Novak Đoković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma uradio si mu licno ti taj test 😂 Zato sto ga mnogo volis. Krisom, kada svi spavaju. A svi koji se tome cude su hejteri, nista nejasno i sve po propisu.
Sta je trebao da uradi, tebi da se javi kad krene. :rotf:

Covek je megazvezda. Normalno da nece da udje na kapiju u sred radnog vremena.

Evo jedan primer Daniel Craig je bio u zgradi gde je radim i nije dosao ponedeljak-petak od 9 do 5.

Nego je dosao u nedelju, sa svojim obezbedjenjem, maskiran da ga niko ne prepozna. To se tako radi i organizuje.

Samo je tebi sporno nesto.
 
Nije njegova procjena, nego prenesen fakt, a njegovo ime bi trebalo da bude garant vjerodostojnosti, bar sto se tice sire javnosti. Ime doktora nista ne znaci, pogotovo ako se uzme da je u pitanju citanje snimka kojeg bi svaki student medicine na jednoj od prve dve godine studija ocitao bez problema.

Izazivanje sumnje ostaje klasicnim hejterima koje uopste nema potrebe razuvjeravati, jer sta su cinjenice u odnosu na njihovu negativu. Neka vas tamo, drzite se tog blata
Ne, nego ne postoji teoretska sansa da neko normalno hoda sa pokidanom zadnjom lozom a kamo li da trci po terenu i pravi spage.
To moze bilo koji lekar na svetu da potvrdi, kao i trener, fizioterapeut itd... Tako da je cela ova prica oko 3cm pokidanoj zadnjoj lozi cisto lupetanje. Ali dobro, vama je sve moguce prodati pa tako i ovu pricu.
 
Merodavan doktor kao "onomad" Novakov test za koronu iz Batuta 😂 Ne zna se kada ga je radio, i ko mu je radio, ali vazno je da ga ima i sta hoces ti, vidis da ima covek sve papire 😂😂 Jel ti to mrzis Novaka?

Bili i Parizu protesti protiv karikatura Muhameda, i jedan transparent ekstremnih muslimana je bio "treba ubiti svakog ko kaze da je islam nasilna religija" 🤷🏼‍♂️

Otprilike je tako i ovde. Novak - dogma. Posle njega se ne prica, slusa se sta kaze, ne gleda se sta radi. 🙏🏻
Dobro je da nisu krenuli da vesaju po ulicama one koji nemaju potvrdu da su Nolovi fanovi :D
 
Jos jedan Novakov rekord koji malo poboljsao.

No1e je bio prvi na ATP listi u 12 razlicitih godina: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 i 2023. godine

Jedino je propustio 2017-tu kada je igrao jednom rukom zbog povrede lakta.

Drugi na listi je Nadal sa 10 godina.
 
Federer kada je isti uzeo sa 37 godina, nije bila obaveza da se ostavi tenis 😂 Kao ni kada je isti imao vise slemova od prvih 10 da listi. Tenis se ostavlja samo kada je Novak u pitanju. 😂 Da neko slucajno ne prestigne rekord svih vremena postavljen do momenta kada je Djokovic isti postavio. Moze i zemlja da se zaustavi jer je mesija Nole u pitanju, sa sve tri rane od eksera, odnosno, povrede.

Ima li statistike koliko je sedmica nevakcinisan? Jel i tu najveci svih vremena? 😂
shut up spricani
 
ajmooo tuča , jel i ovde se šamarate kao onaj novi sport :kez: :dash: , počinjem da :vudu: ,
i u životu bez laži i prevare nema ništa , a i da je nešto stvarno bilo , onaj Nadal je ovo mali milion puta koristio , išao je na štule pa posle pola sata igrao partije , cilj opravdava sva sredstva:ok:
 

Prva pomoć šta god da vas boli: Uradite ovo i bićete preporođeni za samo 2 minuta​


Prva pomoć šta god da vas boli: Uradite ovo i bićete preporođeni za samo 2 minuta
Pexels/Oleksandr Pidvalnyi

Podeli
Odabir pravih tačaka na telu može značajno smanjiti fizički bol ili mentalnu neravnotežu, kao i poboljšati opšte zdravlje.
Ova metoda se u Kini koristi hiljadama godina.

