Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.048
Komentatori na sahrani xaxaxa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastavi da skakuces po dvoru.Nece ti niko nista.Dvotskoj ludi je sve dozvoljeno.Prozivas i kralja.Najveceg ikada.Pa vidis kako se covek ponasa i kakve smajlije objavljuje. Dobro si to opisao! I jos navija neskriveno za Novaka!
Pa vidis kako se covek ponasa i kakve smajlije objavljuje. Dobro si to opisao! I jos navija neskriveno za Novaka!
Ja sam vise puta opisivao, ali ti si ovde padobranac pa ne citas. Sta da ti radim. Da jesi, znao bi sta je ideologija koja nece prestati ni godinama nakon turnira.Sustina je da si se pogubio da ne znas ni sto si ovde uopste
Politicki si dobro pogodio. Kaomda ste u istoj partiji i ti i Novak i Vucic. Ne znam samo da li je partijska knjizica bila uslov za osvajanje RG.
O Federeru sam uvek najbolje govorio! Nemoj da lazes!Prozivas i kralja.Najveceg ikada.

Pa nisi valjda mislio da te neko cita buaxxa, rekoh 5 minuta aj paljba sadJa sam vise puta opisivao, ali ti si ovde padobranac pa ne citas. Sta da ti radim. Da jesi, znao bi sta je ideologija koja nece prestati ni godinama nakon turnira.
Citaju, citaju. Da mi vidis inbox tek.Pa nisi valjda mislio da te neko cita buaxxa, rekoh 5 minuta aj paljba sad
Kontas da nekog nerviras.O Federeru sam uvek najbolje govorio! Nemoj da lazes!
ma samo ga stavi na ignore lakse ti je..pratim i hrv forum, cak i tamo su pozitivni i kazu da je najveci..Dajte bre banujete ovog jadnika.
Neka hejtuje u hrvatskoj.
secam se kada je Federer jednom izjavio da Novak nikada nece biti veliki igrac
a tada je uvek bio iza njega i Nadala 3!
Veliki je to fizicki napor da gadjas nepokretnu metu![]()
Извињавам се, али спортова има разних. Неко трчи, неко плива, неко вози, неко весла, неко баца, а неко гађа непокретну мету.Samo neko kome je mozak na otavi moze da kaze da je Jasna Sekaric nivo Noleta.Svaki srpski sportista je komedija u poredjenju sa Noletom
nadal se oglasio na tvitu, cestita noletu..
Naravno ali tenis je najtezi individualni sport na svetu, sto daje jos vecu tezinu.Извињавам се, али спортова има разних. Неко трчи, неко плива, неко вози, неко весла, неко баца, а неко гађа непокретну мету.
Свакако најбољи тенисер свих времена и свакако један од најбољих спортиста свих времена.
Tako je PilgrimeGooooooatttttttttt!!!
Novace volimo te![]()

Nemoj tako o sebi. Nisi ti lud. A i ne nerviram se uopste.Pa samo budala se moze nervirati u ovakvom danu zbog lude.