Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Evo sta si napisao. Tajni napitak koji kontrola za doping ne moze da pronadje prilikom testiranjaJa nikada nisam rekao to sto si ti napisao... evo pokazi da jesam... demantuj me ili pokazi da si patologija![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo sta si napisao. Tajni napitak koji kontrola za doping ne moze da pronadje prilikom testiranjaJa nikada nisam rekao to sto si ti napisao... evo pokazi da jesam... demantuj me ili pokazi da si patologija![]()

Ko ga je terao da izjavljuje kako ce "mozda" objaviti snimke, ja?Zasto se ukakio? Zato sto nije uradio ono sto bi ti htio? Vidi, Cakamonijevejenemejenejenene, tako zivot ne funktionise.
Jeli on negdje rekao da HOCE? To sto ti jedini to takopercipiras je ok... ali ne znaci da je istina.Ko ga je terao da izjavljuje kako ce "mozda" objaviti snimke, ja?Sve vise gubi kompas i podseca na Srdjana.
A treba samo da igra tenis i ne bavi se spletkama.

Dobro... i gdje sam ja ovdje naposao da se on dopinguje?Evo sta si napisao. Tajni napitak koji kontrola za doping ne moze da pronadje prilikom testiranja
Pogledajte prilog 1303453

Pa kakvi su to napici ako nisu doping? Sta kaze Nolov doktor kad si ga poslednji put pitao?Dobro... i gdje sam ja ovdje naposao da se on dopinguje?![]()

Da, rekao je i sve vesti i portali su to preneliJeli on negdje rekao da HOCE? To sto ti jedini to takopercipiras je ok... ali ne znaci da je istina.
Ti otkako si ovjde, govoris da gubi kompas a NOLE najveci svih vremena... hvala Bogu da te niko nije slusao![]()

Sta je rekao, sada, opetDa, rekao je i sve vesti i portali su to preneli
Ne znam kako planiras da laziras to sto su svi objavili?

..iliti 1983116 sedmica kaok prviSa onim nedeljama koje su mu ukrali za vreme korone kad je bio prvi ali mu ne racunaju.
No1e je vec premasio 8 godina dominacije.
2 godine duze od Federera i 4 godine duze od Nadala i jos ce povecati rekord.![]()
Cova je sa Kamerunom napravio dokumentarac... izmedjuostalod sa Svarcenegerom, Dzeki Canom i Hamiltonom u kojem se objasnjava sve o cemu laici nagadjajuNovak Đoković je tokom prvog meča u Dubaiju nešto žvakao, ali posle pobede nije želeo da otkrije o čemu se radi, što je dodatno izludelo njegove hejtere na društvenim mrežama.
Pogledajte prilog 1303557
Prvi teniser sveta je na startu Dubaija pokidao živce navijačima. Morao je naš as da se pomuči na startu prvog tunira nakon osvajanja Australijan opena. Posle velike borbe i žestokog mučenja savladao je inspirisanog Čeha Tomaša Mahača posle tri seta rezultatom 6:3, 3:6, 7:6.
Istina, nije Novak igrao od Melburna, malo je "zarđao", ali tokom meča smo videli i dve intervencije njegovog tima. Najpre je srpskom asu smućkan "čarobni napitak", a potom su mu poslali tabletu. Misterija je ostala nerešena, kao i šta je naš as žvakao tokom meča.
Nakon konstatacije novinara da je "primećeno da je nešto žvakao sve vreme", Nole je kratko rekao:
- Posebna jedna žvaka, ne mogu da ti odam tajnu - rekao je za Sportklub Đoković uz smešak.
Očekivano, hejtere na društvenim mrežama je to razbesnelo, jer ne znaju šta to Novak jede, pa ne sumnjamo da će ekspresno konstruisati neku glupu priču, kao što godinama rade. Svestan je toga prvi tenisera sveta, pa je možda namerno malo pecnuo mrzitelje.
Novak je pričao i o razlogu nešto slabije partije.
- Od svega po malo. Rekli su mu da ću imati malo poteškoća sa kretanjem, tajmingom, izvođenjem udaraca i da će da postoje oscilacije i to se i dogodilo. Trenirao sam odlično, ali postoji razlika u odnosu na meč. Sve je to u redu, to je deo procesa vraćanja, forme. Nadam se da će svaki meč biti bolji.
Sledeći rival Novaku je 39. sa ATP liste, Holanđanin Talon Grikspor, koji je sa 6:4, 3:6, 6:2 savladao 56. igrača sveta, Konstanta Lestijena.
- Nismo dugo igrali, svi igraju dobar tenis, nije igrač iz vrha, ali igra dobro ako dobije priliku. Sigurno će kao i Mahač pokušati da igra tenis života. Nemaju šta da izgube protiv mene, svako hoće skal - zaključio je Đoković.
Informer
c.c.c.c.. šta li je to Nole žvakao, veliko je pitanje.. vjerorvatno negro bonbone![]()

I Sta stoji u tome, Cakamonijevejenemejenenene... da sam rekao da se dopinguje... ili je to bio odgovor na tvoju prethodnu tvrdju... nije valjda demencija u 19. godini zivota?Evo sta si napisao. Tajni napitak koji kontrola za doping ne moze da pronadje prilikom testiranja
Pogledajte prilog 1303453
Ne znas ni sam sta pises...uobicajeno trabunjanjeI Sta stoji u tome, Cakamonijevejenemejenenene... da sam rekao da se dopinguje... ili je to bio odgovor na tvoju prethodnu tvrdju... nije valjda demencija u 19. godini zivota?

Pojacava se arogancija...utoliko ce ga vise boleti pad. Bolje da je ostao dostojanstven u izjavama kao sto je ranije bio...- Nismo dugo igrali, svi igraju dobar tenis, nije igrač iz vrha, ali igra dobro ako dobije priliku. Sigurno će kao i Mahač pokušati da igra tenis života. Nemaju šta da izgube protiv mene, svako hoće skal - zaključio je Đoković.
Informer
c.c.c.c.. šta li je to Nole žvakao, veliko je pitanje.. vjerorvatno negro bonbone![]()
Tebi je zanimljivo da ti 3x kacim isti post dok ne shvatis? Veruj mi da drugima nije to zanimljivoSta je rekao, sada, opet![]()

Pojacava se arogancija...utoliko ce ga vise boleti pad. Bolje da je ostao dostojanstven u izjavama kao sto je ranije bio...
Melje.Đoković rutinski do četvrtfinala Dubaija
Srpski teniser Novak Đoković savladao je Talona Grikspora (6:2, 6:3) i plasirao se u četvrtfinale ATP Dubaija gde će igrati sa boljim iz duela Hurkač - Kotov.
Za razliku od pređašnjeg meča protiv Mahača kada Novak nije bio na svom nivou, ovoga puta protivnik je bio nemoćan. Sve je polazilo za rukom Srbinu i rutinski je savladao Holanđanina.
SD
Pa kakvi su to napici ako nisu doping? Sta kaze Nolov doktor kad si ga poslednji put pitao?![]()
De nam kači da se malo smijemo. I obrazloži tvrdnje, molim teTebi je zanimljivo da ti 3x kacim isti post dok ne shvatis? Veruj mi da drugima nije to zanimljivo![]()

Da, ali on to ne treba da govori. To se znaNema tu arogancije. Mnogo puta se zamera sportistima sto daju dosadne odgovore/izjave. Novak je samo konstatovao cinjenicu.
U 99.9% slucajeva Noletov protivnik nema sta da izgubi niti se ocekuje da ce pobediti Noleta pa igraju na sve ili nista. A kad si najbolji u necemu svako hoce da ti skine skalp.