Milesova tačka​

Ova tačka se nalazi nekoliko centimetara ispod kolena.
Može poboljšati funkcionisanje digestivnog sistema i pomoći u lečenju bolova u stomaku, povraćanja i mučnine. Savijte noge i čvrsto pritisnite jedan minut

Tačka između očiju​

Možete je lako pronaći između obrva.

Pomaže kod glavobolje, depresije, hroničnog umora i stresa. Nežno pritisnite jedan minut.

Prekardijalna tačka​

Ova tačka se nalazi na unutrašnjoj strani podlaktice, oko 3 prsta od ručnog zgloba, desno između dve tetive.
Pomaže u ublažavanju mučnine, povraćanja i bolesti pluća. Pritisnite i čvrsto masirajte 4-5 sekundi.

Tačka Tong Zi Liao​

Tačka Tong Zi Liao se nalazi u uglu oka.Koristiti. Može pomoći kod migrene i smanjiti umor. Nežno dodirujte tačku prstima dok ne osetite olakšanje.

Velika rushing tačka​

Nalazi se između nožnog palca i pete, pola-pola između njih Koristiti. Ovo je veoma popularna tačka pritiska za ublažavanje glavobolje, naprezanja očiju i grčeva u stopalima, a takođe može pomoći u poboljšanju koncentracije. Pritisnite i držite jedan minut.

Tačka more mira​

Lako se može naći na sredini grudi.

Pomaže osobi da se smiri i oslobodi od anksioznosti, depresije, histerije i drugih emocionalnih problema. Nežno pritisnite i držite jedan minut.

Udubljenje​

Nalazi se između palca i kažiprsta.
Ova tačka je vrlo korisna za olakšanja kod zubobolje, bolova u vratu i ramenu i glavobolje.

Pritisnite i držite ili masirajte minutu.

Yongquanova tačka​

Yongquanova točka nalazi se na stopalu između drugog i trećeg prsta.
Korisna je za rješavanje glavobolja, mučnina i nesvestice.

Pritisnite prstima i držite jednu minutu.

Vetar Mansion tačka​

Nalazi se na stražnjoj strani glave, u središtu šupljine ispod lubanje.
Pomaže smanjiti glavobolju, upalu grla i nosa.

Čvrsto pritisnite vrhovima prsta i držite jednu do dve minute.

Tačka “Planina Kunlun“​

Između kosti gležnjeva i Ahilove tetive.
Osigurava olakšanje za bolove u vratu, ramenima i leđima.
Čvrsto pritisnite na jednu minutu.
Prva pomoć šta god da vas boli: Uradite ovo i bićete…

sve ovo možete lepo fino i ovde na Krsti pročitati, mnogo od ovakvih tehnika , verujem , da su primenjeni kod Novaka
 

