Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.752
ovo sada da , otvara video 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da zatvore to dvoje , teško je toAko njega i Rafe nema nista od tih turnira..
Zatvorit ih.
Pa nije u redu sprecavati coveka da zaradi pare... Ja bih ga pustio da igra, da nadoknadi od prosle godineNajbolji teniser sveta Novak Đoković dostavio je dokumentaciju i podneo molbu za dobijanje posebne dozvole za ulazak u SAD.
http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2023&mm=02&dd=10&nav_id=2287368
em je timski sport em nisu igrali u istom vremenuInace po statistikama LeBron James ce za nekoliko dana postati najbolji strelac u istoriji NBA lige. Najvise poena ukupno ce imati, do sada je taj rekord drzao Jabbar, vise od 30 godina. U mnogim drugim kategorijama je vec prvi ili u top 3 a karijera moze da mu potraje jos nekoliko godina i za to vreme ce oboriti sve rekorde sem onih u broju ubacenih trojki i asistencijama.
Da li je LeBron GOAT kosarke?
Po mnogima nije, ni po meni nije.
Uzdravlje!
Promasena poenta ali navikao sam se....em je timski sport em nisu igrali u istom vremenu
u tenisu je mnogo jasnije , novak
je najbolji dok su drugi i treci IZA NJEGA
u istom vremenu
i obojica imaju NEGATIVAN SKOR SA NJIM
znaci - bio dominantan u tih 15 god?Promasena poenta ali navikao sam se....
Negativan skor i ostale statistike su upravo ono sto sam pisao. Kad neko odigra 15 ili vise godina bukvalno bez povrede i nastupa na svim mogucim turnirima, logicno je da ce imati vecinu rekorda na svojoj strani. Kao i James. Ali to ne znaci da je GOAT.
Bez povrede????Promasena poenta ali navikao sam se....
Negativan skor i ostale statistike su upravo ono sto sam pisao. Kad neko odigra 15 ili vise godina bukvalno bez povrede i nastupa na svim mogucim turnirima, logicno je da ce imati vecinu rekorda na svojoj strani. Kao i James. Ali to ne znaci da je GOAT.
Pre bih rekao konstantan. Potpuno dominantnih sezona je imao dve, 2011 i 2015. Tokom njih je osvojio bukvano sve sa minimumom poraza.znaci - bio dominantan u tih 15 god?
uzalud konstantan ako nije bolji od njihPre bih rekao konstantan. Potpuno dominantnih sezona je imao dve, 2011 i 2015. Tokom njih je osvojio bukvano sve sa minimumom poraza.