgovorio, nego ih je predstavio kao neke "zvanične"

Kao prvo, nigdje nisam napisao 'zvanične'; mnogi pričaju o tamo nekim ciframa kojima barataju NOVA i drugi, pa sam odlučio da njihove kompletne rezultate popisa postavim na forum.

Kao drugo, od mene više ne možeš očekivati tople riječi i uljudnu diskusiju.

Kao prvo, nigdje nisam napisao 'zvanične'; mnogi pričaju o tamo nekim ciframa kojima barataju NOVA i drugi, pa sam odlučio da njihove kompletne rezultate popisa postavim na forum.

Kao drugo, od mene više ne možeš očekivati tople riječi i uljudnu diskusiju.

Pa to si mogao lijepo da navedeš u uvodnom postu, a ne da to "zaboraviš" da spomeneš :roll:

E znaš baš sam oštećen, sav se izgrebah zbog toga :hahaha:

Jes bogami ispustio sve do poslednje kapi - što na zemlju, što u zemlju Fundinsku.

Ne ćeraj me da računam, koliko je to tona ili šlepera kostiju što ostaviše na Fundini.
Jel` ti misliš da je to bilo tako jednostavno, kao da pokosiš travu?

Svaki je 100% iskrvario do smrti. Svi su poumirali od naprasno izazvane anemije. Kao da su ih napali vampiri, a ne ljudi.

salute2.gif
[/CENTER]

Kad bi i tebe onaj Pero odrezo glavu, nebi ga ti više toliko drkao!

I netko sad treba ozbiljno pricati sa tobom nakon ovakvog pitanja? :lol:

A što je čudno?

Gle, Bogosavljevic je izlajao naglas ono sto cijela SPC u sebi misli. Tko se to iz SPC ogradio od ovakve njegove izjave i osudio je? Nitko.

Otkuda znaš da cjelokupno sveštenstvo SPC smatra da je Nečastivi stvorio crnogorsku naciju?

Niko? Mogao bi barem da pretražiš po internetu što je bilo, prije nego što kažeš kao da znaš.

Колико разумем, диаспора ће бити пописана одвојено, док Муслимане желе jедан попис за свих, укључујући диаспору. Наравно неће дати пропасти сребреничким гласовима!

Muslimani žele da popušu svakog Bošnajak ma gdje bio i da ih predstavi kao stanovnike BiH a pogotovo RS. Pa to nema nigdje, samo ko tu ima prebivalište može da se popiše a ostali će biti popisani u zemljama gdje žive jer imaju njihovo državljanstvo i ne planiraju se vraćati ovamo to isto važi i za Srbe i Hrvate koji su vani.

Ima tu još mnogo problema an osnovu popisa se dijeli vlast na nivou zajedničkih institucija a muslimani žele da onaj iz 1991. bude kriterijum d osudnjeg dana bez obzira na ovaj novi i da se u novom ne izjašnajv o jeziku, nac. pripadnosti jer bi se tad vidjelo da je FBiH očišćena od Srba i da ih je tamo mawe od 1% a da u RS ima 12% povratnika nesrba

Znaju se otprilike podaci za BiH jer mnoge međ. institucije na neki način su to i popisale

Šta radi Milo od svog rodnog grada...'ebe ga, pa ga rastura...i on, i cio taj DPS.

Nije do toga... Nego ova majmunčina lopovska od Radojičića koji nas je sjebao više no što bi nas bilo koji rat mogao sjebati. A sad je problem što niko neće da se prihvati tog posla umjesto njega, a Opštinu je doveo u tolike dugove da to nije normalno. :evil:

Back