Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта ту има нејасно?
Поднео је захтев као ономад за неке друге турнире где су била та правила...
А сигурно је да игра Дубаи.
И оно што је нама из Републике Српске најважније...
ПОТВРДИО ЈЕ ДА ПЛАНИРА ДА ИГРА НА ТУРНИРУ У БАЊАЛУЦИ.
Нама довољно.

Шта ту има нејасно?
Поднео је захтев као ономад за неке друге турнире где су била та правила...
А сигурно је да игра Дубаи.
И оно што је нама из Републике Српске најважније...
ПОТВРДИО ЈЕ ДА ПЛАНИРА ДА ИГРА НА ТУРНИРУ У БАЊАЛУЦИ.
Нама довољно.

Pa nije mi jasno kako misli da ucestvuje iako turnir odobri a on ne moze uci u zemlju.

Не одобрава организатор турнира ништа већ америчке власти.
Новак има отворен позив сваког светског турнира.
Из Ротердама га зову ево има пет година али му не одговара термин.

ma već mi i telefon sam reaguje kada Mačkoni počne da postira :sad2:
Probaj malo da iskuliras, ne ujedam :lol:

Evo zasto je Jelena Djokovic postala vegan:

Jelena Đoković
je u nikad boljoj formi, a u prilog tome govori i video koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Jelena Đoković
FOTO: RTS / SCREENSHOT
Jelena Đoković
Naime, Noletova žena je pokazala kako vežba na kreativan način, pa je uz muziku izvodila mnoge zahtevne poteze.

Snimak je oduševio mnoge, a činilo se da Jelena sa lakoćom radi svaki korak, pa se sve vreme smejala.

Jelena je, inače, nedavno otkrila kako je postala vegan.

- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine na studijama, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je tada na "K1" televiziji.

Takođe, Jelena je otkrila da je jedan od razloga zašto je postala veganka strah od bolesti.

- Mislim da se ljudi posvete zdravijem načinu života onda kada im dijagnostikuju nešto. Sa veganstvom sam krenula i iz straha od bolesti. I to je najgori način da počnete i ne bih nikoga savetovala da bilo šta radi iz straha. Ja se trudim da to ne radim iz straha - poručila je tom prilikom.

https://www.blic.rs/zabava/jelena-djokovic-pokazala-kako-vezba-u-slobodno-vreme/grcf1hr

Probaj malo da iskuliras, ne ujedam :lol:

Evo zasto je Jelena Djokovic postala vegan:

Jelena Đoković je u nikad boljoj formi, a u prilog tome govori i video koji je osvanuo na društvenim mrežama.

Jelena Đoković
FOTO: RTS / SCREENSHOT
Jelena Đoković
Naime, Noletova žena je pokazala kako vežba na kreativan način, pa je uz muziku izvodila mnoge zahtevne poteze.

Snimak je oduševio mnoge, a činilo se da Jelena sa lakoćom radi svaki korak, pa se sve vreme smejala.

Jelena je, inače, nedavno otkrila kako je postala vegan.

- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine na studijama, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je tada na "K1" televiziji.

Takođe, Jelena je otkrila da je jedan od razloga zašto je postala veganka strah od bolesti.

- Mislim da se ljudi posvete zdravijem načinu života onda kada im dijagnostikuju nešto. Sa veganstvom sam krenula i iz straha od bolesti. I to je najgori način da počnete i ne bih nikoga savetovala da bilo šta radi iz straha. Ja se trudim da to ne radim iz straha - poručila je tom prilikom.

https://www.blic.rs/zabava/jelena-djokovic-pokazala-kako-vezba-u-slobodno-vreme/grcf1hr
Dobro je kad nije zbog bolesti, kao mnogi, ali bude kasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back