- Poruka
- 22.504
Ispromasivao se ko nikad.
Duva vetar verovatno zato zapinje.
Duva vetar verovatno zato zapinje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Кад чух да му је и Зец у тиму, још док је био помоћник, прва мисао ми је била: Који ће му он к? За спаринг је престар, а за било шта друго... Једино што их повезује су два луда Срђана, сваки има по једног.iron men proradio tek u trećem setu.
Iskreno ako ovako bude igrao neće daleko dogurati, hitno mora podići igru na viši nivo, prvo serva pa onda sve drugo, ima zeca za trenera koji je važio za vrhunskog servera i stvarno Đoxon ima pravo kad mu kaže u facu koji ćeš mi ****
E da i Gober bio u publici![]()

Ja upravo mislim suprotno. Sto vise meceva od 4 sata igra, Nolo je sveziji. Cak mu se i misici brze oporave kad ovako igra, ona cudotvorka ga masira nakon meca i zaceli ga da bude kao noviron men proradio tek u trećem setu.
Iskreno ako ovako bude igrao neće daleko dogurati, hitno mora podići igru na viši nivo, prvo serva pa onda sve drugo, ima zeca za trenera koji je važio za vrhunskog servera i stvarno Đoxon ima pravo kad mu kaže u facu koji ćeš mi ****
E da i Gober bio u publici![]()

Bravo! Ja bih dodao da ce u naredne 2 ili 3 sezone da osvoji po 4 GS tako da ce ukupan broj biti sigurno 32-34 GS titule. Do 40te godine mozda osvoji i svih 40 GS titula.Realno gledano Djokovic ce do 40 godine sigurno dominirati muskim tenisom u vecoj ili manjoj mjeri.U svakoj sezoni do 40 godine on ce uzeti makar 1 grendslem godisnje.Moja procjena je da on ide do 26 grendslemova minimum a maksiumum do 30.
Razlozi za to
1.Cijele karijeru je bio zdrav i spreman za sve turnire,najmanje se povrijedjivao od svih sampiona.
2.Ocuvano tijelo,i ishrana koja garantuje kondiciju do 40 godine sigurno da igra na top nivou
3.On je fizicki najmrsaviji sampion koji je ikada igrao tenis.A svi znamo da igraci kada su veterani da im tijelo najvise ispasta zbog velike misicne mase ili uopsteno vece tjelesne mase
4.On je najelasticniji sampion ikada
5.On je igrac koji najvise radi na sebi u svim aspektima igre
6.Koliko god da su jaki svi ovi mladi igraci koji dolaze i koliko god sjajno da Igraju,oni jos nemaju mentalnu snagu Djokovica.
7.Mladi igraci nemaju ni iskustvo Djokovica svi oni zajedno nemaju preko par finala Gs,dok Djokovic ima preko 30 finala Gs, previse je teniski iskusan,namazan i lukaviji igrac od njih
8.Ima najveci kontinuitet
9.Imao je i najvise trenera
10.Ne plasi se da uci i uvodi nove stvari u igri,lako se adaptira na promjene kao nikada nijedan igrac u istoriju tenisa,moc adaptacije mu je najveca
Bravo! Ja bih dodao da ce u naredne 2 ili 3 sezone da osvoji po 4 GS tako da ce ukupan broj biti sigurno 32-34 GS titule. Do 40te godine mozda osvoji i svih 40 GS titula.
Moras da preciziras "u pojedinacnom sportu".
U timskom sportu npr Dzordan bi kurccic osvojio da nisu bili uz njega Pipen, Rodman i kompanija. Isto tako i Mesi.. Mozda Bolt moze da se meri sa Novakom. Felps isto bi mogao, da nije amerikanac, jer i ptice na grani znaju da su oni nadrogirani kao konji i ne polazu racune internacionalnoj doping agenciji.
Da se ispravim.Sledi mu Hurkac, pa Kacanov/Sonego, Alkaraz/Cicipas i Rune u finalu.
Ne samo sportista...najveci covek u istoriji covecanstva....Ja bih ga stavio i ispred Tesle i ispred Njutna.On je i najveci sportista svih vremena,nikada nijedan sportista u jednom sportu nije bio ovoliko dominantan
On preko 10 godina doninira tenisom,uzmi sve sampione drugih sportova nemaju toliko dugu dominaciju
Dolazi iz zemlje koja nikada nije imala tradiciju u tenisu.Kao da sada u zimskim sportovima donminiraju Afrikanci razumijes ,van pameti
Tako je. Za Nola sam siguran da je jedini sampion u istoriji koji ne koristi nikakav dopingMoras da preciziras "u pojedinacnom sportu".
U timskom sportu npr Dzordan bi kurccic osvojio da nisu bili uz njega Pipen, Rodman i kompanija. Isto tako i Mesi.. Mozda Bolt moze da se meri sa Novakom. Felps isto bi mogao, da nije amerikanac, jer i ptice na grani znaju da su oni nadrogirani kao konji i ne polazu racune internacionalnoj doping agenciji.

Ja se vise ne bih zamarao sa RG. Nolo ga je vec osvojio bukvalno....daj da napravimo plan za Wimbledon, koga tu pobedjuje u finalu?Da se ispravim.
Hurkac izgubio u 5 setova od nekog latinosa izvesnog Variljasa koji je pre toga izbacio i Aguta.
Gubio 2:0 od Aguta i okrenuo mec, onda gubio od Hurkaca i okrenuo i u prvom mecu je gubio 2:0 i okrenuo. Sva tri kola igrao 5 setova.
Ocigledno neki ludak, pocinje da igra kad gubi 2:0 i kad se protivnici umore, specijalista za sljaku, ne predaje se i spreman za 5 setova.
Tako da ce biti teze nego sto je ocekivano.
Od zanimljivih meceva u Novakovom delu Museti igra protiv Alkaraza. Museti je prilicno ubedljiv bio u prva tri kola, nije izgubio set. Tako da mozda ima neke sanse.
Khacanov protiv Sonega koji je izbacio Rubljova i Cicipas protiv Ofnera koji je izbacio Fonjinija.
Drugi deo zreba potpuno nezanimljiv.
Jedino gde bi neko mogao da namuci Runea, a ne znam ko bi bilo bolje da pobedi Ferundolo ili Fric.
Fric mozda ima vise sansi, ali ce publika da mu zvizdi i podrzace Runea. Tako da ne znam sta je bolje.
Ovi ostali povratnik Zverev, Borna, Nisioka, ko god da dodje do finala Novak ce ih sigurno dobiti.

Karlitos na dva meca do Novaka.Novak na meč do Karlitosa, sledeći Ruja Kačanov
Па није слагао, или ће добити или неће. Пола-пола. Није добио. Јбг, није имао среће.Demonstracija sile.
A latinos je izjavljivao da su sanse 50:50.![]()

Imaš pravo, Karlitos još na Musetia pa na Cicipasa dok Novak sprdnja od žreba, al bez obzira stvarno ne vidim kako Novak može pobediti Karlitosa?Karlitos na dva meca do Novaka.
Imaš pravo, Karlitos još na Musetia pa na Cicipasa dok Novak sprdnja od žreba, al bez obzira stvarno ne vidim kako Novak može pobediti Karlitosa?
Prognoza da će mu uzeti najviše 1 set i to je to