Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoće li Nole moći u Ameriku?

Direktor Mastersa u Indijan Velsu i nekadašnji teniser, Tomi Has, rekao je da organizatori takmičenja pokušavaju na sve načine da omoguće Novaku Đokoviću da zaigra u martu na "američkoj turneji".
Prema važećim propisima SAD, Novak Đoković neće moći da igra u Indijan Velsu, ali i narednom turniru ATP 1.000 serije u Majamiju.

Predsednik SAD Džo Bajden je najavio ukidanje mera tek za 11. maj, po čemu bi Srbin mogao da učestvuje tek na na Mastersu u Sinsinatiju i US Openu u avgustu i septembru.

Tomi Has je rekao da bi bila velika šteta da šampion Australijan opena ne nastupi na turniru u Kalifornijskoj pustinji, čiji je Nemac direktor od 2016. godine.

- Očigledno je da je jedini problem u tome što on i dalje ne može da uđe u SAD, jer se ukidanje tih mera očekuje sredinom aprila ili u maju. Bilo bi lepo videti da se te mere ukinu malo ranije i da ga imamo na ovim turnirima u Indijan Velsu i Majamiju. Mislim da on želi da igra, tako da bi trebalo da mu damo šansu. Nadajmo se da će biti ovde. Po mom mišljenju, bila bi velika sramota ako ne bude ovde i ne dozvoli mu se da dođe - rekao je Has.

Iako je Džo Bajden najavio ukidanje mera za 11. maj, pojedini senatori traže da se to učini što pre.

SD
Turnir bez Novaka Djokovića, nije zanimljiv a ni posjećen, to su se de fakto uvjerili na AO-u.

Kao što je nedvosmisleno rekao Tomi Has: "bila bi velika sramota ako ne bude ovde i ne dozvoli mu se da dodje".
Čija sramota, ne treba dodatno objašnjavati. ;)

Iako se ne čini tako, veoma veliki uticaj ima Novak.. upravo se to prikazuje u ovom videu.
I niko nikada nije igrao tako kao Novak.. pobjedjivao je redom, počevši od zli medija, neprijateljski nastrojene mase, belosvjetsku, mržnjom obojenu elitu i ono najbitnije, velike rivale.
Jedan jedini, najbolji svih vremena.. naš Novak. :D

Najbolji svetski teniser Novak Đoković je još jednom poslao poruku ugroženima posle tragičnog zemljotresa u Turskoj.

U društvu Jusufa Gultekina, fudbalera drugoligaša Samsuna, Novak je poručio:

- Nalazim se u Beogradu sa prijateljem Jusufom. Želim da pošaljem podršku i pozdrave svim ljudima u Turskoj koji prolaze kroz težak period. Video sam fotografije i snimke razaranja koja su ostala posle zemljotresa. Svim porodicama želim da kažem, moje srce je sa svima vama i nadam se da će ljudi ostati jaki i da će se oporaviti zajedno. Najlepše želje i ostanite jaki - rekao je Novak.

Novakova majica prodata za 11.000 evra, sav novac ide za decu sa Kosova​

ČOVEK VELIKOG SRCA - uvek human.​

Na tradicionalnom Svetosavskom balu u Beču, majica Novaka Đokovića je prodata za 11.000 evra. Partner na 24. balu, održanom u Hofburg palati, uz prisustvo mnogih Srba, bila je i fondacija Novaka Đokovića.
Na ceremeniji se pojavila Jelena Đoković kao predstavnik fondacije. Na programu je bila i humanitarna aukcija, a jedna gospodja je za uramljenu i potpisanu Novakovu majicu dala 11.000 evra.

Fondacija prvog tenisera sveta je odlučilada sav novac od prodaje ode u Kosovsku Mitrovicu, kao pomoć za opremanje dečjih vrtića.

SD

Inace po statistikama LeBron James ce za nekoliko dana postati najbolji strelac u istoriji NBA lige. Najvise poena ukupno ce imati, do sada je taj rekord drzao Jabbar, vise od 30 godina. U mnogim drugim kategorijama je vec prvi ili u top 3 a karijera moze da mu potraje jos nekoliko godina i za to vreme ce oboriti sve rekorde sem onih u broju ubacenih trojki i asistencijama.

Da li je LeBron GOAT kosarke?
Po mnogima nije, ni po meni nije.

Uzdravlje!
em je timski sport em nisu igrali u istom vremenu

u tenisu je mnogo jasnije , novak

je najbolji dok su drugi i treci IZA NJEGA

u istom vremenu

i obojica imaju NEGATIVAN SKOR SA NJIM

Poslednja izmena:
em je timski sport em nisu igrali u istom vremenu

u tenisu je mnogo jasnije , novak

je najbolji dok su drugi i treci IZA NJEGA

u istom vremenu

i obojica imaju NEGATIVAN SKOR SA NJIM
Promasena poenta ali navikao sam se....
Negativan skor i ostale statistike su upravo ono sto sam pisao. Kad neko odigra 15 ili vise godina bukvalno bez povrede i nastupa na svim mogucim turnirima, logicno je da ce imati vecinu rekorda na svojoj strani. Kao i James. Ali to ne znaci da je GOAT.

Promasena poenta ali navikao sam se....
Negativan skor i ostale statistike su upravo ono sto sam pisao. Kad neko odigra 15 ili vise godina bukvalno bez povrede i nastupa na svim mogucim turnirima, logicno je da ce imati vecinu rekorda na svojoj strani. Kao i James. Ali to ne znaci da je GOAT.
Bez povrede????

A lakat zbog kog nista nije osvojio 2 godine i to u svom prajmu posle osvajanja sva 4 gs-a za redom.

Pa Federer drzi rekord od 65 uzastupnih nastupa na GS. 17 godina nikad nije bio povredjen.

Tako da je prilicno glupo izjaviti ovakvu budalastinu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back