GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Moje misljenje je da ce Novak ove sezone napraviti vise nego prosle...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da je to tesko izvodljivo (GS + 2M + MC), ali cu iz sve snage navijati!Moje misljenje je da ce Novak ove sezone napraviti vise nego prosle...
Lepo on misli, nema sta, ali to sto prica nije na mestu i to svi znaju))...Uostalom, otkad mu ne ide on se bas raspricao, al'' sta ce mucenik, mora na neki nacin da se isprazni ....
@Hesse Ipak se moramo sloziti da je bolje da Rodzer sprema taktiku za Nadala nego sto sprema govore...
@Hesse Ne bih ja rekao da on sprema ikakvu taktiku za mec sa Nadalom...vec duze vrijeme gledam kako je Nadal taj koji vodi igru upravo zahvaljujuci taktici...
U pravu si da prica iz glave ali mu to nije neophodno jer ga sve vise ljudi ne voli zbog toga...poznato je da ljudi ne vole istinu...zasto bi on bio taj koji je propagira...neka istinu prica kad zavrsi karijeru a neka sada ostane fokusiran na igru i na trofeje...
Znamo mi svi kakvi su i Novak i Jelena i Ana i ostali...ne mora nam Federer potvrdjivati ili negirati nasa misljenja...
Jer koliko znam on nije na forumu...vec na terenu...a tamo se ne prica...vec igra...
Prije je manje pricao...znaci da polako gubi svoju igru i pokusava da to nadoknadi psiholoskim igricama...
Mislim da bi trebao malo i da pojaca raspored turnira koje igra...pa bi to bio jos jedan razlog da smanji sa pricom...
ja mislim da je to tesko izvodljivo (GS + 2M + MC), ali cu iz sve snage navijati!
a novak sutra igra 1. mec u marseju... protiv sardija u 14.30...
prenos mozemo jedino da izbunarimo sa neta... a od 1/4f turnir prenosi sport klub.![]()
eee pa u pravu si ti za obe stvari!Zar nije bio sinoć prenos prvog kola?!? Prenosili su prvo Safina a posle i Simona...
A i piše im ispod znaka na TV-u da će prenositi Novakov meč. Jedino na sajtu piše da će početi tek od četvrtfinala, ali pošto su već počeli da prenose...![]()
ma kakvi, svaka mu je na mestu, to svi znaju, samo ne odgovara bas obozavaocima J.J. pa ne mogu da priznaju da je u pravu Roger, a jeste, naravno![]()
Citam bas,drug Rodzer izgleda da polako odustaje od svega sto nema veze sa GS..Povreda ledja koju vuce jos od onog meca sa Blejkom u oktobru ga jos muci??? Nesto mi tu ne pije vodu.Koliko god ja navijao za Fedexa,ovo nije dobro. Za reprezentaciju sto ne igra,OK,cesto on propusta reprezentativne obaveze,ali Dubai...Koji mu dodje kao druga kuca.Cudno...Mada tamo nista i nema da brani od prosle godine,ispao je u prvom kolu od Mareja.
Neverovatno mi je da svake godine Federeru,sem Australian Opena,prava sezona tek pocinje sa prvim Mastersom u sezoni,dakle,tek u martu.Jedino ako ne planira da ove godine odigra minimalan broj turnira i onda,na izneznadjenje svih,sledece napuca 25 i tako osvoji ponovo prvo mestoAko je tako,onda RESPECT
![]()
ZverevGledao sam Noleta danas...Tja,igrao je bas lose,to niko ne mzoe da porekne.Da je igrao protiv nekog iz Top 20,izgubio bi,medjutim,to nije vazno jer je POBEDIO i ide dalje!Sad ne znam sa kim igra u cetvrtfinalu,ali koliko sam cuo,nije neka poznata faca.Dakle,u najmanju ruku treba ocekivati polufinale Marseja,a tu su ipak bodovi obzirom da prosle sezone nije daleko stigao na ovom turniru.
Pa,ako kolena ovako nastave da ga muce...![]()