Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A koliko puta se odrzi triatlon godisnje?
А колико ти треба да дођеш себи након једног? :lol:

Ај да се не препуцавамо, поготово сад, није тренутак. Да бре похвалимо Новака за величанствени успјех! :ok:

Screenshot_20230611-190517_Samsung Internet.jpg

Neki iz njegovog tima daje intervju?

Lana nisam mislila da on ne ume da igra na sljaci nego da prosto bolje igra na tvrdjim podlogama....a sto se tice toga da li moze da pobedi Nadala mislim da su sanse veoma male..ali nikada se ne znam!! Ja mu drzim palceve da ga odere...ali videcemo!!!!!!!! :)
Nije Nadal, pitanje je brine u veze za sljaku, sve se nauci, treba mu strategija za sve vrste treninga i dalje (2023. godina).

kao prvo i osnovno, u celoj priči, on je naš , ovde stavljam i mene da je Novak i moj , i po meni po ovom osnovu nema mesta mržnji ili ne voleti ga , pogotovu ako je neko sa ovih prostora
koliko ga zapadnjaci ne voleli toliko im Bog zdravlja dao
nego
drugi deo priče, koji je neumoljivo istinit
statistika , koja je čisto ko suza precizna i neumoljiva , po svim brojevima koje je Novak sakupio , mora se priznati da je on taj taj istinski GOAT , biće sad priča i kuknjave , te da je ovo bilo da se onako desilo , ne vredi im , ipak se moraju pokloniti ili u najmanju ruku pozdraviti Nivakov uspeh
uživajte ljudi u momentu kada se ispisuje teniska svetska istorija za sva vremena , budimo srećno što smo savremenici ovih događaja

Фантастични Новак је исписао тениску и спортску историју. Двадесет трећи освојени грен слем.
Шта сада и шта даље? Најхвише освојених грен-слемова у историји, највише освојениј турнира из серије Мастерс 1000 у историји, 38, највише недјеља на првом мјесту, највише завршених година на првом мјесту, седам, највише освојених завршних финалних турнира, најбољи проценат побједа и пораза (1058:210, 83,3%), најбољи проценат побједа и пораза на грен-слему (348:47), и тако је код Новака, највише, највише, највише, најбољи, најбољи.
Шта је остало, какви су још изазови. Тренутно Федерер има више освојених турнира, 103, према Новакових 94, са разликом да је Федерер освојио 48 турнира из серије 1.000 или 2.000, Новак 61, што ће рећи да је Роџер ту разлику остварио на турнирима из серије 250 и 500. И укупно побједа на грен-слем турнирима, Федерер има 369, Новак 348. Што ће рећи да Новаку остаје да покуша освојити у наредним годинама тих десетак турнира и оствари 22 побједе на грен-слем турнирима да у свим могућим категоријама буде неприкосновен у историји. Што неће бити лако, не и немогуће.

У сваком случају, када једном заврши своју спортску причу, а тај дан ће доћи, ова епоха ће бити упамћена као ера Новака Ђоковића, а нама остаја опривилегија што смо били савременици када је величанствени Новак писао спортску историју.
Meni je Jeca poslala razglednicu iz Cg, znate li da je to Veljaca, je li neko prepoznao?

Ne znam sta je sa njom, njima, Novakom i ostalima.
Blago nekome sa Srdjanom i Goranom u porodici.
Ja moju brisem i zakopavam, srecno vam, moji, ima vremena za sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back