- Poruka
- 86.572
Garant besio seBudala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garant besio seBudala

Nagnjecio mu je list. Sta on uopste ima da prilazi njemu. Zar Novak ne zna kako se prilazi najboljem na svetu? Klekne se i poljubi mu se reket. A ono epska podvala u stilu Obilica.Ћути, жив нисам да на ПРЦ тесту мали не испадне позитиван па да Новака дисквалифицирају јер шири заразу масирањем...![]()
Клекнуо је кад га је масирао, не подмећи!Nagnjecio mu je list. Sta on uopste ima da prilazi njemu. Zar Novak ne zna kako se prilazi najboljem na svetu? Klekne se i poljubi mu se reket. A ono epska podvala u stilu Obilica.

Сад ми је тек јасно одакле Рафи навика да стално извлачи гаће из буље па мирише прсте! Прво, жваће буља гаће од страха пред легендом, а мирише прсте да провјери да се није укењао од силне фрке. Мистери солвд!Grčevi su se javili od napetih živaca što igram sa legendom.

Trudis se,ali da jazebes,mackonija nemas veze,ali on je trenutno na svom forumu po ocu:ShqipëriIdemo dalje.
Kasper Rud!
Norvesko cudo i primer borca za pravedan sport. U poslednjem setu je pokazao da moze mnogo. Pozelimo mu dobro zdravlje i snagu u borbi protiv politickog projekta turnira, Novaka! Prethodne duele jeste dobijao Novak, ali kao sto je i Novak prvi put u karijeri pobedio Alkaraza, tako moze i Kasper da odnese pobedu u pravom momentu.

Mackoni:elem, petak je a tu nedoataje pesma.
ova mi se nekako cini najpogodnijom

Mackoni i ja jesmo u koaliciji, ali nismo uvek na istoj poziciji. Nemoj da brkas! Ali nije ni cudo sto brkas kada se ovde godinama satanizuje svaki glas koji nije podrska tiraniji politickog projekta Djokovic. Nasa ce ideologija postojati i nakon ovog turnira i onog sledeceg! Ali robovati tiraniji necemo!Trudis se,ali da jazebes,mackonija nemas veze,ali on je trenutno na svom forumu po ocu:Shqipëri![]()
Prijatelju,procitaj moj nick...tako da satanizacija i politika me ne zanima,ja pisem na Pdf Sport, da je Novak legenda tenisa.Mackoni i ja jesmo u koaliciji, ali nismo uvek na istoj poziciji. Nemoj da brkas! Ali nije ni cudo sto brkas kada se ovde godinama satanizuje svaki glas koji nije podrska tiraniji politickog projekta Djokovic. Nasa ce ideologija postojati i nakon ovog turnira i onog sledeceg! Ali robovati tiraniji necemo!

Само им ти износи идејеОвај меч би могао бити прекретница да се преиспита постојеће бодовање у тенису, наиме, Алкатраз је у свему био видно бољи, играо је љепше, снажније, елегантније, остваривао већи утицај на младе и популаризацију тениса, боље привлачио спонзоре... а на крају је изгубио само зато што је имао мање освојених сетова. Потпуно бесмислено. Треба увести посебни трочлани жири који би оцјењивао умјетнички дојам (као у клизању, на примјер) и након сваког сета потврђивао резултат или га оспоравао, што би значило да би се након оспореног сета играо тзв. арт брејк, по правилима постојећег тај брејка, али би се умјесто класичних поена бодовала љепота и све остало малоприје набројано. Тако би се спријечило да, као данас, побјеђује онај лошији само зато јер има бољи резултат на крају.

Овај меч би могао бити прекретница да се преиспита постојеће бодовање у тенису, наиме, Алкатраз је у свему био видно бољи, играо је љепше, снажније, елегантније, остваривао већи утицај на младе и популаризацију тениса, боље привлачио спонзоре... а на крају је изгубио само зато што је имао мање освојених сетова. Потпуно бесмислено. Треба увести посебни трочлани жири који би оцјењивао умјетнички дојам (као у клизању, на примјер) и након сваког сета потврђивао резултат или га оспоравао, што би значило да би се након оспореног сета играо тзв. арт брејк, по правилима постојећег тај брејка, али би се умјесто класичних поена бодовала љепота и све остало малоприје набројано. Тако би се спријечило да, као данас, побјеђује онај лошији само зато јер има бољи резултат на крају.
Уједох се за језик...Само им ти износи идеје![]()

isto smo ludi, tako da bi rado stao...al mislim imas 20 godine i ne mozes pratiti intezitet igre...pa sta ce jadnik kad dodjes u 30 te..ko nadal doping..Јбг, ај ти стани пред оног лудог антиваксера па да те видим како ти се не тресу ноге!![]()