Najbolji svih vremena!!!!Tako je Pilgrime![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji svih vremena!!!!Tako je Pilgrime![]()
I na sarajevskom forumu su ljudi gurali da su Federer i Nadal bolji od Noleta.Dok su imali za sta da se uhvate.ma samo ga stavi na ignore lakse ti je..pratim i hrv forum, cak i tamo su pozitivni i kazu da je najveci..
Jel ovo Novak zbog Dzordana?Nemoj tako o sebi. Nisi ti lud. A i ne nerviram se uopste.![]()
А нпр. триатлон је рекреација?Naravno ali tenis je najtezi individualni sport na svetu, sto daje jos vecu tezinu.

A koliko puta se odrzi triatlon godisnje?А нпр. триатлон је рекреација?![]()
Sto onda ne napisa desetoboj.А нпр. триатлон је рекреација?![]()
А колико ти треба да дођеш себи након једног?A koliko puta se odrzi triatlon godisnje?

Sta to njemu znaci, koliko mu je takvih?А колико ти треба да дођеш себи након једног?
Ај да се не препуцавамо, поготово сад, није тренутак. Да бре похвалимо Новака за величанствени успјех!![]()
Nije Nadal, pitanje je brine u veze za sljaku, sve se nauci, treba mu strategija za sve vrste treninga i dalje (2023. godina).Lana nisam mislila da on ne ume da igra na sljaci nego da prosto bolje igra na tvrdjim podlogama....a sto se tice toga da li moze da pobedi Nadala mislim da su sanse veoma male..ali nikada se ne znam!! Ja mu drzim palceve da ga odere...ali videcemo!!!!!!!!![]()
Imala je I Jelena Jankovic, i?Nole i pored toga sto zeli svoje 1 mesto on ga zasluzuje.......decko igra vrhunski a tek ima 19 godine....pa pred njim je velika svetla buducnost.....i one ce da ide samo ka vrhu... A do kraja godine ima da dodje najmanje u prvih 5...ako ne i u prva 3!!! Ma dokle god dogurao to ce biti veliki uspeh za njega!!!!!I za nasu zemlju
![]()
Pati on zaMackoni mislim da nece biti jos dugo na ovoj temi.Pati za Alkarazom jos uvijek

Ta titula se dobija i zaslugama i mozda poreklom, a svi odavde mu stalno osporavate ili sa ironijom, nipodastavanjem, snishodljivoscu ili kao i svi odavde povladjivanjem.Da,da,i on ce vrlo brzo isterati svoje,mislim cak i za manje od godinu dana!!!NOLE CAR !!!
![]()

Meni je Jeca poslala razglednicu iz Cg, znate li da je to Veljaca, je li neko prepoznao?Фантастични Новак је исписао тениску и спортску историју. Двадесет трећи освојени грен слем.
Шта сада и шта даље? Најхвише освојених грен-слемова у историји, највише освојениј турнира из серије Мастерс 1000 у историји, 38, највише недјеља на првом мјесту, највише завршених година на првом мјесту, седам, највише освојених завршних финалних турнира, најбољи проценат побједа и пораза (1058:210, 83,3%), најбољи проценат побједа и пораза на грен-слему (348:47), и тако је код Новака, највише, највише, највише, најбољи, најбољи.
Шта је остало, какви су још изазови. Тренутно Федерер има више освојених турнира, 103, према Новакових 94, са разликом да је Федерер освојио 48 турнира из серије 1.000 или 2.000, Новак 61, што ће рећи да је Роџер ту разлику остварио на турнирима из серије 250 и 500. И укупно побједа на грен-слем турнирима, Федерер има 369, Новак 348. Што ће рећи да Новаку остаје да покуша освојити у наредним годинама тих десетак турнира и оствари 22 побједе на грен-слем турнирима да у свим могућим категоријама буде неприкосновен у историји. Што неће бити лако, не и немогуће.
У сваком случају, када једном заврши своју спортску причу, а тај дан ће доћи, ова епоха ће бити упамћена као ера Новака Ђоковића, а нама остаја опривилегија што смо били савременици када је величанствени Новак писао спортску историју.
Igrao sam manje gemova.Ko se kladio za danas na Novaka?