Sta ovaj vileni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igrao bese golfGdje je Dzordan bio sa 37

E to je odgovor koji cekam mesecima da cujem@rechner27 imas pravo da navijas za koga zelis kao sto svako ima svoj stav misljenje ` mir u svetu.
Nema to veze ko sta voli ` neko navija za ovog neko navija za onog `E to je odgovor koji cekam mesecima da cujemDuboki naklon!
E da je vise ljudi kao ti, pa ja ne bih imao na ovoj temi sta da trazim.Nema to veze ko sta voli ` neko navija za ovog neko navija za onog `svako ima pravo na svoj stav dok god je pristojan.
Mir ljubav odmor uz gledanje sporta da lagano prodje ovo nedeljno popodne.
Znas daj da u miru gledamo sport sirimo ljubav zadovoljstvo odmaramo od svakodnevnice.E da je vise ljudi kao ti, pa ja ne bih imao na ovoj temi sta da trazim.Prijatan dan!
![]()
A trazis sta?pa paznju koju ne bi dobio na drugim temama xaxaE da je vise ljudi kao ti, pa ja ne bih imao na ovoj temi sta da trazim.Prijatan dan!
![]()
Trazim upravo to sto je covek i napisao.A trazis sta?
Ta Zauz ☝ devojka al' u pravu si treba da budemo ljudi te na lep nacin komentarisemo svaku vrstu zabave.Trazim upravo to sto je covek i napisao.![]()
Izvinjavam se.Ta Zauz ☝ devojka al' u pravu si treba da budemo ljudi te na lep nacin komentarisemo svaku vrstu zabave.
Aha siris ljubav na novakovoj temi gde promovises sve protiv njegaTrazim upravo to sto je covek i napisao.![]()
Prihvaceno 🏟.Izvinjavam se.![]()
Ne razumes ti onda nista. Ali to tako treba, posto je to tezak zanat izgleda. Zauz je razumela, ti ne. I onda nastavljamo dalje sa tobom i tebi takvimaAha siris ljubav na novakovoj temi gde promovises sve protiv njega
Nastavi na drugoj temi posto ne zelis paznju jelNe razumes ti onda nista. Ali to tako treba, posto je to tezak zanat izgleda. Zauz je razumela, ti ne. I onda nastavljamo dalje sa tobom i tebi takvima![]()