GOAT trka: Ima li uopšte dileme?​

1675012538-Novak-DJokovic-Prst-750x500.jpg
Photo by Quinn Rooney/Getty Images
Posle svakog novog velikog rezultata, pravi se presek GOAT trke. Kada je Nadal prošle godine osvajanjem Rolan Garosa otišao na dva slema više od Đokovića, uz neizvesnu Novakovu budućnost - pogotovo u smislu toga šta će moći da igra - činilo se da Rafin argument jača.
Đoković je započeo 374. nedelju na prvom mestu na svetu, Nadal je na 209. Novak je sedam puta završavao sezonu kao broj jedan, a Nadal pet puta.
-Đoković ima više masters titula (38) od Nadala (36), pri tom ima i šest titula na završnom mastersu, a Rafa nijednu. -Međusobni skor je tesan, ali i tu Novak vodi: 30-29.
-Đoković je svaki masters osvojio bar dvaput, Nadal nema nijednu titulu u Majamiju, Bersiju i Šangaju (mada je taj masters uzeo 2005, kada se igrao u Madridu na betonu).
-Đoković je držao sve četiri najveće titule simultano, što na tri različite podloge nije uspeo niko u istoriji.
-Zapravo, jedino gde Nadal ima prednost jesu OI – Nadal ima zlato u singlu, a Novak ne (bronza, 2008). Četiri puta je Rafa uzeo Dejvis kup, a Đoković jednom (plus ATP kup).
Trka udvoje još je izraženija u odnosu na Rodžera Federera. O Rodžeru će se uvek govoriti kao o nekom ko je nepovratno izmenio tenis na globalnom nivou, kao i o njegovom za oko divnom stilu igre, ali prema objektivnim kriterijumima, on ipak prilično zaostaje i za Đokovićem i za Nadalom.
“Ja sam za sebe najbolji, uvek ću biti. Tu diskusiju je teško definisati, ali rezultati bi trebalo da budu merilo. Dosta je drugačiji tenis nego ranije, ima tu različitih faktora kada se priča ko je najveći. To što sam deo te priče je ogromna čast. Pritisak je privilegija, nešto na šta sam navikao, nešto bez čega ne mogu da igram. Gde god da se pojavim, pogotovo na slemovima zbog ove trke sa Nadalom, pritisak je ogroman. Ne zna se ko će da dogura više, koliko će to da traje, ali je to sjajno za naš sport“, rekao je Novak posle titule u Melburnu i dodao: „Trebalo bi da se priča i o poziciji broj jedan. Ne može svako da osvoji grend slem, ali biti broj 1 na svetu u tolikom nizu ipak je nešto što je zahtevnije, po mom mišljenju. Izuzetno mi je drago što sam se vratio na čelnu poziciju, i dalje mi godi što sam tu, veliki je cilj, ali nije toliko veliki kao što je nekad bio. Drago mi je što je to došlo kao posledica slema“.
Kako vi vidite GOAT trku?
izvor SK
 
ajmooo tuča , jel i ovde se šamarate kao onaj novi sport :kez: :dash: , počinjem da :vudu: ,
i u životu bez laži i prevare nema ništa , a i da je nešto stvarno bilo , onaj Nadal je ovo mali milion puta koristio , išao je na štule pa posle pola sata igrao partije , cilj opravdava sva sredstva:ok:
Naravno da opravdava sva sredstva. Ali sta je ovde cilj? Novak kao najtrofejniji igrac, ili Novak koji je svetac u svakom pogledu, i covek koji je time sto osvojio AO dokazao da je vakcinacija besmislena, piramide u Bosni lekovite, Rusija i Kina slobodarske zemlje, a cronogorsko more najlepse?

Na to se svodi Novak, a ne na sport.

Ako pricamo o trofejima, zasto uopste pricamo kada je najtrofejniji? Ko njemu spori 22 trofeja? Ili sta vec?

Pricamo o tome da treba ugasiti tenis jer je nas Novak trenutno najtrofejniji i pricamo da je najveci svih vremena, iako se isto nije pricalo ni za koga pre njega. Opsta pomama za GOAT u svakom sportu, pa i ovom. I opet ce doci neko i reci za mene je Pele najveci svih vremena ili Maradona, i dzabe Ronaldu i Mesiju 1000 golova i trofeji.

U ovjektivnoj istoriji sporta od 1945' dosli smo do titule najveceg svih vremena? Mozes misliti...

Tako i ovde mnogi mozgovi ne kapiraju nista, vec samo palacaju nekim parolama bez trunke razuma.
 
Naravno da opravdava sva sredstva. Ali sta je ovde cilj? Novak kao najtrofejniji igrac, ili Novak koji je svetac u svakom pogledu, i covek koji je time sto osvojio AO dokazao da je vakcinacija besmislena, piramide u Bosni lekovite, Rusija i Kina slobodarske zemlje, a cronogorsko more najlepse?

Na to se svodi Novak, a ne na sport.

Ako pricamo o trofejima, zasto uopste pricamo kada je najtrofejniji? Ko njemu spori 22 trofeja? Ili sta vec?

Pricamo o tome da treba ugasiti tenis jer je nas Novak trenutno najtrofejniji i pricamo da je najveci svih vremena, iako se isto nije pricalo ni za koga pre njega. Opsta pomama za GOAT u svakom sportu, pa i ovom. I opet ce doci neko i reci za mene je Pele najveci svih vremena ili Maradona, i dzabe Ronaldu i Mesiju 1000 golova i trofeji.

