Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dok su Nole, Jelena i Ana igrali pravi tenis grabili su napred.Sada su im izlasci,šampanjac,reklame ,pravljenje novca i mondenski život važniji i njihove igre su sve lošije .Nije daleko dan kada će svo troje biti jedva u top 20.Kada bi se malo ugledali na prave profesionalce bili bi dugo u vrhu.

Ja mislim da je Ana vec gotova...evo vec koliko meseci ne moze nikog da pobedi iz prvih 10...prvih 20?

Tek ce da odlijepi ,samo polako.
Nadal toliko forsira svoje tijelo,koje ne moze vise i buni se ,morat ce malo da uspori.Novak igra divan tenis ,ima sve udarce samo mora pod hitno da se bavi kondicijom.
Vrijeme ce pokazati ko je klasa....
Nole svi te vole ...Nole:)

ja mislim da su mu turnirniri tipa roterdam nepotrebni...ma valjda on zna bolje od nas sta je najbolje za njega..

samo da se Federer povrati psihicki u svoje standardno stanje, pa da se zna ko je number one!

Za Federera kazes SAMO DA OVO SAMO DA ONO a nasi to ne mogu...oni se predomazu ;).
E moj Heese...nemoj da pretjerujes...koji ti je!?Kao kakvo djete si,pa spusti malo loptu,sta ti je?
Nemoj da si tako zadrt,progledaj malo na oci i skontaj se.
Tebi mora da bude jasno da mi jesmo sportska nacija i da je taj NOLE naravno LEGENDA i jeste EKSTRA teniser i sportista,i da ce nastaviti da igra kao sto je i do sada.
Nemoj da pokusavas da se u nesto ubjedjujes kad nema svrhe.

Za Federera kazes SAMO DA OVO SAMO DA ONO a nasi to ne mogu...oni se predomazu ;).
E moj Heese...nemoj da pretjerujes...koji ti je!?Kao kakvo djete si,pa spusti malo loptu,sta ti je?
Nemoj da si tako zadrt,progledaj malo na oci i skontaj se.
Tebi mora da bude jasno da mi jesmo sportska nacija i da je taj NOLE naravno LEGENDA i jeste EKSTRA teniser i sportista,i da ce nastaviti da igra kao sto je i do sada.
Nemoj da pokusavas da se u nesto ubjedjujes kad nema svrhe.

najveca LEGENDA tenisa, Roger Federer, je u psihickoj krizi, samo da se povrati i nastavi svoju nedodirljivu vladavinu na teniskom tronu koja je trajala 5 godina, i gde niko nije mogao da mu se priblizi...dobar je Nole, ali ipak je Federer za njega Bog...ima 13 x vise Grand Slamova :D ...ali ne zato, vec zbog svoje neprikosnovene i neponovljive igre i tehnike ;) ...

@Hasse
Ja navijam za Federera kao i ti, ali ako ne prekines sa ovakvim komentarima ljudi ce se jos vise okrenuti protiv tvojih favorita. Poruke ti imaju kontraefekat.

Poslednja izmena:
znas zasto ja naglasavam? zato sto svi u Srbiji velicaju Noleta ko da je on bog, i to me nervira...on je jedan od prvih 10, nikad nece biti kao Nadal i Federer...ne volim sto ljudi nisu objektivni...

Covece pa ti pricas o objektivnosti a ubedljivo si najneobjektivniji ovde.Ti sve rezonujes u pogledu Federera.Samo ga hvalis, sta god on da izgovori ti se slazes (cak i sa onom nebulozom oko osvajanja prvog Jeleninog prvog mesta bez osvajanje GS).Federer ti je popio mozak.

Ja licno vrlo gotivim Feda zbog njegove igre i rezultata.Ali nisam za razliku od tebe toliko subjektivan da pisem sve u njegovu korist.Onda jasno je da imas nesto protiv nasih igraca jer neverovatno je da o njima sve pises u negativnom kontekstu.

Ti ili vrlo plitko razmisljas i podlozan si subjektivnim komentrima ili si dosao sa namerom da provociras.Posto verujem da je ovo drugo samo bih porucio ostalim kolegama da ne nasedaju na Hesseove provokacije i da ne ulaze u bezrazlozne diskusije objasnjavajuci mu da nije u pravu sto se tice negativnih komentara na racun nasih tenisera.

Covece pa ti pricas o objektivnosti a ubedljivo si najneobjektivniji ovde.Ti sve rezonujes u pogledu Federera.Samo ga hvalis, sta god on da izgovori ti se slazes (cak i sa onom nebulozom oko osvajanja prvog Jeleninog prvog mesta bez osvajanje GS).Federer ti je popio mozak.

Ja licno vrlo gotivim Feda zbog njegove igre i rezultata.Ali nisam za razliku od tebe toliko subjektivan da pisem sve u njegovu korist.Onda jasno je da imas nesto protiv nasih igraca jer neverovatno je da o njima sve pises u negativnom kontekstu.

Ti ili vrlo plitko razmisljas i podlozan si subjektivnim komentrima ili si dosao sa namerom da provociras.Posto verujem da je ovo drugo samo bih porucio ostalim kolegama da ne nasedaju na Hesseove provokacije i da ne ulaze u bezrazlozne diskusije objasnjavajuci mu da nije u pravu sto se tice negativnih komentara na racun nasih tenisera.

sve sto kaze dobro promisli, svaka mu je na mestu, i to svi znaju, pa je tako i u vezi Jelene bio sasvim u pravu...sad sto to odredjenom sloju Srba smeta, to je druga stvar...al cinjenica je da Jelena nije stvarno ni b od broja 1...

sve sto kaze dobro promisli, svaka mu je na mestu, i to svi znaju, pa je tako i u vezi Jelene bio sasvim u pravu...sad sto to odredjenom sloju Srba smeta, to je druga stvar...al cinjenica je da Jelena nije stvarno ni b od broja 1...

Lepo on misli, nema sta, ali to sto prica nije na mestu i to svi znaju :)))...Uostalom, otkad mu ne ide on se bas raspricao, al'' sta ce mucenik, mora na neki nacin da se isprazni ....

Lepo on misli, nema sta, ali to sto prica nije na mestu i to svi znaju :)))...Uostalom, otkad mu ne ide on se bas raspricao, al'' sta ce mucenik, mora na neki nacin da se isprazni ....

Da, sada je otkazao ucesce u DC i u Dubajiu da bi se oporavio od povrede ledja od prosle jeseni :-) Sada znamo sta ga je mucilo u finalu AO proti Rafe, ne moze on kada je zdrav da izgubi, ali ovako, pa povredjen je :-)
Isto i prosle godine kada je posle 2 meseca rekao da je imao mononukleozu, pa je zato izgubio od Novaka! Ljudi se oporavljaju i po pola godine od mononukleoze, ali njega je mucila samo na mecu protiv Novaka! :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back