S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.768
Mrzitelji se potajno nadali da će da objavi kraj karijere na današnjoj konferenciji, kad ono, on zalečio povredu i spreman je da nastavi gaženje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mrzitelji se potajno nadali da će da objavi kraj karijere na današnjoj konferenciji, kad ono, on zalečio povredu i spreman je da nastavi gaženje![]()
Шта ту има нејасно?
Поднео је захтев као ономад за неке друге турнире где су била та правила...
А сигурно је да игра Дубаи.
И оно што је нама из Републике Српске најважније...
ПОТВРДИО ЈЕ ДА ПЛАНИРА ДА ИГРА НА ТУРНИРУ У БАЊАЛУЦИ.
Нама довољно.
Mislis da je to u pitanju? Evo ti ulozi tvoj "autoritet" bivseg najurenog moderatora pa daj isti predlogPa nece jer si TI predlagao. Kako da te ozmu za ozbiljno? Spamer!

Ako je tako kao sto ti kazes, zasto bar troje pocnu da pričaju na svaki moj post?ma više samog sebe lupaš nego druge

Tebe sam odblokirao samo da te isutiram i sad ces ponovo da ides na ignorebuha hah ahahahahah kako si samo duhovit.
Taman koliko si strucnjak za tenis
Jesi li popio terapijicu jutros ? ajd polako...

Zalecio je povredu tokom igranja meceva na AOMrzitelji se potajno nadali da će da objavi kraj karijere na današnjoj konferenciji, kad ono, on zalečio povredu i spreman je da nastavi gaženje![]()

Pored toga sto je svetski no1 i najbolji je glumac,bez akademije,just 4 u<3Zalecio je povredu tokom igranja meceva na AO
E zar nije rekao Nolo da ce objaviti snimke povrede nekoliko dana nakon osvojenog turnira? Izgleda da se predomislio![]()
Probaj malo da iskuliras, ne ujedamma već mi i telefon sam reaguje kada Mačkoni počne da postira![]()

Konacno da se slozimo oko necega!Pored toga sto je svetski no1 i najbolji je glumac,bez akademije,just 4 u<3
Dobro je kad nije zbog bolesti, kao mnogi, ali bude kasno.Probaj malo da iskuliras, ne ujedam
Evo zasto je Jelena Djokovic postala vegan:
Jelena Đoković je u nikad boljoj formi, a u prilog tome govori i video koji je osvanuo na društvenim mrežama.
FOTO: RTS / SCREENSHOT![]()
Jelena Đoković
Naime, Noletova žena je pokazala kako vežba na kreativan način, pa je uz muziku izvodila mnoge zahtevne poteze.
Snimak je oduševio mnoge, a činilo se da Jelena sa lakoćom radi svaki korak, pa se sve vreme smejala.
Jelena je, inače, nedavno otkrila kako je postala vegan.
- Počela sam da razmišljam kako da preživim tri godine na studijama, jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živela u domu gde imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke - rekla je tada na "K1" televiziji.
Takođe, Jelena je otkrila da je jedan od razloga zašto je postala veganka strah od bolesti.
- Mislim da se ljudi posvete zdravijem načinu života onda kada im dijagnostikuju nešto. Sa veganstvom sam krenula i iz straha od bolesti. I to je najgori način da počnete i ne bih nikoga savetovala da bilo šta radi iz straha. Ja se trudim da to ne radim iz straha - poručila je tom prilikom.
https://www.blic.rs/zabava/jelena-djokovic-pokazala-kako-vezba-u-slobodno-vreme/grcf1hr
Al samo je u srbiji + -Konacno da se slozimo oko necega!
Mislim da bi mogao na nastavi sa glumom kad zavrsi sa igranjem tenisa.
![]()
Tebe sam odblokirao samo da te isutiram i sad ces ponovo da ides na ignore
Imas jednog novog-starog clana slicnog mentalnog kapaciteta kao ti pa mozete da se kuckate![]()
Ja sada da zelim, bio bih ModMislis da je to u pitanju? Evo ti ulozi tvoj "autoritet" bivseg najurenog moderatora pa daj isti predlog![]()
... samo te sada ne bih stedio
Ovo je poznato vec poslednjih 5 godina!Nije mi jasno dokle vise fama oko svega, Nole je zvanicno najbolji i tacka, hejteri nek hejtaju, dzaba ....
Ne svimaOvo je poznato vec poslednjih 5 godina!