Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nole je kralj...pa ne preziva se dzabe Djokovic!!! kao ja... sa 20. god. ni Federer nije bio ono sto je Nole sad!!! obozavam ga, ali Tipsarevica volim malo vise...

Niti je Novak ono što je Rafa sad a on je stariji 1 god od njega. Pitanje da li će ikada Novak biti ono što je Fedrer sada! Teško da neko može njegove rekorde da pobedi!

on posmatra male turnire kao trening na kojem moze doci do poena. ako sve ne ide kako treba i bez muke- nema razloga da se zeza sa njima ;) (bar sam ja tako protumacio, pa i napisao vec jednom) ... pa fedje nema jos od AO-a! vraca se na teren tek za dubai...

Po meni Djokovic mnogo vise trenira od Federera, ali nema talenat kao Federer.
Mislim da li ste wideli nekad da Federer izgubi od nekog anonymusa sto Djokovicu stalno desava posle jakih turnira ? ? ? ? ?

ne kazem ja da novak ne bi voleo da osvoji i te turnire (niti da su mu kao trening zato sto ih moze uzeti lako), vec da se ne opterecuje toliko jer zna da ce onda biti spremniji na najvecim... problemi sa disanjem i fizicka izdrzljivost su novakov najveci problem i mislim da ovo i nije toliko stvar izbora, vec jedini razuman potez... a mogao si i po njemu da vidis da manjim turnirima (ako gledas noleta na njiima)- nikakvu nervozu koja ga inace karakterise ne pokazuje ni posle gomile nekarakeristicnih neiznudjenih gresaka. a drugo je rafa- rafa je uvek spreman! ja i dalje ne znam kako je uspeo prosle godine onako da odigra finale vimbldona, posle svega sto ga je snaslo. a mozda je rafa i zahvalniji igrac- mozda vise ceni manje pobede (ako tako nesto postoji).
i na kraju- nesto sasvim trece je federer... ako i dodje na manji turnir, nece ga se lako odreci.. taj se ne miri sa porazom nikako, taman bio svestan da ga je (recimo) dozvolio... ali(!)- ni fedja nema problema sa izdrzljivoscu pa nije ni morao da dozvoljava bilo kome bilo sta (ako uopste ikada jeste)...

Fedja pametno bira turnire,a pri tome,fizicki je veoma,veoma spreman,mzoe da trci 5 setova.Ali opet koliko je neophodno,ne razbacuje snagu kao recimo Nadal...Kome je,sa druge strane,to stil igre.

Za Noleta cemo jos da vidimo,mada bez obzira na virus,pijancenje ili nesto trece,odlican potez da se ne pojavi u Roterdamu.Pa ako se ne oporavi do Dubaija,onda stvaaaaaaaarno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back