Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad sa ti ne kažem, da je baba imala to bila bi to , kada bi se Rafa sad pojavio, ajde Mačkoni, taj se raspada ko dečja zvečka , ako se pojavi par puta na turnirima biće dobro
A da pokusas da malo pazljivije citas sta sam napisao? Rafa iz 2010 bi ih ubio sve.
Jedini ekstra talenat Alkaraz je vec ovako mlad poceo da se povredjuje. Sve se lepo otvorilo Nolu, svaka cast.

A da pokusas da malo pazljivije citas sta sam napisao? Rafa iz 2010 bi ih ubio sve.
Jedini ekstra talenat Alkaraz je vec ovako mlad poceo da se povredjuje. Sve se lepo otvorilo Nolu, svaka cast.
Рафа из 2010. је носталгична искрица наде, тренутак који је кратко трајао јер га је заувијек угасио Новак већ 2011. :mrgreen:

Evo i Nadala je blam da je nominovan za laureus nagradu pa predlaze Mesija.
Mada je jasno da je Novak obelezio prethodnu godinu.
Mesi nije poceo godinu hapsenjem, a onda osvojio Vimbldon.
https://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=02&dd=21&nav_id=2292221
Их, јака ствар освојити Вимблдон. Обична сеоска ливада на којој кад одбраниш тирулу казне те одузимањем 2000 бодова... :mrgreen:

Juce sam gledao Mareja, covek igra sa vestackim kukom i operisanom kicmom i jos ponekim operisanim zglobom i dobija meceve! Kapa dole za legendu.
Mada to sto je tako rashodovan igrac u stanju da igra egal meceve sa top 20 igracima dosta govori i o snazi konkurencije u muskom tenisu danas... Da se kojim slucajem pojavi nadal iz 2010. prosao bi kroz sve njih kao kroz puter (ukljucujuci i Noloa).

Mackoni i kiselo grozdje :D :D

Ma kakvi, samo potenciram ijekavicu jer vidim da je sve prisutnija na ovom forumu :D
Nego ne vidim da si se izvinio za napisanu neistinu oko "gasenja" Nadala? :lol:
Само ти мени чачкај у ијекавицу па да видиш колико има израза који почуњу на слово Ј... а има их много више од свих Новакових добијених сетова.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back