U ovjektivnoj istoriji sporta od 1945' dosli smo do titule najveceg svih vremena? Mozes misliti...

Tako i ovde mnogi mozgovi ne kapiraju nista, vec samo palacaju nekim parolama bez trunke razuma.
GOAT debata u tenisu postoji mnogo prije Novaka, Pit ju je nekako aktualizirao, dok dobija punu ekspanziju sa najomiljenijim teniskim sinom Rodzerom, naime danas kad je toj istoj trci primat preuzeo naneomiljeniji sin tenisa, i ovog omiljenog nadmasio u skoro svim pogledima sto se tice rekorda, ta ista odjednom postaje irelevantna, trivijalna i besmislena.

Bu fakin hu, necemo tako da se igramo zapomazu horde razmazenih teniskih nrdova hahaha ... ukratko, tko vas hebe, trazili ste, gledajte, ili da kazem placite :D

I da, fama oko Novakove licnosti, tj njegovih uvjerenja, privatnosti i sl. nije nista do produkt njegovih hejtera koji su takvim malicioznim poduhvatima Novaka pokusali izbaciti iz sina, a ne njegova samopromocija, al dzaba,i takav narativ se obija o glavu,i on naprosto postaje nevazan ... Novak ekspres jos brze juri, a vama preostaje da se nagutate njegove prasine
 
GOAT debata u tenisu postoji mnogo prije Novaka, Pit ju je nekako aktualizirao, dok dobija punu ekspanziju sa najomiljenijim teniskim sinom Rodzerom, naime danas kad je toj istoj trci primat preuzeo naneomiljeniji sin tenisa, i ovog omiljenog nadmasio u skoro svim pogledima sto se tice rekorda, ta ista odjednom postaje irelevantna, trivijalna i besmislena.

Bu fakin hu, necemo tako da se igramo zapomazu horde razmazenih teniskih nrdova hahaha ... ukratko, tko vas hebe, trazili ste, gledajte, ili da kazem placite :D

I da, fama oko Novakove licnosti, tj njegovih uvjerenja, privatnosti i sl. nije nista do produkt njegovih hejtera koji su takvim malicioznim poduhvatima Novaka pokusali izbaciti iz sina, a ne njegova samopromocija, al dzaba,i takav narativ se obija o glavu,i on naprosto postaje nevazan ... Novak ekspres jos brze juri, a vama preostaje da se nagutate njegove prasine
Zapitaj se zasto je Rodzer omiljen, a Novak neomiljen i bice ti jasna i fama oko njegove licnosti. Ili verujes da je to zato sto je Novak veci Srbin od Nikole Jokica pa ga zato mrze. Jedni koji su hejteri svega racionalnog i normalnog ste VI, Novakovi apologeticari svega nenormalnog, primitivnog. malogradjanskog, pseudo-paranormalnog... sto on i njegova familija rade. Za sve cete naci objasnjenje i opravdanje. Sport je vama tu sasvim nebitna kategorija. U to blato uvlacite i Nadala i Federera i svakog kome se ne svidjaju, kako sam pre pisao, "patike i boja majice Novaka Djokovica", iako su isti teniseri otprilike krivi sto su zivi i sto se ne umivaju Novakovim urinom svako jutro.

I onda na sve hocete (tu mislim i na familiju Djokovic) da svako skida gace pred pomenom Djokovic na svakom koraku i da svakom progurate bostan kroz nos, da su 22 trofeja dokaz da je sve sto ta familija podrzava i radi van terena, takodje ispravno. I strasno ste nervozni sto ogromna vecina sveta ne deli ta uverenja, i sto i da Novak ima 100 slemova "pesma mu se ne bi cula" kao Federeru koji ima 20 ili kome god vec.

Polozis ispit na terenu, padnes na ispitu zrelosti. 🤷🏼‍♂️ Umesto da gledas svoja posla (kao Federer) ti bistris svetsku politiku i pseudonauke. I nemoj meni da prebacujes njegove probleme.

