- Poruka
- 63.704
23 grand slam
I vrh.
Najbolji svih vremena
I vrh.
Najbolji svih vremena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sanse su bile 50% da pobedi, a 100% da danas hvata let za Peru.Па није слагао, или ће добити или неће. Пола-пола. Није добио. Јбг, није имао среће.![]()
To je mali broj jer će mali Karlitos to stići već za nekih 7-8g a ima samo 20g, dakle igrat će sigurno još duplo duže od tih 8g kad bude došao do 23GS23 grand slam
I vrh.
Najbolji svih vremena
Pa moze da ima srece pa da Karlitos podaci debeloImaš pravo, Karlitos još na Musetia pa na Cicipasa dok Novak sprdnja od žreba, al bez obzira stvarno ne vidim kako Novak može pobediti Karlitosa?
Prognoza da će mu uzeti najviše 1 set i to je to
Ne bi bilo prvi put da na srecu prodje.od kada nisam bio ovde , auuu pa ovde onom malom tepaju sa Karlitos )))Pa moze da ima srece pa da Karlitos podaci debeloNe bi bilo prvi put da na srecu prodje.

Tako ga zove onaj nas nolobot voditeljod kada nisam bio ovde , auuu pa ovde onom malom tepaju sa Karlitos )))
ko je taj, de da vidimo mi tog bota , davaj link )))Tako ga zove onaj nas nolobot voditeljTako da je valjda ok?
Ma na Eurosportu, nemam pojma kako se zoveko je taj, de da vidimo mi tog bota , davaj link )))
Ali me nervira sto otvoreno navija za Nola Jel to onaj što dvadesetak puta u meču kaže: Da li jeee mogućeeeeee. Taj me nervira najviše.Ma na Eurosportu, nemam pojma kako se zoveAli me nervira sto otvoreno navija za Nola
![]()
Mislim da je taj. Visko je tata za sve njih realnoJel to onaj što dvadesetak puta u meču kaže: Da li jeee mogućeeeeee. Taj me nervira najviše.
To je mali broj jer će mali Karlitos to stići već za nekih 7-8g a ima samo 20g, dakle igrat će sigurno još duplo duže od tih 8g kad bude došao do 23GS
Kad su otišla dva najveća FED i Rafa malo su se ljubitelji tenisa uplašili da će tenis stagnirati i postati dosadan ali na svu sreću pojavio se mali Karlitos koji će oboriti sve žive i nežive rekorde
I ako je nesto koristio sasvim sigurno manje od raspalog NadalaTako je. Za Nola sam siguran da je jedini sampion u istoriji koji ne koristi nikakav doping![]()

Wimbledon koji se igra od 2010 ne moze da se poredi sa WB od devedesetih pa do tada. Trava je usporena da bi fizikalci poput Nadala i Nola imali sansu.Da bi ljudi shvatili koliki je to teniski genije,ako pogledate najveca imena Wimbldona to su obicno igraci koji imaju jak servis (Federer, Sampras,kod zena npr Serena,Venus jaki servisi udaraci,asovi,jaka volej igra napadacki stil tenisa)
To je logicno jer je trava najbrza podloga jak servis i volej prave ludacku razliku.I sada zamislite jednog defanzivnog igraca osnovne linije,koji nije jak server.Cak cijelu karijeru kuburi sa servisom to mu svi strucnjaci zamjeraju.Cak Nole nema jak ni forhend koji je za travu posle voleja i servisa najbitniji udarac.Nole ima bekend dvorucni najbolji koji opet nije jasan uslov za travu,plus defanzivac koji gleda da igra duge poene.I pored svega toga ona ima 7 Wimbldona kao Sampras i na jedan od Fedexa kojeg realno stize.Pa on ne da je masina nego genije tenisa kakav se nece roditi za par vjekova.
Jeste li vi svjesni da ima 7 Wimbldona kao igrac sa najmanje predispozicija da bude masina na toj podlozi.Ok beton,ok sljaka svugdje bi tu bolje prosla njegova igra, na travi po logici nikako,al opet je uzeo 7 ma genije
To vam je kao da neko ko ima igru Karlovica ima 10 Roland Garoseva,to da vam neko kaze vi bi se smijali.Jer lik ima igru samo za brzu Wimbldon a ni tu nista nije napravio
Defanzivac koji je medju najvecim na Wimbldonu ako uskoro ce biti i najveci.Znaci u moru ofanzivaca ,Federer,Sampras,Mekenro... sve napadaci
Uzmite kod zena Serena,Venus,King,Martina napadacice
I dodje covjek kao defanzivac i sve ih obesmisli
Wimbledon koji se igra od 2010 ne moze da se poredi sa WB od devedesetih pa do tada. Trava je usporena da bi fizikalci poput Nadala i Nola imali sansu.