Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.106
Posto smo mi hejteri,ne razumemo padobranca koji nije novakov hejter
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto smo mi hejteri,ne razumemo padobranca koji nije novakov hejter
Pa ti si taj koji trazi paznju na svakoj temi. I jos navijas za Djokovica i ne skrivas to!Nastavi na drugoj temi posto ne zelis paznju jel
Haters gonna hate

Wow poentiras,aj mrs brePa ti si taj koji trazi paznju na svakoj temi. I jos navijas za Djokovica i ne skrivas to!
Eto. Dokaz. Navijas za Djokovica a meni nesto pricas o pristrasnosti.Wow poentiras,aj mrs bre
I ja mislio da je Novak najveci ali mi ovaj genijalac juce objasnio da je to Rodzer Federer.Navijamo za GOAT-a!
Eto. Dokaz. Navijas za Djokovica a meni nesto pricas o pristrasnosti.

Prosecan Novakov navijac. O tome ti pricam.
I dvor ima svoju dvorsku ludu sto ne bi imala i ova tema.Prosecan Novakov navijac. O tome ti pricam.

Ne pricas o tome kako si nebitan, kako si ovde primecen ono 5 minuta slave si dobioProsecan Novakov navijac. O tome ti pricam.
Pa vidis kako se covek ponasa i kakve smajlije objavljuje. Dobro si to opisao! I jos navija neskriveno za Novaka!I dvor ima svoju dvorsku ludu sto ne bi imala i ova tema.
Pa vidis kako se covek ponasa i kakve smajlije objavljuje. Dobro si to opisao! I jos navija neskriveno za Novaka!
Bitniji od tebe sigurno. Ali nije to sustina. Sustina je ideologija!Ne pricas o tome kako si nebitan, kako si ovde primecen ono 5 minuta slave si dobio
Politicki si dobro pogodio. Kaomda ste u istoj partiji i ti i Novak i Vucic. Ne znam samo da li je partijska knjizica bila uslov za osvajanje RG.Ja ti lepo osbjasnio sta ce se desiti na RG a ti mi nisi verovao![]()
![]()
Sustina je da si se pogubio da ne znas ni sto si ovde uopsteBitniji od tebe sigurno. Ali nije to sustina. Sustina je ideologija!