Statler and Waldorf
Buduća legenda
- Poruka
- 43.256
E daaa, ova zastavica je 50x33... a kada se umanji još malo, grb je kao albanski, skoro crn...
можда се неко баш томе радује.. да српски орао поцрни

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E daaa, ova zastavica je 50x33... a kada se umanji još malo, grb je kao albanski, skoro crn...
можда се неко баш томе радује.. да српски орао поцрни![]()
Preuzeto sa :
(ni taj kljun ne valja, posto je predebeo.)
Profesore, please, don't shoot the messengerUmesto što tako revnosno napadate mene, možda bi ste mogli da svu vašu paljbu usmerite na pravo mesto, na dizaj zonu. Verujem da bi mnogi tamo rado porazgovarali sa vama o heraldici, stilistici i svim tim velikim i zajebanim rečima koji moj tako mlad i ne razvijen mozak ne razume.
![]()
Istina, Vuka su napadali za mnogo toga, samo što ne vidim da to poređenje pije vodu u ovom slučaju. Lepo je to naravno što se sećate njega, kamo te sreće da se svi sećaju njega i njegove zaostavštine (Srpske ćirilice i Srpske latinice).
Elem, u svakom slučaju, ja sam Vam zahvalan profesore. Konačno smo kompletni. Prava banana država sa dvoglavim papagajem![]()
Preuzeto sa :
http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=80501
![]()
(ni taj kljun ne valja, posto je predebeo.)
да те не смарам цитираћу,
Ко смо ти и ја да данас нешто одређујемо?
Србија је таква каква је.Са историјом која се неком свиђа неком не.
Док се остали народи хвале и поносе своијм пореклом и традицијом ми би требали да се стидимо.
Зашто?
.. Drugo, jedini preostala dinastija koja pretendira na tron se vise puta pokazala kao izdajnicka i fasistoidna, tako da je jedna velika sramota za Srbiju.
Bolje nikakva nego bilo kakva monarhija.![]()
Pa cisto izgledamo kao debili koji ne znaju sta rade, posto ovako bedni hranimo i predsednika i nabedjenog kralja nepostojece drzave, koju uzgredbudireceno svi monarhisti redom pljuju na svakom koraku.
Drugo, jedini preostala dinastija koja pretendira na tron se vise puta pokazala kao izdajnicka i fasistoidna, tako da je jedna velika sramota za Srbiju.
Bolje nikakva nego bilo kakva monarhija.![]()
...posto je glasanje skoro pola-pola... najbolje je da se uradi mix starog i novog...![]()
![]()
svi srećni, svi zadovoljni... Na starom dobra glava, uzmeš glavu...
keke
moj predlog MIKSOVANOG grba za sve ukuse:
![]()
...glave i rep sa starog, a ostalo sa novog...![]()
samo što su što se mene tiče, ove krpe suvišneŠto nije moglo ovako?
![]()