Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2 brejk sanse na pocetku 2. seta su mozda mogle mnogo toga da promene... ovako... od pocetka novak deluje odsutno... cak ne pravi ni pauze izmedju poena... samo srlja...

a ilicu- tako jest' bolje. :mrgreen: bar malo da se nasmejem dok novak otaljava formalnosti... j8g... ne igra se coveku il' ima nekih problema (il' ko ce ga znati)... sta sad. :)
Pravi srbin kad je gusto.
notthinking.gif

;)
Jes stvarno ovaj Nole Srbin...Dokazao nam je sada :)

Steta,srljao je iz greske u gresku.Cini mi se da cak ni Rodik nista niej posebno odigrao,no je Nole bas puno gresio.U svakom slucaju,Noel ceo turnir ne igra kako se ocekivalo,tako da je i ovo OK...Bice bolje!

Nole je sasvim ok. Uvek je pružao maksimum za reprezentaciju, mislim da je i u Španiji dao najviše što je mogao u tom trenutku.:super:
Šteta što ga je Rodik izbacio, mada domaća publika šta će.:klap:

Razocarana sam Novakovom malodusnocu... nema veze, nije u formi, to svi znaju, svima se desavaju padovi u karijeri, ali Novak nijednom nije pokazao zelju za pobedom, kao da je jedva cekao da se mec zavrsi :dontunderstand:

Od svih nasih tenisera jedino Ana uvek pokazuje zelju za pobedom, i kada joj ne ide, tako je bilo i na AO, kada joj nista nije polazilo za rukom protiv Klejbanove, ali videla se njena zelja za pobedom do zadnjeg poena ;) Ostali nasi teniseri bi mogli malo da nauce od nje ;)

Mozda bi i Nole igrao bolje da igra sa igracima koji su ispod 25-og mesta svi redom,kao sto to Ana ima priliku na turniru.

Nemojmo se zavaravati,zenski tenis je blagi ocaj,a ceo zreb i ostali rezultati su isli na ruku Ani.Zato vise i ne gledam zenski tenis,doduse,ne gledam ga vec mesecima-sem ponesto.A i to ponesto radim kad bas nemam druga posla.

Не би се бавио тенисом да нема жељу за победама,него је проблем вероватно друге природе.
На крају крајева његова ствар.
Он је свакако неко ко је највише успео из српског тениса.
А женски не пратим.

Jedini razlog zbog koga je Noel puko je sto je bacao lopte kao lud u aut...OK,i prvi Rodikov servis :)

Inace,Rodik ima najgori bekhend u istoriji Top 10 igraca! Ljudi,pa ono je strasno....Slajs,slajs, i samo slajs....Ponekad dvorucni,alis amo ponekad....Koja katastrofa.

ne znam na sta upucuje nepostojanje noletove pauze izmedju 2 servisa.. ali se nadam da ce te pauze vec u majamiju ponovo biti... :)

evo novakovih reci posle meca:
"Bio je ovo jako loš dan. Nema šta da se kaže, on je igrao solidno, ali ništa specijalno. Sve je bilo do mene, napravio sam neverovatno veliki broj neiznuđenih grešaka. Nisam imao reakciju na terenu. Bez osećaja za loptu, bez dobrog kretanja. Jednostavno, bez rešenja".

Nole je bio mnogo vedriji pre pocetka ove sezone,kao da mu nesto nije po volji i to nema nikakve veze sa tenisom.Uopste se ne raduje kad pobedi sav je nekako onako tmuran.
Bilo je nekakvih nagadjanja da mu mama i tata ne zive bas najbolje pa ko zna mozda i to bude u pitanju.

Bah... Carsija bruji i o tome da je zbog izvesne M.M. (poznate redakciji i narodu u Srbiji ;)) Nole zakatancio caletu racune od pre NG, da ne rasproda kucu i imanje... Od tada i ne moze da se sastavi, a ni njegovih nema na turnirima... Naleteh na sve Djokovice djuture (bez Noleta) u jednom BG restoranu pre nekih mesec dana... Nije bas da su vrcali od srece...
A carsija kad prica...:rtfm:

Bah... Carsija bruji i o tome da je zbog izvesne M.M. (poznate redakciji i narodu u Srbiji ;)) Nole zakatancio caletu racune od pre NG, da ne rasproda kucu i imanje... Od tada i ne moze da se sastavi, a ni njegovih nema na turnirima... Naleteh na sve Djokovice djuture (bez Noleta) u jednom BG restoranu pre nekih mesec dana... Nije bas da su vrcali od srece...
A carsija kad prica...:rtfm:
moze malo vise detalja? na ovoj strani sam slabije upucen... :)

Jeste da, pričalo se da je "koka" Marijana ponovo krenula u lov na muža i da joj je meta Noletov tata, ali ne znam koliko ima istine u tome.
Nego, ajmo malo podrške i vere u našeg Noleta. Biće bolje u Majamiju, a i ako ne bude sada, biće na nekom drugom turniru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back