Ako on ima pravo da iznosi svoje stavove i da radi sta vec radi, a ima, onda imaju i svi drugi pravo da iste postuju ili ne postuju, ili da ga vole ili ne vole.

Trofeje mu niko ne dira, ali mu trofeji ne garantuju "ljubav" i "postovanje". O familiji da ne pricam tek nista.
 
Zapitaj se zasto je Rodzer omiljen, a Novak neomiljen i bice ti jasna i fama oko njegove licnosti. Ili verujes da je to zato sto je Novak veci Srbin od Nikole Jokica pa ga zato mrze. Jedni koji su hejteri svega racionalnog i normalnog ste VI, Novakovi apologeticari svega nenormalnog, primitivnog. malogradjanskog, pseudo-paranormalnog... sto on i njegova familija rade. Za sve cete naci objasnjenje i opravdanje. Sport je vama tu sasvim nebitna kategorija. U to blato uvlacite i Nadala i Federera i svakog kome se ne svidjaju, kako sam pre pisao, "patike i boja majice Novaka Djokovica", iako su isti teniseri otprilike krivi sto su zivi i sto se ne umivaju Novakovim urinom svako jutro.

I onda na sve hocete (tu mislim i na familiju Djokovic) da svako skida gace pred pomenom Djokovic na svakom koraku i da svakom progurate bostan kroz nos, da su 22 trofeja dokaz da je sve sto ta familija podrzava i radi van terena, takodje ispravno. I strasno ste nervozni sto ogromna vecina sveta ne deli ta uverenja, i sto i da Novak ima 100 slemova "pesma mu se ne bi cula" kao Federeru koji ima 20 ili kome god vec.

Polozis ispit na terenu, padnes na ispitu zrelosti. 🤷🏼‍♂️ Umesto da gledas svoja posla (kao Federer) ti bistris svetsku politiku i pseudonauke. I nemoj meni da prebacujes njegove probleme.

Ako on ima pravo da iznosi svoje stavove i da radi sta vec radi, a ima, onda imaju i svi drugi pravo da iste postuju ili ne postuju, ili da ga vole ili ne vole.

Trofeje mu niko ne dira, ali mu trofeji ne garantuju "ljubav" i "postovanje". O familiji da ne pricam tek nista.
Kao sto rece, a cini mi se da nije bilo komplikovano, za stavljanje u prvi plan Novakove privatnosti, nije zasluzan on, vec oni koji su se ponadali da ce tako istom nauditi. Neobavjesteni o kontraefektu i dalje se drze narativa na shvatajuci licnu tragikomicnost .... a kako se pokazuje, u najmanju ruku su demode :D

Pomalo je tuznjikavo pominjati njegovu porodicu i kriviti ih za njihove izbore kroz prizmu toboze nekakve nametljivosti, kao da mediji nisu ti koji ih spopadaju maltretiraju i razvalce od nemila do nedraga ... kad kazem mediji, naravno da mislim na strane, Ljudi ne zele te reflektore i takvu vrstu paznje ... ona je nametnuta i u svojoj prirodi je nasilnicko diskriminatorska. Ne znam da se u istoriji sporta porodica od nekog sportiste na takav gnusan nacin eksploatisala. Ako ti znas, iznesi primjer.
Zapadni cipelari imaju opravdanje zbog nedostatka perspektive, domaci nemaju, bar ne cojstven, normalan i moralan.

I da, trofeji mu garantuju postovanje ...kod normalnih doduse, kod ovih drugih garancija nema nizasta :D

Novak je neomiljen zato sto je polupao Federera kao mala beba zvecku :D
 
Naravno da opravdava sva sredstva. Ali sta je ovde cilj? Novak kao najtrofejniji igrac, ili Novak koji je svetac u svakom pogledu, i covek koji je time sto osvojio AO dokazao da je vakcinacija besmislena, piramide u Bosni lekovite, Rusija i Kina slobodarske zemlje, a cronogorsko more najlepse?

Na to se svodi Novak, a ne na sport.

Ako pricamo o trofejima, zasto uopste pricamo kada je najtrofejniji? Ko njemu spori 22 trofeja? Ili sta vec?

