Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E onda ce biti cena i 50 i 60 eura...Mislim da je ovo bio glup potez,ispade da mu treba lova od knjige.Stvarno,sta ce biti ako ne daj Boze uzme Roland Garos i US Open ove godine(opet kazem,ne daj Boze) ?

Izgled nove knjige :lol:

2h4l1qu.jpg

taj ko je to napravio je obican ljubomorni gubitnik,iako se slazem sa vama da je ovo manje vise bezveze i da nije bilo potrebe da pise tu knjigu i vi ga preteraste sa omalovazavanjem.a Srle tebi zelim da ove godine gledas kako Nole osvaja i Roland Garos i Vimbldon dok Federer stoji pored Noleta kao gubitnik-hahahah

Lele, zar i to?
Cek, jel postoje marke sa likom Divca i Djordjevica? Kviska Vujevica, brace Grbic, Miljkovica? Sapica, Vujasinovica? Strelci znam da imaju. Pitam jer ne pratim te stvari pa ne znam. Oni su nekako vise postigli od Noleta. Ali ako se recimo desi da Dragutin Topic ima marku, onda ladno moze i Nole. Ako nedaj boze i Marko Jaric ima marku, onda moze svako :D

Bas lepo Markica sa Likom Novaka Djokovica! :) Kolektivni sport je nesto drugo, ovo je individualnost u prvom planu.Uostalom svi vi koji se pitate gde si markice Divca i ostalih,te iste pljujete kada ne donesu medalju,samo ih se setite kada pobedjuju..Ukoliko se ne varam bile su markice sa likovima vaterpolista za vreme EP..

A kada bi ti odlucivao ko bi trebao da osvoji ove turnire?
Jel bi bio srecniji da trofej ponesu Spanac i Svajcarac?

Meni je sasvim svejedno. Volim dagledam finale u kome njih dvojica igraju, posle toga pitanje pobednika je sasvim svejedno. Jer su oba jako dobri igrači i prijatelji.
I ako bi već neki igrač trebao da skine kralja sa trona, neka to bude Rafa - ratnik sa Majorke jer to veoma zaslužuje.
Allez Roge & Vamos Rafa!

A kada bi ti odlucivao ko bi trebao da osvoji ove turnire?
Jel bi bio srecniji da trofej ponesu Spanac i Svajcarac?

Ti se bas navuce na mene? Ja nisam jedan od mnogih koji su poceli da prate tenis od Estorila prosle sezone,pa ono,AJMO NOLE!

Navijam za Federera,OK mi je i Rafa,posle tek moze Nole i stara garda na celu sa Karlosom Mojom! To sto su Spanci,Svajcarci,koji god,nema veze sa tim za koga navijam.Sta sad,Srbin je pa nekako po inerciji moram da navijam za njega?OK mi je,ali imam svog favorita.

Brate izdao knjigu,i tu ni manje ni vishe 2650 din........
Ono,nije da ne zelim da prochitam ovu knjigu,ali ima milione i sada 2650 din.
I ovo sda markicama je odlichna ideja...mada chista ona komercijala,da se promovishe josh malo...
Mada koliko god da mi se ovo trenutno ne svidja full respect prema kralju...

ovo sa markicom je ekstra- ne promovise on sebe ovim koliko promovise zemlju. a cena za knjigu je paprena- sigurno je svestan da ce je malo ko u srbiji kupiti i verovatno je engleska verzija iste ono zbog cega i postoji u prodaji... osim mozda novakove zelje da ima sacuvano secanje i u ovom obliku :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back