Pricamo o tome da treba ugasiti tenis jer je nas Novak trenutno najtrofejniji i pricamo da je najveci svih vremena, iako se isto nije pricalo ni za koga pre njega. Opsta pomama za GOAT u svakom sportu, pa i ovom. I opet ce doci neko i reci za mene je Pele najveci svih vremena ili Maradona, i dzabe Ronaldu i Mesiju 1000 golova i trofeji.

U ovjektivnoj istoriji sporta od 1945' dosli smo do titule najveceg svih vremena? Mozes misliti...

Tako i ovde mnogi mozgovi ne kapiraju nista, vec samo palacaju nekim parolama bez trunke razuma.

.da je pecinski covek igrao tenis (da mu je bio preci od lovana "hranu" ) sad mi ne bi pisali o No1e-tu
 
Pomalo je tuznjikavo pominjati njegovu porodicu i kriviti ih za njihove izbore kroz prizmu toboze nekakve nametljivosti, kao da mediji nisu ti koji ih spopadaju maltretiraju i razvalce od nemila do nedraga ... kad kazem mediji, naravno da mislim na strane, Ljudi ne zele te reflektore i takvu vrstu paznje ... ona je nametnuta i u svojoj prirodi je nasilnicko diskriminatorska. Ne znam da se u istoriji sporta porodica od nekog sportiste na takav gnusan nacin eksploatisala. Ako ti znas, iznesi primjer.
Zapadni cipelari imaju opravdanje zbog nedostatka perspektive, domaci nemaju, bar ne cojstven, normalan i moralan.
Cekaj, zapadni mediji su naterali Jelenu Djokovic da otvori svoju stranicu na kojoj pametuje o svim svetskim temama?
Zapadni mediji su naterali oca Srdjana da se slika sa Putinovom slikom i da se snima dok peva cetnicke pesme?
Zapadni mediji su naterali porodicu Djokovic da posece park i izgradi nove terene u Beogradu?
Zapadni mediji su naterali strica Nolovog da istera voditelja sa RTS-a jer nije dovoljno navijao za Bozanstvo?

Veoma zanimljiva teorija...
 
Cekaj, zapadni mediji su naterali Jelenu Djokovic da otvori svoju stranicu na kojoj pametuje o svim svetskim temama?
Zapadni mediji su naterali oca Srdjana da se slika sa Putinovom slikom i da se snima dok peva cetnicke pesme?
Zapadni mediji su naterali porodicu Djokovic da posece park i izgradi nove terene u Beogradu?
Zapadni mediji su naterali strica Nolovog da istera voditelja sa RTS-a jer nije dovoljno navijao za Bozanstvo?

Veoma zanimljiva teorija...
Sta pisu Ciska, Mirka, sta rade roditelji drugih temisera? I oni moraju da imaju neki zivot. Kako to da ne znamo ...

Cekaj, o Jeleninom blogu bi se pisalo da nije Novakova zena, o Srdjanu i Goranu da ne govorim, to hoces da kazes? Sad zbog Novaka oni nemaju pravo na zivot, sta li, jer ako nekim cudom nisu u vinklo sa oficijalnom javnoscu, ode sve po Novakovim ledjima.

Tebi je to normalno, zagovarate Novakovu pricu strogo u sportskim okvirima, a ovamo se izvracate na Novakove babe sarene gace.

Zar je stvarno teškos hvatiti o cemu govorim?
 
Poslednja izmena:
Naravno da opravdava sva sredstva. Ali sta je ovde cilj? Novak kao najtrofejniji igrac, ili Novak koji je svetac u svakom pogledu, i covek koji je time sto osvojio AO dokazao da je vakcinacija besmislena, piramide u Bosni lekovite, Rusija i Kina slobodarske zemlje, a cronogorsko more najlepse?
kada pričamo o ovakvim super igračima cilj ne postoji , samo želja za lični uspeh kao jedinka da postigne ono što drugi nisu , cilj je samo sebi cilj
to bi moglo isto da se postavi pitanje N.Tesli šta mu je bio cilj
i jedan i drugi vanserijski primerci ljudske prirode
jedan sa parama drugi bez , a imali su i dvojica neki cilj
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top